Koliko vam dnevno radi računalo?

poruka: 562
|
čitano: 93.228
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koliko vam dnevno radi računalo?
D4RKL1NG kaže...

24/7 Osmijeh

I moj laptop(računa li se stand by,ako nije onda radi kojih 15 sati).

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
17 godina
neaktivan

6 sati..kada skidam igricu ili film ostavim preko noći..to je nekih sveukupno...16h...ako neskidam 7-8..

16 godina
protjeran

0-24/7/30/365 eto

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
15 godina
neaktivan

2 računara po cca 12 sati dnevno...

Moram smisliti nešto dobro pametno
16 godina
neaktivan

Ja sam glup

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 17:08 (tony THE Noob).
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Ja mislim da je vrijeme da se ovo zaključa...kome je bitno da zna od 500 ljudi koliko im radi PC ??

zašto se svatko nebi izjasnio u tome???

zanimljivo je pogledati kako ljudi ne gase računala po dosta vremena, al to je sve normalnije da komp radi dugo. isto i meni zna radit po tjedan dana bez gašenja (krivac- privatni trackeri)

ajmo svi na erep ;)
16 godina
protjeran
Gamer71 kaže...
tony THE Noob kaže...

Ja mislim da je vrijeme da se ovo zaključa...kome je bitno da zna od 500 ljudi koliko im radi PC ??

zašto se svatko nebi izjasnio u tome???

zanimljivo je pogledati kako ljudi ne gase računala po dosta vremena, al to je sve normalnije da komp radi dugo. isto i meni zna radit po tjedan dana bez gašenja (krivac- privatni trackeri)

Krivac torrent i tak te gluposti kod mene a i vidim i kod tebe hehe

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
17 godina
neaktivan

Ja sam počeo malo gasiti komp bar dok sam na poslu preko dana jer sam skužio da mi se nakuplja hrpa prašine kad non stop radi, da ne govorim o potrošnji struje (600-700W) i konstantnom zagrijavanju komponenti. 

Najgore od svega mi je ako dok me nema nestane struje i onda dođem doma a ono komp zgašen i kad ga upalim sva dijagnostika se popali a ja molim boga da je hard preživio bez bad sectora i da je napajanje ok Neodlučan

Zna li netko gdje ima za nabavit dobrih filtera protiv prašine?

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan

0-24 x 365

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
16 godina
protjeran

Radi dnevno..

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
protjeran

Sada od 10-22 uz manje pauze tj. sleep modeOsmijeh

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
16 godina
neaktivan

OMG Iznenađen... Komp vam radi po 5 mjeseci, koliko vam isusati dodze racuna za struju. Ja nebi u zivotu dozvolio da mi komp radi vise od 2 do 3 sata dnevno, mene bi strefio sok kada bi dosao racun od 80€.

"Programski jezici kao što su C++ i Java dizajnirani su za profesionalni razvoj sa velikim timovima iskusnih programera koji se brinu za efikasnost izvršavanja svog koda."
15 godina

upalim ga oko podne radi do ponoći,ali nisam cijelo vrijeme na njemu,netko mi je rekao da je najbolje da se kompjutori ne pale gase cijelo vrijeme

16 godina
neaktivan
sve ovisi navecer struja jeftinija...
15 godina
neaktivan

oko 10 sati, kad skidam torrent onda i vise...Namigiva

15 godina
neaktivan

mene zanima kolko komp trosi struje ako npr. u mjesec dana radi 200h ...

kad ne bih 1 mjesec trosio struju uopce nego samo komp da radi 200h kolko bi bio racun odprilike ?

thx na odgovoru :D

Neoverclockabilni - Shit happens, Prodajem G9x zapakiran za 500kn.
17 godina
protjeran

Pa računaj prema PSU. Koliko ima snage u W? Meni je Chieftec 850 pa potrošnja u satima i dobiš Wh (vat-sate). Mis da je jedinica mjere za potrošnju kWh (kilovatsat). Onda moj komp zapravo ne troši 850W cijeli sat vremena nego u idle modu manje, a kad pokrećem 3D aplikacije u load troši više. Mis da je za moj potrošnja nekih 400W efektivnih jer imam jaku grafu i još je cijeli sistem overclockan.Osmijeh

weather changes moods
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 14:21 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Pa računaj prema PSU. Koliko ima snage u W? Meni je Chieftec 850 pa potrošnja u satima i dobiš Wh (vat-sate). Mis da je jedinica mjere za potrošnju kWh (kilovatsat). Onda moj komp zapravo ne troši 850W cijeli sat vremena nego u idle modu manje, a kad pokrećem 3D aplikacije u load troši više. Mis da je za moj potrošnja nekih 400W efektivnih jer imam jaku grafu i još je cijeli sistem overclockan.Osmijeh

Ma kakvi... U idleu ti je oko 100W, a u loadu maksimalno 250-300W Namigiva

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
protjeran

Sada sam računao i dođe mi na kraju valjda je to load 339W! Znači na pola puta od mojeg i tvojeg proračuna. Za idle sam znao da je to malo puno manje jer logički sam uočio nakon OC-a na CPU-Z i Catalyst Overclockingu da su taktovi manje i CPU, FSB, GPU, RAM.

weather changes moods
16 godina

Evo oko 48 sati uz dva resetiranja.

15 godina
protjeran
1 tjedan
15 godina

koji je smisao tog 1 tjedna

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Sada sam računao i dođe mi na kraju valjda je to load 339W! Znači na pola puta od mojeg i tvojeg proračuna. Za idle sam znao da je to malo puno manje jer logički sam uočio nakon OC-a na CPU-Z i Catalyst Overclockingu da su taktovi manje i CPU, FSB, GPU, RAM.

To nije posve realno... Meni dođe oko 450W, a komp mi troši svega 350W u loadu (dok se furmark i OCCT CPU vrte). Znači ti maksimalno 300W možeš trošiti (mada u igrama vjerojatno trošiš oko 250W)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
15 godina

Imam tri mašine Ponekad rade i 24 sata!! ponosim se svojim mašinama Imam u Planu Proširenje na Servere odnosno nabavit

dobar server  koji će također raditi super. eto!!

15 godina

Radni 24/7, recimo da ga u prosjeku ugasim jednom u 2 mjeseca, to u onim slucajevima kad se ne vracam min 3 dana.

Torrent masina radi par godina bez gasenja. Tj ona mi nije na UPS-u pa kad nestane struje se ugasi, i to se dogodilo mozda 2 puta u zadnjih nekoliko godina.

16 godina
neaktivan

Koliko struje neki sa ovog foruma potroše na bespotrebni rad kompa.,mogli bi svako 2 god. mijenjat komp.

BMW
15 godina
neaktivan

pa meni u proseku radi oko 16-17 sati. znaci, kad se probudim za skolu upalim ga. onda on ostaje upaljen sve do ponoci dok ne legnem da njonjam. tako je obicno

15 godina
protjeran

25/8/367

I tako dva računala, monitora, UPS-a... Belji se

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:39 (Don Kihoty).
15 godina

koja je svrha negašenja računala,nisu to hig-end audio komponente pa da se trebaju usvirati

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
cappy kaže...

Koliko struje neki sa ovog foruma potroše na bespotrebni rad kompa.,mogli bi svako 2 god. mijenjat komp.

Uvijek mi se nesto vrti, testira, svira muzika...itd

A torrent masina...no brainer

A druga stvar je da ta racunala trose ipak i dosta manje struje nego vecina ljudi misli, pogotovo kad ne rade nis zahtjevno, kad je iskljucen monitor, kad su downclockana...kao npr torrent masina.

Torrent masina mi godisnje ne uspije potrosit 500 kn struje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice