Najbolje igre koje ste igrali ?

poruka: 208
|
čitano: 69.559
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
RE: Najbolje igre koje ste igrali ?
Sims kaže...

FINAL FANTASY 7 - PRVO MJESTO ZAUVIJEK! igrao sam je na jesen 1998. točno se sječam. savršena radnja - prva igra u kojoj sam uistinu suosječao sa likovima. savršenstvo.

METAL GEAR SOLID - 1, 2 i 3. Šta reći o tom remek-djelu fantastične produkcije i vrhunske igrivosti a da se već sve ne zna.

CHRONO CROSS - Najopušteniji rpg što sam ikada igrao. Također i fantastičan soundtrack. Ovo je stvarno igretina!

THE WITCHER - Došao je tiho i ušao u legendu :) Ovu igru sam pratio još od prvih (tada nevjerojatnih) screenshotova. i nisam se razočarao nakon toliko čekanja. odlična radnja, puno razgovora sa NPC-ovima i odličan način borbe. Od velike većine novijih igara, rekao bih da će Witcher biti najzapamčeniji kroz neko duže vrijeme.

RESIDENT EVIL 2 - moj prvi survival horror. Leon Kennedy i Claire Redfield. ma Capcom FTW!

FINAL FANTASY 10 - Tidus i Yuna - najbolji par u povijesti igara IMO - fantastična igrivost i način učenja skillova putem Sphere Grid-a. Tužna romatična priča. Extra kvaliteta!

LORD OF THE RINGS ONLINE - napokon ono o čemu sam oduvijek sanjao. Virtualni Middle-Earth, ali ne onaj iz filmova nego iz knjige. I napokon MMO igra koja ima priču koja me zanima. Vizualno predivan i prepun detaljno prikazane flore i faune.

GOD OF WAR - brutalnost i sofisticiranost. Savršena kamera. Odličan protagonist.

Potpisujem, al izbacujem chrono cross, jer nisam igro i resident evil 2... nisam volio taj serijal i dodajem jos fable i Neverwinter Nights 2... XD
17 godina
neaktivan

NFS UG2, RD GRID, Crysis

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

UT Rulz !Namigiva

Ma daj !
17 godina
protjeran
starac kaže...

UT Rulz !Namigiva

Starcima ovdje nije mjesto Smijeh
Mama hocu 4870!
17 godina
protjeran

Crysis, F.E.A.R. , counter strike 1.6 , trackmania nations forever

17 godina
neaktivan

1.Pes serijal

2.UT 99

3.Quake IV

4.NFS: Most Wanted

5.GRID

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran

race drivere GRID,call of duty 4 ,unreal tournament 2007,gta 4(na playstation 3)...

17 godina
neaktivan
hackboy kaže...

race drivere GRID,call of duty 4 ,unreal tournament 2007,gta 4(na playstation 3)...

Ajmo se kladit da nista od toga ne igras..i hvalis se sa PS3
Zar ne?
Uvijek ista prica..
Jedan klinac dodje se proseravat i svima gura na nos da ima PS3 i da igra najnovije igre ili da ima GTX 280 lol(ili da kupuje konfu od 20 000kn)
E da imas 13,14 godina
I mislis da si faca jer mislis da si hacker..
17 godina
neaktivan
Superbeast kaže...
hackboy kaže...

Zar ne?
Uvijek ista prica..
Jedan klinac dodje se proseravat i svima gura na nos da ima PS3 i da igra najnovije igre ili da ima GTX 280 lol(ili da kupuje konfu od 20 000kn)
E da imas 13,14 godina
 daj covjece koji je tebi, smiri se malo, spusti se na zemlju. Nema te na forumu mjesec dana i onda dojdes tu pametovat.
E8400--> 2*3.6 ghz, ATI RADEON HD 4870, 4Gb Ram, HD---> WD 640 gb
17 godina
neaktivan

Koj je tebi?

Te mama ucila da opominjes spammera?LOL

E da sad cu ja nestat brzo vidjet ces,kad modovi dodju

17 godina
Superbeast kaže...
hackboy kaže...

Zar ne?
Uvijek ista prica..
E da imas 13,14 godina

Haha, a ti si otvoreno priznal da si ti natan13 i da ti je Superbeast drugi acc!
Zato jer ti je natan13 suspendiran koristiš ovaj drugi, da i imaš 13 ili 14 godina!

Kaj je hackboy krivo izjavil?
Ak igra GRID, COD 4 i GTA 4 na PS3, onda to nikako nije promašaj ili hvaljenje već dobar odabir!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Superbeast kaže...
hackboy kaže...

Zar ne?
Uvijek ista prica..
E da imas 13,14 godina
 Daj, ja ću krepat... Zašto ne bi imao PS3? Ima ga mnogo ljudi...
Na svakom imalo novijem kompu za cca. 3000kn ovo može bez frke igrat...

@ Armor - nije natan, bez brige :D.
#smajli koji koluće očima#
17 godina
protjeran

Devil may cry 1,2,3 i 4

17 godina
neaktivan

Igre koje su dosegnule status kult-igara: Sensible World Of Soccer (SWOS) 96/97, Civilization1, North & South, Heroes Of Might & Magic 3

Zadnjih godina aktulane igre: Oblivion, GTA - razni nastavci

17 godina
neaktivan

Nfs ug2

AMD 5000+ 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram Radeon x1650 Pro
17 godina
neaktivan

Diablo 2 The best for me!Cool

PRLJAVI IGRAJU PRLJAVO !!!
17 godina

My rang list:

1. MotoGP URT3 & MotoGP 07

2. NFS U2 (najbolji NFS)=412km/h

3. TDU (only Kawasaki ZX-10R & ZX-12R & svi Lamborghini)=ne vozim ništa ispod 300+km/h

4. NFS MW=440+km/h

5. Farcry

6. Crysis

7. WC 3 (Warcraft 3 ROC & TFT)

8. UT (GOTY Edition)

9. NFS Carbon=500+km/h

X. CS 1.6

17 godina

Neke kojih se sjecam da sam s gustom presao:

StarCraft

C&C: Tiberian Sun

Freespace 2

RTCW

Far Cry

FEAR

Compano Of Heroes + Opsossing Fronts

COD IV - multiplayer

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
17 godina
neaktivan

ispravljam se

najbolja igra mi je guitar hero 3

AMD 5000+ 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram Radeon x1650 Pro *** don't mess with the best - or die like the rest ***
17 godina
neaktivan

Iron Storm. FPS. Na najlakšem nivou ti curi znoj sa leđa. Hardwerdski nije zahtjevna. Preko Amazon.com košta nešto ispod 10 $. (PS)

16 godina
neaktivan

vec 3 godine igran call of duty 2 MP i po meni je to najbolja igra za MP

I <3 COD2
17 godina
Z1t3 kaže...

vec 3 godine igran call of duty 2 MP i po meni je to najbolja igra za MP

Potpis, i ja također!
Samo da dodam NFS Underground 2 i Most Wanted  i Soldier of Fortune 2!
17 godina
neaktivan

Definitivno sam se najbolje zabavljao kad sam s ekipom igrao WoW... ah

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
16 godina
neaktivan

Nemogu se odluciti koja nevelja, sve valjaju jer trebalo je dosta uloziti truda da se napravi bilo kakva igra!

16 godina
neaktivan

Definitivno najbolja je UnrealTournament2005 i sad ovaj novi UT3 - mogu igrati demo po mjesec - dva i nece mi dosaditi....

Drugo mjesto je Rollcage - na PS1....

Trece mjesto Tekken5

I na kraju Stalker - černobilska katasrofi

thc, mdma, kol'ko sam haj, majko mila!
17 godina
neaktivan

Ne znam dal sam je spomenuo ali definitivno jedna od najboljih je Vampire: The Masquerade - Bloodlines  (nakon sto se patchira naravno )

Nisam jos igrao igricu sa takvom atmosferom i u koji se toliko mozes uzivjeti... jednostavno predobra.. jos da je i nisu izdavaci ubili izdavsi je poludovrsenu...

Ali zato hvala bogu sada imamo 1.2 sluzbeni patch i (cini mi se) oko 5.0 zadnji nesluzbeni koji cine igru skoro pa savrsenom...

http://izrada-igara.bloger.hr/ -> Blog o izradi igara :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 22:04 (Koki007).
16 godina
neaktivan

COD4, FarCry, NFS Most Wanted i Undercover, Crysis i Crysis Warhead, Unreal Tournament 3

Hello World!
16 godina
protjeran

Ubjedljivo Far Cry 2 cak mi i najbolju grafiku ima mozda cak za klasu bolju od Crysisa

16 godina
neaktivan

skate 2-ps3

Ivan
16 godina
neaktivan
mdma_x kaže...

Definitivno najbolja je UnrealTournament2005 i sad ovaj novi UT3 - mogu igrati demo po mjesec - dva i nece mi dosaditi....

Drugo mjesto je Rollcage - na PS1....

Trece mjesto Tekken5

I na kraju Stalker - černobilska katasrofi

Koji te sad UT2005 spopao. Nema ga.
UT3 mi je najbolja multiplayer igra. Al mi je Quake Live bolji (zato jer je brži)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice