Najgori program

poruka: 77
|
čitano: 11.914
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
moderator
Najgori program

Nakon verzije 6.0,Nero 7 i 8.

Nero 8 (uz neke minimalne preinake pri instalacije)  zauzima  citavih 1,5 Gb

Zatim sledi Adobe Acrobat 8,spor,sporo se podize,svaki  cas bi  da ide na internet i  zauzima 883 Mb

Sve verzije Corela prije X3

P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)
17 godina
neaktivan
RE: Najgori program
The_Chosen_One kaže...
lzgr kaže...
The_Chosen_One kaže...
lzgr kaže...

Aj reci jedan bug koji ti toliko smeta na xfireu.

npr. sam ti dodaje prijatelje koje niti ne poznm niti sam ih htio dodati i svaki put su drukčiji prijatelji.

Ha?? Nikad nisam imao taj bug... A možda misliš na one ljude od tvojih prijatelja na xfireu: "Friends of friends playing" To ti on ne dodaje, samo su ti tamo da vidiš koji prijatelji od tvojih prijatelja igraju...Izlanuo se

ma ne nemam prijatelja na xfireu tamo stavlja neke koji igraju wow,cod 4 itd...

ššššš... znate ovaj zvuk?
zvuk surfanja internetom!
17 godina
Najgori program

Pitanje je glupo jer svaki program barem pokušava služiti svojoj svrsi pa je odgovor na ovo pitanje presubjektivan a univerzalan odgovor ne postoji,

Najgori programi su maliciozni programi.

17 godina
Najgori program

Najgori je StarForce. Ko ne zna o čem pričam nek googla malo - kolko je to smeće mom frendu problema napravilo to nije normalno (ja naravno uvijek konzultiram .nfo file da vidim o kojoj se zaštiti radi). Trebaš se ti riješiti tog smeća, a da ne velim da ti bez problema može uništiti pržilicu, onda razna rušenja kompa uzrokovana njegovim driverima i sl.

17 godina
neaktivan
Najgori program

Eh da....svi navode najbolje i najpoznatije programe....kako se nitko nije sjetio pod najgori program navesti neki maliciozni program, koji nam svima zagorcava zivote? Ili nesto slicno. IE7, xFire, Adobe Acrobat...pa to su odlicni programi, sa malo ili nimalo bugova.Istina je da su to veliki i prenapuhani programi i blablabla.No daleko da ih netko moze svrstati u "najgori software".Kad bih trazio najgori software, a da ne spada u maliciozne - rekao bih - Windows Vista (uh mogao bih goriti zbog ovoga...)Cool

Da zlo pobijedi, dovoljno je samo da dobri ljudi ne ucine nista.
17 godina
neaktivan
Najgori program

ok,ok!W32 Yaha,Netbus,W32 Netsky,itd...Izlanuo se

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!
17 godina
neaktivan
Najgori program

SuperKaramba - majku mu rusio mi KDE 3 puta zaredom prilikom dizanja jednog widgeta. Onda se desilo apt-get remove superkaramba. Nikad vise takvo sra*e nece na moj komp. Mogao bih jos tu pridodat neponovljivi Kickoff, ali to rijesim styleom tako da bas i nesmeta, ali uspori mi rad sa KDE 4.x.x za dobrih 20 %(neuspori komp nego sam ja sporiji kad radim s njim).

Arch user, Don't Panic!!!
17 godina
neaktivan
Najgori program

Linux!

17 godina
neaktivan
Najgori program

Ma ima ih par...ali najgori mi je Photoshop Cool

17 godina
neaktivan
Najgori program

Windows Media Player i onaj advantage software il kak se vec zove.

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
iza.coska kaže...

Linux!

Znaci nevolis samo kernel, a ne cijeli sistem. Linux je kernel ne operativni sistem. GNU/Linux ti je operativni sistem. Bolje se informiraj prije nego napises glupost, jer sigurno nisi pisao niti kompajlirao niti koristio Linux kernel u napredne svrhe.
Arch user, Don't Panic!!!
17 godina
neaktivan
Najgori program

Možda čudno zvuči, ali definitivno Acrobat Reader. Spor, glomazan, dosadan s updateom... Od ostalih bih spomenuo poneke drivere, ATI i Cinergy TV koji znatno uspore Windowsae

There's no business like showbusiness
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...
iza.coska kaže...

Linux!

Znaci nevolis samo kernel, a ne cijeli sistem. Linux je kernel ne operativni sistem. GNU/Linux ti je operativni sistem. Bolje se informiraj prije nego napises glupost, jer sigurno nisi pisao niti kompajlirao niti koristio Linux kernel u napredne svrhe.
 OK, GNU/Linux, probao nekoliko distribucija na dva racunala, cak i sad ove nove sta su izasle i nije ni jedna prosla da se nesta nije neobjasnjivo srusilo, zablokiralo, nije radilo, ili radilo ali ne kako bi trebalo!
17 godina
neaktivan

Meni od programa najgori RTL. :)

17 godina
Najgori program

A sjećal se možda neko Bonzi Buddy-a, hehe omg to je meni najgori program!

17 godina
neaktivan
Najgori program

Evo stekao sam još jedan najgori program:The core media player!Smijeh

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!
17 godina
neaktivan
AnteM kaže...

Slazem se :)
A od kompjuterskih programa namanje mi se sviđa MSN zivcira me jer stalno ubacuje one slicice umjesto teksta sto mi se uopce ne dopada
u moju obranu znam da se to moze gasiti i iskljuciti ali jednostavno nevolim taj program i uvijek mi je bio mrzak+-
17 godina
protjeran
Najgori program

Ne sjećam se, jer sam takve odmah brisao Smijeh

A ovo za Linux je vrlo velika glupost i (ako si mislio na OS, a vjerojatno jesi) mogao bih napisati toliko stvari za tri crna kartona, ali neću. Ne želim. Jer ne volim svađu i prepirke. Svatko ima svoje mišljenje i ima pravo na to. U potpunosti.

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2008 11:07 (HappyD).
17 godina
protjeran
nikodormius kaže...
AnteM kaže...

A od kompjuterskih programa namanje mi se sviđa MSN zivcira me jer stalno ubacuje one slicice umjesto teksta sto mi se uopce ne dopada
u moju obranu znam da se to moze gasiti i iskljuciti ali jednostavno nevolim taj program i uvijek mi je bio mrzak+-
 Yup, ja ne bih želio koristiti MSN, ali imam puno osoba na MSN-u koji nemaju išta drugo. Jednostavno bih izgubio previše kontakata. Nažalost... Želim Pidgin... Želim Linux... Želim dobri stari UBUNTU!!! NEEEEEEE!!!! wahaaaahaaaaaa...
*šmrc*
Žao mi je zbog emocionalnog ispada. Jako volim Linux. Prokleta rasprostranjenost Winza... Zašto to nije Linux? ... Pa da, onda bi postao komercijalan... To je jedna stvar koju NIKAKO ne želim...
Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...
nikodormius kaže...
AnteM kaže...

Yup, ja ne bih želio koristiti MSN, ali imam puno osoba na MSN-u koji nemaju išta drugo. Jednostavno bih izgubio previše kontakata. Nažalost... Želim Pidgin... Želim Linux... Želim dobri stari UBUNTU!!! NEEEEEEE!!!! wahaaaahaaaaaa...
*šmrc*
Žao mi je zbog emocionalnog ispada. Jako volim Linux. Prokleta rasprostranjenost Winza... Zašto to nije Linux? ... Pa da, onda bi postao komercijalan... To je jedna stvar koju NIKAKO ne želim...
 Ajoj, zar nitko nije ćuo za Trillian??? Podržava i MSN, ICQ, AIM, GMAIL i ostale messengere, a ne sere toliko ni blizu MSN-u!
Jednostavno je zakon, sam kaj mislim da nema kameru... :(
http://www.ceruleanstudios.com/
"Shadows are written down"
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

A ovo za Linux je vrlo velika glupost i (ako si mislio na OS, a vjerojatno jesi) mogao bih napisati toliko stvari za tri crna kartona, ali neću. Ne želim. Ja ne volim svađu i prepirke. Svatko ima svoje mišljenje i ima pravo na to. U potpunosti.

Slažem se u potpunosti.
Meni je naravno bila totalna nepoznanica rad na bilo kojoj distribuciji linuxa, ali sam lijepo sjeo za komp i "izgubio" nekoliko mjeseci života učeći naredbe i pokušavajući shvatiti filozofiju sistema. Naravno da sam po forumima govorio da je rad na linuxu jednak noćnoj mori - bar ako si početnik, ali nisam odustajao. a to što je netko lijen sjesti i naučiti i uz to još na sva zvona galami kako je linux smeće( odustao nakon svega 5 min korištenja ), kako ništa ne valja, to samo govori kakvi su to ljudi.

Dosta OT-a. :)

Ako ćemo u stilu ovoga gore, mogu reći da je windows (samo osnovni programi koji dolaze u instalaciji) najgori skup programa  koji sam ikad vidio. Pričanja o bug-ovima u programima kao velikim problemima je nula naspram pričanja o virusima i ostalom smeću napisanom za windowse.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
Najgori program

msn kad je minimiziran pa kad dvokliknes na njega treba pol godine da se pojavi.

17 godina
protjeran
Najgori program

Da, isto dok ga pokrećeš. Vrlo spor.

17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
HappyD kaže...

A ovo za Linux je vrlo velika glupost i (ako si mislio na OS, a vjerojatno jesi) mogao bih napisati toliko stvari za tri crna kartona, ali neću. Ne želim. Ja ne volim svađu i prepirke. Svatko ima svoje mišljenje i ima pravo na to. U potpunosti.

Slažem se u potpunosti.
Meni je naravno bila totalna nepoznanica rad na bilo kojoj distribuciji linuxa, ali sam lijepo sjeo za komp i "izgubio" nekoliko mjeseci života učeći naredbe i pokušavajući shvatiti filozofiju sistema. Naravno da sam po forumima govorio da je rad na linuxu jednak noćnoj mori - bar ako si početnik, ali nisam odustajao. a to što je netko lijen sjesti i naučiti i uz to još na sva zvona galami kako je linux smeće( odustao nakon svega 5 min korištenja ), kako ništa ne valja, to samo govori kakvi su to ljudi.

Za Linux sam iznesao svoje misljenje na kojeg imam potpuno pravo, a nazivati me bilo kako zbog mog misljenaj kojeg sam iznesao u par rijeci je u najmanju ruku glupo!
Dalje drzim se toga kako Linux smatram losim. Da navedem par primjera:

Problemi sa hardwareom, nakon sto sam skuzio da linux ne podrzava moj hardvare presao sam na proucavanje linuxsa.
Evo sto mi se desilo odma nakon instalacije ubuntu 8.04
driver od graficke sam morao nekoliko puta instalirati da bi napokon proradio
kod updatea sustava su mi se smrzli paneli tako da je jedino radio hard reset
polovicu filmova sa orginalnih dvd-a ne mogu uopce gledati, a druga polovica ima toliko losu kvalitetu slike da je ne gledljivo
wireles signal je izmedu 10 % i 30 % so mi ogranicava brzinu interneta dok je pod windowsima 100%
scrolanje u firefoxsu je toliko sporo da je neupotrebljiv, opera j emalo brza ali katasrrofa
opcenito je sustav jako spor iako bi Linux trabao biti manje zahtjevan

Jos uvijek imam dual boot i ponekad upalim ubuntu tak da malo probam raditi u njemu, jer sam sebi ne vjerujem da je meni toliko los a toliko ljudi ga hvali, ali do sada nemam jedan pozitivan dojam o tom sustavu. ovdje sam naveo ubuntu jer mi je on najbolje radi.
17 godina
protjeran
HappyD kaže...

A ovo za Linux je vrlo velika glupost i (ako si mislio na OS, a vjerojatno jesi) mogao bih napisati toliko stvari za tri crna kartona, ali neću. Ne želim. Jer ne volim svađu i prepirke. Svatko ima svoje mišljenje i ima pravo na to. U potpunosti.

Što misliš, zašto sam ovo napisao, iza.coska?
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2008 11:12 (HappyD).
17 godina
neaktivan
Najgori program

ma sta ja znam.... mozda nero 8 (puno trza, zauzima, a nije nista bolji od starijih verzija), onda mozda windows live messenger i on zna da zastopa, a jos mu je sad glup i nacin na koji se skida... pravi su davezi ovi iz MS-a..i tako da ne nabrajam

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan
iza.coska kaže...
coder_ kaže...
HappyD kaže...

Slažem se u potpunosti.

Za Linux sam iznesao svoje misljenje na kojeg imam potpuno pravo, a nazivati me bilo kako zbog mog misljenaj kojeg sam iznesao u par rijeci je u najmanju ruku glupo!
Dalje drzim se toga kako Linux smatram losim. Da navedem par primjera:

Problemi sa hardwareom, nakon sto sam skuzio da linux ne podrzava moj hardvare presao sam na proucavanje linuxsa.
Evo sto mi se desilo odma nakon instalacije ubuntu 8.04
driver od graficke sam morao nekoliko puta instalirati da bi napokon proradio
kod updatea sustava su mi se smrzli paneli tako da je jedino radio hard reset
polovicu filmova sa orginalnih dvd-a ne mogu uopce gledati, a druga polovica ima toliko losu kvalitetu slike da je ne gledljivo
wireles signal je izmedu 10 % i 30 % so mi ogranicava brzinu interneta dok je pod windowsima 100%
scrolanje u firefoxsu je toliko sporo da je neupotrebljiv, opera j emalo brza ali katasrrofa
opcenito je sustav jako spor iako bi Linux trabao biti manje zahtjevan

Jos uvijek imam dual boot i ponekad upalim ubuntu tak da malo probam raditi u njemu, jer sam sebi ne vjerujem da je meni toliko los a toliko ljudi ga hvali, ali do sada nemam jedan pozitivan dojam o tom sustavu. ovdje sam naveo ubuntu jer mi je on najbolje radi.
 Nisam ja uopće govorio protiv tebe. Ako se ti ovdje osjećaš prozvanim, šta da ti kažem, tvoj problem.

Šta imaš ti to od hardwarea da ti ništa živo ne radi? hehehe Neki endemski hardware koji nije podržan. Ti si jedan od sto koji ima "toliko" problema.
Meni je na HP 6715b sve osim wirelessa radilo "out of the box". A i to sam riješio kroz neke 2 min.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2008 11:38 (coder_).
17 godina
protjeran
Najgori program

Prije jedan od nekoliko tisuća. Linux, posebice Ubuntu ima jako razvijenu podršku za hardware i čudo mi je da može biti toliko problema.

17 godina
neaktivan
Najgori program

Nije ova tema ali,Ljudi odite na uefa.com/fanzone tamo de nalazi nogometna igra u kojoj navijači igraju i biraju se najbolji,za sada malko zaostajemo ajmo odite igrat"u boj u boj"

17 godina
neaktivan
Najgori program

Pa nije valjda da nekom ubuntu ne radi kako treba

očito linuxi nisu tako dobri kako se priča....

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2008 12:34 (nadimak888).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice