Nakon verzije 6.0,Nero 7 i 8.
Nero 8 (uz neke minimalne preinake pri instalacije) zauzima citavih 1,5 Gb
Zatim sledi Adobe Acrobat 8,spor,sporo se podize,svaki cas bi da ide na internet i zauzima 883 Mb
Sve verzije Corela prije X3
Nakon verzije 6.0,Nero 7 i 8.
Nero 8 (uz neke minimalne preinake pri instalacije) zauzima citavih 1,5 Gb
Zatim sledi Adobe Acrobat 8,spor,sporo se podize,svaki cas bi da ide na internet i zauzima 883 Mb
Sve verzije Corela prije X3
Pitanje je glupo jer svaki program barem pokušava služiti svojoj svrsi pa je odgovor na ovo pitanje presubjektivan a univerzalan odgovor ne postoji,
Najgori programi su maliciozni programi.
Najgori je StarForce. Ko ne zna o čem pričam nek googla malo - kolko je to smeće mom frendu problema napravilo to nije normalno (ja naravno uvijek konzultiram .nfo file da vidim o kojoj se zaštiti radi). Trebaš se ti riješiti tog smeća, a da ne velim da ti bez problema može uništiti pržilicu, onda razna rušenja kompa uzrokovana njegovim driverima i sl.
Eh da....svi navode najbolje i najpoznatije programe....kako se nitko nije sjetio pod najgori program navesti neki maliciozni program, koji nam svima zagorcava zivote? Ili nesto slicno. IE7, xFire, Adobe Acrobat...pa to su odlicni programi, sa malo ili nimalo bugova.Istina je da su to veliki i prenapuhani programi i blablabla.No daleko da ih netko moze svrstati u "najgori software".Kad bih trazio najgori software, a da ne spada u maliciozne - rekao bih - Windows Vista (uh mogao bih goriti zbog ovoga...)
ok,ok!W32 Yaha,Netbus,W32 Netsky,itd...
SuperKaramba - majku mu rusio mi KDE 3 puta zaredom prilikom dizanja jednog widgeta. Onda se desilo apt-get remove superkaramba. Nikad vise takvo sra*e nece na moj komp. Mogao bih jos tu pridodat neponovljivi Kickoff, ali to rijesim styleom tako da bas i nesmeta, ali uspori mi rad sa KDE 4.x.x za dobrih 20 %(neuspori komp nego sam ja sporiji kad radim s njim).
Linux!
Ma ima ih par...ali najgori mi je Photoshop
Windows Media Player i onaj advantage software il kak se vec zove.
Linux!
Možda čudno zvuči, ali definitivno Acrobat Reader. Spor, glomazan, dosadan s updateom... Od ostalih bih spomenuo poneke drivere, ATI i Cinergy TV koji znatno uspore Windowsae
Linux!
Meni od programa najgori RTL. :)
A sjećal se možda neko Bonzi Buddy-a, hehe omg to je meni najgori program!
Evo stekao sam još jedan najgori program:The core media player!
Ne sjećam se, jer sam takve odmah brisao
A ovo za Linux je vrlo velika glupost i (ako si mislio na OS, a vjerojatno jesi) mogao bih napisati toliko stvari za tri crna kartona, ali neću. Ne želim. Jer ne volim svađu i prepirke. Svatko ima svoje mišljenje i ima pravo na to. U potpunosti.
A ovo za Linux je vrlo velika glupost i (ako si mislio na OS, a vjerojatno jesi) mogao bih napisati toliko stvari za tri crna kartona, ali neću. Ne želim. Ja ne volim svađu i prepirke. Svatko ima svoje mišljenje i ima pravo na to. U potpunosti.
msn kad je minimiziran pa kad dvokliknes na njega treba pol godine da se pojavi.
Da, isto dok ga pokrećeš. Vrlo spor.
A ovo za Linux je vrlo velika glupost i (ako si mislio na OS, a vjerojatno jesi) mogao bih napisati toliko stvari za tri crna kartona, ali neću. Ne želim. Ja ne volim svađu i prepirke. Svatko ima svoje mišljenje i ima pravo na to. U potpunosti.
A ovo za Linux je vrlo velika glupost i (ako si mislio na OS, a vjerojatno jesi) mogao bih napisati toliko stvari za tri crna kartona, ali neću. Ne želim. Jer ne volim svađu i prepirke. Svatko ima svoje mišljenje i ima pravo na to. U potpunosti.
ma sta ja znam.... mozda nero 8 (puno trza, zauzima, a nije nista bolji od starijih verzija), onda mozda windows live messenger i on zna da zastopa, a jos mu je sad glup i nacin na koji se skida... pravi su davezi ovi iz MS-a..i tako da ne nabrajam
Prije jedan od nekoliko tisuća. Linux, posebice Ubuntu ima jako razvijenu podršku za hardware i čudo mi je da može biti toliko problema.
Nije ova tema ali,Ljudi odite na uefa.com/fanzone tamo de nalazi nogometna igra u kojoj navijači igraju i biraju se najbolji,za sada malko zaostajemo ajmo odite igrat"u boj u boj"
Pa nije valjda da nekom ubuntu ne radi kako treba
očito linuxi nisu tako dobri kako se priča....