Najgora igra koju ste igrali

poruka: 306
|
čitano: 57.607
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Najgora igra koju ste igrali
l)oolvl kaže...

Najgora igra je definitivno Farcry.

Zašto ?

Zato što se to smeće usuđuje instalirati sat vremena, zato što se usuđuje ići 25 FPS na very high postavkama na friško kupljenom kompu od 10 tisuća para, zato što mu grafika nije toliko dobra koliko ljudi pričaju, zato što mu je fizika pušiona, zato što je nanosuit presmiješan, zato što raslinje izgleda mučno dok se "leluja" na vjetru, i još milijun drugih razloga koje bih mogao nabrajati do sutra. A igru sam igrao samo 20ak minuta dok sam prešao prvi nivo.   Sasvim dovoljno da zaključim kako se radi o jednom od najžešćih promašaja ikad u industriji igara.

I zato sa žalošću slušam i gledam kako ljudi nabavljaju novi hardver da bi mogli igrati Crysisa na više FPS-a.......

A ima na listi najgorih igri i drugih kandidata, naravno...   FEAR recimo, GRID, Mass Effect, NFS Carbon, Prince of Persia 2.....   to su totalno promašene igre.   ma ima ih dosta, samo što se loše igre teže pamte od dobrih.

Zapravo sve najgore igre su manje više iz ovoga razdoblja od 2005. nadalje, jer proizvođači forsiraju grafiku a ne igrivost.   : /    

Prije igre nisu bile baš sve tako dobre, ali nisu bile ni toliko loše da se ne bi baš mogle nikako igrati kao što ih ima danas.   nekako ih ima previše napravljenih za "mainstream", zbog čega postaju sve jadnije, pogotovo od EA.

Farcry??Da ne misliš ti na Crysis...?
17 godina
protjeran

oO , thx na ispravci, naravno da sam mislio na Krizu ^^

ja sam isto mislio da mass effect ne može biti loša igra, štoviše ja volim i SF i RPG-ove, ali ta mi igra nikako nije legla, od samog početka.   toliko mi je bila jadna da nisam mogao odigrati ni prvu misiju kako treba.

nekako mi je sve isforsirano, i jako me naživciralo što ne postoji tutorial nego tone texta napisanog po principu "snađi se druže".   Grafika je na prvi pogled jako dobra, ali na drugi se primijeti neobično siromaštvo detalja, i neke čudne teksture na likovima. 

Al eto, bolja mi je od Crysisa svejedno   ^^

i u međuvremenu sam se sjetio još nekih loših igara - Civilization 3 i 4   (2 je legendarna), i   Stardockove igre koje neki proglašavaju remekdjelima.   (Galactic Civilizations i jedna još gluplja kojoj se sad ne mogu sjetiti imena ali je totalna katastrofa od svemirske strategije).

Mislim da na kraju krajeva izbor najgorih igara u većini slučajeva ovisi o ukusu igrača.....     teško bi bilo naći igru koja se baš nikom nije toliko svidjela da je nikad ne bi poželio igrati.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

Stardockove igre koje neki proglašavaju remekdjelima.   (Galactic Civilizations i jedna još gluplja kojoj se sad ne mogu sjetiti imena ali je totalna katastrofa od svemirske strategije).

Mislim da na kraju krajeva izbor najgorih igara u većini slučajeva ovisi o ukusu igrača.....     teško bi bilo naći igru koja se baš nikom nije toliko svidjela da je nikad ne bi poželio igrati.

Zajebi ukus...Zašto ti Gal Civ 2 ne valja?
Razlozi?
17 godina
neaktivan

definitivno civilization......jednostavno retardirana igra...e da, i sims također..ideš hraniš ih hraniš ribe, životinje..lol..ko to igra nek si nađe život......

17 godina
neaktivan

Tnn hardcore 4x4 za ps1. Koja odura od igre issssssss. Al glavno da ima uber cool ime (odma se vidi da je nekaj krivo s igrom). lol

17 godina
protjeran
rashomon kaže...
l)oolvl kaže...

Stardockove igre koje neki proglašavaju remekdjelima.   (Galactic Civilizations i jedna još gluplja kojoj se sad ne mogu sjetiti imena ali je totalna katastrofa od svemirske strategije).

Razlozi?

zašto mi gal civ 2 ne valja ?

Pa, ostavit ću mogućnost da možda full igra i nije tako loša, ali ja sam igrao demo i ostao sam jako razočaran. Igra me samo ubacila u svemir bez ikakvog tutorijala, bez ičeg, i onda sam se morao snalaziti po onom ružnjikavom interfaceu koji izgleda stvarno zastarjelo.   A i cjelokupna mi igra izgleda kao da je izašla tamo negdje 2003.   Ali kažem, možda kao full igra i ima nekog potencijala. Samo što ja imam mnogo drugih kvalitetnijih stvari   na koje mogu trošiti vrijeme.
17 godina

Moje najgore igre su definitivno Land of The Dead RTFG,IL2 Sturmovik i Frets On Fire.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran

Silent hill 4(Tiho brdo 4)mi je jedna od gorih zato što je BOLERSNA i sva Tiha brda imaju malo teže zagonetke.

A tek kako su jadne igre za PS1Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2008 17:18 (Dinjo).
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
rashomon kaže...
l)oolvl kaže...

Razlozi?

Pa, ostavit ću mogućnost da možda full igra i nije tako loša, ali ja sam igrao demo i ostao sam jako razočaran. Igra me samo ubacila u svemir bez ikakvog tutorijala, bez ičeg, i onda sam se morao snalaziti po onom ružnjikavom interfaceu koji izgleda stvarno zastarjelo.   A i cjelokupna mi igra izgleda kao da je izašla tamo negdje 2003.   Ali kažem, možda kao full igra i ima nekog potencijala. Samo što ja imam mnogo drugih kvalitetnijih stvari   na koje mogu trošiti vrijeme.
 Pa jel nisi malo prije sam rekao da nije vazna grafika nego igrivost! Jel ti uopce mozes nabrojat 5 igara koje su po tebi dobre?!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
rashomon kaže...
l)oolvl kaže...

Razlozi?

LOL
Vidim kojem mentalnom sklopu pripadaš, tako da se neću zamarati...
Samo da dodam, igra ima video tutorijal o osnovnim stvarima na samom glavnom meniju. Mada nešto sumnjam da bi ti to pomoglo...

Ajde de...Neka bude po tvome...
17 godina
neaktivan

Meni je najgora igrica SIMS 1,2,3.....to je najdosadnije kaj sam ikad vidio,,,al ima ih još

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
rashomon kaže...
l)oolvl kaže...
rashomon kaže...
l)oolvl kaže...

Razlozi?

LOL
Vidim kojem mentalnom sklopu pripadaš, tako da se neću zamarati...
Samo da dodam, igra ima video tutorijal o osnovnim stvarima na samom glavnom meniju. Mada nešto sumnjam da bi ti to pomoglo...

Ajde de...Neka bude po tvome...

kojem mentalnom sklopu pripadam ?
ja samo očekujem igru koja je odrađena u svim svojim elementima kako treba, a po meni stardockove igre imaju osjećaj kao da su poludovršeni proizvodi spremni za beta testiranje. Taj video tutorial u demou sigurno nije bio, a kao što rekoh sa full igrom mi se neda zamarati.

@assassin - grafika ne mora biti toliko važna, ali za igru iz 2008. očekujem da izgleda barem kao da je izašla 2007. a ne 5 godina ranije.
  nekoliko dobrih igara po mojem mišljenju :
  Warcraft 3 (iako ga više ne igram, no ta igra jednostavno odiše kvalitetom) , EVE Online, Titan Quest, The Witcher (nenadmašna atmosfera), Doom 3, Silent Hill serijal, Persona 3, Anno 1701, UT3, DMC 4, Crash Bandicoot serijal, Prince of Persia 1, Fahrenheit...............         to su samo neke od dobrih igara za koje smatram da nijedan iskusniji gamer ne bi mogao reći da su baš toliko loše da se ne mogu igrati.
17 godina
protjeran

sjetio sam se još jedne loše: Penumbra Black Plague.

Igra ima potencijala, ali ako malo pažljivije pogledate one mutante vidjet ćete kako je cijela situacija zapravo smiješna. O brojnim drugim nedostacima radije ne bih. Samo, krivo mi je što je mnogi smatraju toliko strašnom igrom, dok je Silent Hill recimo daleko strašniji i bolji.

17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
  @assassin - grafika ne mora biti toliko važna, ali za igru iz 2008. očekujem da izgleda barem kao da je izašla 2007. a ne 5 godina ranije.
  nekoliko dobrih igara po mojem mišljenju :
  Warcraft 3 (iako ga više ne igram, no ta igra jednostavno odiše kvalitetom) , EVE Online, Titan Quest, The Witcher (nenadmašna atmosfera), Doom 3, Silent Hill serijal, Persona 3, Anno 1701, UT3, DMC 4, Crash Bandicoot serijal, Prince of Persia 1, Fahrenheit...............         to su samo neke od dobrih igara za koje smatram da nijedan iskusniji gamer ne bi mogao reći da su baš toliko loše da se ne mogu igrati.
 LOL! Zanimljiv mi je tvoj nacin ocjenjivanja kvalitet grafike po godinama! I jos mi je zanimljivo kako ti kao "iskusni gamer" kazes da je UT3 odlican, a ne spominjes UT99 i UT 2004! Mislim da bi te igre svaki "iskusniji gamer" takodjer spomenuo, i to puno prije nego UT3! I jel znas ti uopce koja je to igra "Prince of persia 1" (posto si ti "iskusni gamer" mislim da bi trebao znati, ali onda mi je cudno malo sto si tu igru stavio u istu recenicu sa UT3), kad ti je vec toliko grafika vazna (ili pod tim "1" mislis na verziju koju si ti prvu igrao). I ako si igrao Prince of Persia 1 onda si vjerojatno igrao i mnoge druge igre iz tog razdoblja (pocetak 90-ih), a njih nigdje nisi spomenuo, iako su po igrivosti bile daleko bolje od POP-a (da se razumijemo, ja isto mislim da je POP odlicna igra, ali bilo ih je jos puno boljih), kao sto su: Wolfstein 3D, The Incredible Machine, Supaplex,...
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran

Naravno da sam mislio na noviji PoP, onaj prastari je ipak prestar da bi se mogao uspoređivati sa spomenutim igrama....   igrivost jeste bila dobra, ali mislim da se ova tema ipak odnosi prije svega na novije, 3D igre.

Što se tiče UT-a, da, najnoviji mi je i najbolji, zato što me najviše podsjeća na Q3.   Jedino mi je bed što forsiraju one modove sa osvajanjem poput CTF, Warfare, itd.     (živio Deathmatch !   :) )

17 godina
neaktivan

Sims------arghhhhhh koja banana od igre

17 godina
neaktivan

Ova tema je fenomenalna, dokazuje koliko smo razliciti.

Drago Galic bi dao bubreg za sturmovik a vidim da je i on kandidovan, warcraft 3, diablo, NW nights, sve fenomenalne igre kandidovane jer postoje ljudi koji misle da njihovo neznanje o necemu znaci da to nesto ne valja,  naravno da takvi ljudi postoje, odazivaju se na imena Bush, Palin i McCaine, Ahmedinedzad i slicno.

Ima tu i zasluzenih nominacija, Daikatana, DeusEX 2, itd. Meni je bila grozna masters of orion 3 jer je ubila odlican serial, grozota mi je bio i 2Moons i jos gomile igara.

17 godina
neaktivan

Čudi me što ne vidim Driv3r među ovim popisom najgorih igara. (koliko vidim, samo sam ga ja stavio i još netko)

Vjerojatno vas većina nije igrala jer je čula da je igra sranje pa nisu ni pokušavali.

A evo objašnjenje zašto mi je ova igra uvjerljivo najlošija:

(članak iz jednog časopisa)

"Bio je običan dan, proveo sam ga na plaži, špijunirajući tobože automafiju. Upoznao sam simpa curu, Monique. Nije ju trebalo dugo nagovarati da mi kaže gdje je odsjela. Sve je išlo kao po loju dok nisam odučio krenuti skuterom do dućana. OK, možda to i nije najmuževnije prijevozno sredstvo, ali auto sam razvalio ganjajući lopove, pa imam opravdanje. Sjednem ja, kresnem "pilu" i sve je pet. Vjetar se probija kroz gel u kosi, razmišljam o savršenom uletu za večeras, kad se ispod nadvožnjaka pojavi taksi...

BAM! Letim ja, leti skuter, škripe kočnice. Iz taksija izlazi zgodna vozačica. Mislim si, ako me već netko moroa puknuti, pa i nije loše...

Sad će mi ponuditi pomoć i večer možda nije kroz propala.

Kad ono, cura vadi pištolj i počne prašiti po meni!

Noga boli, pokušavam pobjeći, ali...

Tako mlad, govorit će na pogrebu!"

Čini li vam se gore opisana situacija čudnom, besmislenom?

Čekajte da vidite Driv3r.

Ponekad je upravo začuđujuće koliko vas igra može razočarati, a ovo je samo bio jedan od tih čudnih događaja...

Naravno, to još nije ništa koliko je igra loša, grafika očajna, AI nevjerojatno loš...

Drugim riječima, propali GTA.

Zato mi je ova igra uvjerljivo najgora igra koju sam ikad igrao.

Obavio sam prvu misiju i odmah uninstal. A i dobro su rekli za Driv3r: "Najbolja opcija u igri je UNINSTALL"

17 godina
neaktivan

Warcraft 3 i dodaci.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
l)oolvl kaže...

sjetio sam se još jedne loše: Penumbra Black Plague.

Igra ima potencijala, ali ako malo pažljivije pogledate one mutante vidjet ćete kako je cijela situacija zapravo smiješna. O brojnim drugim nedostacima radije ne bih. Samo, krivo mi je što je mnogi smatraju toliko strašnom igrom, dok je Silent Hill recimo daleko strašniji i bolji.

Penumbra nije igra nego umjetnost, a neki ljudi (kao ti) ne shvacaju umjetnost. Smijeh
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
protjeran

ako je umjetnost, onda je u svakom slučaju vrlo FALIČNA.

ako hoćeš vidjeti/doživjeti pravi horror survival, igraj Silent Hill.

17 godina
neaktivan
Psychotoxic. Užasna igra. Prepuna bugova, gameplay je loš, loša grafika, neoptimizirana... Što više reći.
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
neaktivan

Sad sam baš instalirao pod vikendom... Psi-Ops : Mindgate Conspiracy

Einstein : Science is a powerful instrument. How it is used depends on man himself not on the instrument. A knife is useful for the lives of human beings, but it can also be used to kill.
17 godina
protjeran

još jedna katastrofalna :

Empire Earth 3.         prvi dio je bio jako dobar

17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

još jedna katastrofalna :

Empire Earth 3.         prvi dio je bio jako dobar

Eto i jedne gdje se slažem s tobom.Smijeh
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan

Strategije koma nemrem ih smisliti.

Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
17 godina

U zadnjih par godina najgore na što sam naišao bilo je NFS ProStreet , a inače su mi odbojne managerske igre bilo kojeg tipa...

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Geralt-The Witcher kaže...

najgora igra.....hmmmmmmmm.....definitivno FALLOUTOsmijeh

Sarkazam jelda?
 ne nije sarkazam

igra mi je stvarno dosadna
AMD 5000+ 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram Radeon x1650 Pro
17 godina
neaktivan
KaeR kaže...

U zadnjih par godina najgore na što sam naišao bilo je NFS ProStreet , a inače su mi odbojne managerske igre bilo kojeg tipa...

slazem se s tobom nfs pro street je stvarno najveci SHIT
AMD 5000+ 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram Radeon x1650 Pro
17 godina

Infernal i transformers.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice