Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 245.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

zanimljivo,   RAZOR?!, jos jedan od onih seratora na xfireu, ovaj nezna ni ime proizvođača

http://www.xfire.com/profile/destinybomb/

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 23:04 (Luka Ivanković).
17 godina
neaktivan
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
Tip ima 4 CPUa, Crossfired graficke :-D i coolmaster kurciste :-D
Long live Open Source and GNU/Linux!
16 godina
neaktivan

Nema 4 CPUa nego 4 jezgre, ali Windows tako prepoznaje vise jezgrene procesore. Tako da vjerojatno nije serator, jer je to C/P iz dxdiag-a... ne znam kako pise za MultiGPU jer nikad to nisam vidio, ali lik samo ocigledno ne zna, ne znaci odma da nije njegovo. Samo ljubomorni ljudi dolaze do preuranjenih zakljucaka.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 8:56 (Mitsuoka).
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Nema 4 CPUa nego 4 jezgre, ali Windows tako prepoznaje vise jezgrene procesore. Tako da vjerojatno nije serator, jer je to C/P iz dxdiag-a... ne znam kako pise za MultiGPU jer nikad to nisam vidio, ali lik samo ocigledno ne zna, ne znaci odma da nije njegovo. Samo ljubomorni ljudi dolaze do preuranjenih zakljucaka.

Ah, nikad nisam gledao u dxdiag što piše za procesor :D

Nismo ni mislili da nije njegovo, nego što piše, Razor, Coolmaster, Crossfired :D

Long live Open Source and GNU/Linux!
14 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Mitsuoka kaže...

Nismo ni mislili da nije njegovo, nego što piše, Razor, Coolmaster, Crossfired :D

dam se kladit da su mu starci kupili slozenog sendija :D.... pa fraer nezna opce nis..

17 godina
lzgr kaže...
Mitsuoka kaže...

Možda namjerno tako napisano? ja sam isto jedno vrijema namjerno pisao krive nazive, kako bi mi se ljudi javljali na xfire i tada poceli kenjat i pametovat kako ja nista neznam itd..

to je bila fora jedno vrijeme.. e sad tesko je stvarno fulat to sve ajde jasno bi mi bilo da je fulo razor ali da nezna kako se to sve piše nije istina, namjerno to radi dam se kladit

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
17 godina
lzgr kaže...
Mitsuoka kaže...

Možda namjerno tako napisano? ja sam isto jedno vrijema namjerno pisao krive nazive, kako bi mi se ljudi javljali na xfire i tada poceli ke.njat i pametovat kako ja nista neznam itd..

to je bila fora jedno vrijeme.. e sad tesko je stvarno fulat to sve ajde jasno bi mi bilo da je fulo razer ali da nezna kako se to sve piše nije istina, namjerno to radi dam se kladit

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 9:56 (toxic).
14 godina
neaktivan

poznajem jednog koji je uploadu gaming rig na xf pa mi govorio da nije nis piso nego da je sve samo ocitalo, ali liku je bila napisana podloga i kuciste

mislim da ovaj greske nije napiso namjerno, sigurno je negdje na netu procito da se graficke mogu stavit u crossfire, mis je sigurno vidio u nekom katalogu pa misli da je najbolji, a kuciste mu vjerojatn ima frend

100% su mu starci kupili neku gotovu "gaming" konfu iz trgovine tipa links, pa se on sad kurci d

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
14 godina
neaktivan

Današnji slučaj, susjeda koja misli da je računalo poput onih starih TVa koje treba malo "drmnuti" da se slika popravi.

Već me par dana zove, komp joj se ne pali, danas otišao vidjet u čemu je problem. Još ga nisam našao, donio sam doma na rastavljanje, no to nije toliko bitno kao razgovor o problemu. {#}

Kao inače, pitam što su radili, kaže isto što i inače kad zašteka (njena mala gleda crtiće na youtubeu), malo ga je nogom potakla, jer kako kaže, tako joj proradi crtić kad zapne, naravno, pravi razog zapinjanja je 4Mbitna mreža i 2 računala koji istu koriste, ovo drugo računalo koriste dva maloljetnika koji stalno nešto skidaju, a kad ona stavi na fullscreen prebaci joj se na 480 neznamčega (nisam proučavao nit me zanima), ugl. na kvalitetniji prijenos koji više zauzima mrežu, i uz to još koriste wireless a do routera ima 3 zida, no zadnji put kad ga je lupila se računalo ugasilo i više se ne pali... EDIT: i sad se sjetih još nečeg, pomislia je da problem nije u računalu nego monitoru!!! {#}

Ne znam da li ovo ide u temu "Manje upućeni" ili bolje u "Neupućeni" {#}

Sad se bacam na posao da vidim što je otpalo (nakon što ga očistim {#}, achoo).

Ovdje može biti VAŠA reklama!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 15:21 (xhopeon).
15 godina
moderator
xhopeon kaže...

Današnji slučaj, susjeda koja misli da je računalo poput onih starih TVa koje treba malo "drmnuti" da se slika popravi.

vjerojatnost da je disk otišao u vječna lovišta je 99.99%

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
Eto ja imao jučer jedan slučaj gdje je jedan lik kojeg znam skupljao pare za GTX580. I ugradi si on gtx-icu...i pita on meni zašto mu igre ne lete. Ja mu kažem da mi pošalje koje komponente ima. Dođe on meni :

Athlon 64 x2 3000+, 320 gb hdd i 1024 mb rama.
I sad je on na to stavio gtx 580. Nije to sve, zatim on meni dođe da je on sretan šta sad ima više od 1GB memorije na kartici pa da će on sad moć na tih 1.5GB stavit dio igre pa da će mu se ona kao brže pokretat i da treba skuzit kako ce to on napravit pa da mu tad igre vise nece zastekivat

Ja samo odem offline.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

a pa nebi bio grijeh da dok je skupljao pare za gtx580 da si mu objasnio kolka je to glupost sta radi i slozio mu cijelu konfu novu

★★★★★☆
16 godina
Bas pohvalno od tebe :S
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

moram pitat da rjesim to iz glave, sta nije 2500 lockan te se neda oc-at, 2500k se da a 2500 kolko znam ne kak je on potegnuo 4.7 {#} a ni pisat nezna {#}

14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
vjerojatnost da je disk otišao u vječna lovišta je 99.99%

Na "sreću" ništa prestrašno (bar što se tiče posljedica), naime, prije ga je njen dragi znao sam čistit i nešt je smuvo oko hladnjaka pa ga nekako olabavio, sad moram čekat da kupe pastu i rekoh im još dodatni vent za kućište pa ga krpam (ovaj sustav protoka zraka im je dosta loš zbog kablovinja).

Ovdje može biti VAŠA reklama!
14 godina
neaktivan

LOL jeste li primjetili da je u skoro svakom slučaju u pitanju PROFA a ne profesor iz informatike {#}

15 godina
neaktivan

a jesi primijetio da neki pod profa podrazumijevaju i riječ profesor? {#}

★★★★★☆
14 godina
neaktivan

Danas frend o kojem češto ovdje pišem kako faila kaže da mu posudim Juiced 2, ali ovaj put original zato što je na originalu bolja grafika... {#}

Game experience may change during online play.
14 godina

Kaze meni frend neki dan; E, moras si skinut BitComet, kad downloadas nesto dobivas bodove, i sto vise bodova imas veca ti je brzina. Meni je sad brzina 500 megapiksela po sekundi.  {#}

14 godina

no comment... {#}

mislim na sve "znalce" {#}

ovaj sa 500megapikselima nije loš

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari
16 godina
Moji misle da ke u demu igrice losija grafika nego u cijeloj.
Jednom mojem frendu kad mu se svidja neka slika kaze : daj pogledaj kak dobra grafika
No one is ever truly lost...
15 godina

Nije to nista dok netko kaze da ima komp s necim sto ne postoji, meni je susjed kad sam ga pitao rekao:

Imam isti kao i tvoj

:D
16 godina
neaktivan

Evo jedan klasican.

Sjedim u Busu (Sisak-Petrinja)  i dva lika vjerojatno 1 srednje pricaju. Nazvat cemo ih X i Y

X: E jesi igro novi Battlefield

Y:Jesam super je prešo sam single player

X:Jesi igro Multiplayer?

Y:Jesam ali ne baš puno jucer sam skino igru  eeee UMP 5 je najači.

Ja vec gotov jedva sam se suzdržo od smijeha. Lik je skino piratski Battlefield i igra multiplayer.{#}{#}

Nakon pet minuta opet pocnu.

Y:Kolku graficku imaš

X:2 gige ma super ee

Y:Koliko Rama?

X:4 gige e battlefield mi leti.

Malo mi je falilo da im ne opalim šamarčinu.

15 godina
zeroname kaže...

Evo jedan klasican.

Sjedim u Busu (Sisak-Petrinja)  i dva lika vjerojatno 1 srednje pricaju. Nazvat cemo ih X i Y

Ja vec gotov jedva sam se suzdržo od smijeha. Lik je skino piratski Battlefield i igra multiplayer.{#}{#}

gdje si ti ti razumio da je on skinuo piratsku igru? pa i original igru moraš skinuti sa Origina,tako da ne mora značiti da nije original kad je rekao da je skinuo igru.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 23:22 (antimadridista).
15 godina

E, da jos 1...

Kad smo isli na bus poslije skole....

Neka 2 lika razgovaraju...

1 se hvali drugome da ima 1GB graficke i da nije integrirana xD

Mi se pocnemo smijati, ovi nas samo gledali....

:D
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...
zeroname kaže...

Evo jedan klasican.

gdje si ti ti razumio da je on skinuo piratsku igru? pa i original igru moraš skinuti sa Origina,tako da ne mora značiti da nije original kad je rekao da je skinuo igru.

Da ta 2 mi se baš čine tolko pametni da znaju za origin, steam ili nešto treće.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan

mozda pricaju o nekom starijem battlefieldu al su malo zaostali u vremenu pa misli da je to novi{#}

14 godina

imam ja dva frenda

upisao bih ih u guinessovu knjigu rekorda, zašto, pa uspjeli sa igru od 6.5 gb staviti na dvd od 4.7 gb ili kolko već ovi dvd-i imaju

neznam, probao sam i ja, ali nije išlo {#}

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari
13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

imam ja dva frenda

upisao bih ih u guinessovu knjigu rekorda, zašto, pa uspjeli sa igru od 6.5 gb staviti na dvd od 4.7 gb ili kolko već ovi dvd-i imaju

neznam, probao sam i ja, ali nije išlo {#}

WinRAR??

Me gusta....
14 godina

neznaju oni za to

da je netko za koga znam da se kuži ne bih ovo napisao

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice