FINAL FANTASY 7 - PRVO MJESTO ZAUVIJEK! igrao sam je na jesen 1998. točno se sječam. savršena radnja - prva igra u kojoj sam uistinu suosječao sa likovima. savršenstvo.
METAL GEAR SOLID - 1, 2 i 3. Šta reći o tom remek-djelu fantastične produkcije i vrhunske igrivosti a da se već sve ne zna.
CHRONO CROSS - Najopušteniji rpg što sam ikada igrao. Također i fantastičan soundtrack. Ovo je stvarno igretina!
THE WITCHER - Došao je tiho i ušao u legendu :) Ovu igru sam pratio još od prvih (tada nevjerojatnih) screenshotova. i nisam se razočarao nakon toliko čekanja. odlična radnja, puno razgovora sa NPC-ovima i odličan način borbe. Od velike većine novijih igara, rekao bih da će Witcher biti najzapamčeniji kroz neko duže vrijeme.
RESIDENT EVIL 2 - moj prvi survival horror. Leon Kennedy i Claire Redfield. ma Capcom FTW!
FINAL FANTASY 10 - Tidus i Yuna - najbolji par u povijesti igara IMO - fantastična igrivost i način učenja skillova putem Sphere Grid-a. Tužna romatična priča. Extra kvaliteta!
LORD OF THE RINGS ONLINE - napokon ono o čemu sam oduvijek sanjao. Virtualni Middle-Earth, ali ne onaj iz filmova nego iz knjige. I napokon MMO igra koja ima priču koja me zanima. Vizualno predivan i prepun detaljno prikazane flore i faune.
GOD OF WAR - brutalnost i sofisticiranost. Savršena kamera. Odličan protagonist.