a skoro je cijeli dan upaljen, ugasim ga kad idem vani.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
24/7 jer mi je kao server :)
Oko 4-12h, zavisi od dana do dana
isto nekako tako oko 7 do 8 sati u zadnje vrijem manje jer sam skuzil da mi uzima zivce i dragocjeno vrijeme a i zivot skoro a sada negdej samo jedno 3 do 4 upaljen poslije ugasim ga i otidjem
Moj također!
moj sad radi 3 dana bez prestanka a i cini se da ce jos par dana odradit tako
od mog prijatelj laptop je radio bez prestanka 7 dan i 14 sati
Pošto imam starije računalo kojemu treba 10 dana da se upali jednom kad ga upalim,dugo ga ne ugasim
Pošto imam starije računalo kojemu treba 10 dana da se upali jednom kad ga upalim,dugo ga ne ugasim
znači minimalno je upaljen 10 dana
Kada grmi na standby???
To ti je isto kao da ga ostavis upaljenog!
I komp i netbook rade 0-24h
Jbg ganja se ratio :D
Rješenje grmljavine je u nabavci kvalitetnog razvodnog kabla i UPS-a koji onda 'amortiziraju' sve šokove u naponu
Rješenje grmljavine je u nabavci kvalitetnog razvodnog kabla i UPS-a koji onda 'amortiziraju' sve šokove u naponu
Znaci dobar produzni kabel??
BTW vi koji neate sta radit na kompu,pa jadan komp 0-24 komp radi.Mislim tesko je pricekat 36 sec(barem kod mene)da se komp upali,a vama on jadnik radi citav dan.Pa kolko se prasine u ventovima skupi i kolko struje bezveze trosi ccc.
Kada grmi na standby???
kako to može biti isto?
Kada grmi na standby???
kako to može biti isto?
Kompjuter je upaljen i svejedno ga može spržiti.
Grom ti neće udariti u komp jer zna da si ga stavio u standby
Ak je komp uštekan u utičnicu i lupi milion volta u vod od struje bit će mu stand by.
Kada grmi na standby???
kako to može biti isto?
RAM, maticna su aktivni pri standby... Cak i da je skroz ugasen komp a utikan u struju moze riknuti jer je maticna pod naponom (iako su sanse manje)! Drugo je hybernate...
Zato vam je najbolje imati produzni sa prekidacem i kada ugasite komp klik prekidac i neka ide 5000 ampera vas zaboli!
od 9:00 do 20:00
Skroz glupa tema pa radi od 10:30 do 02-01:25
od jutra do sutra
Što kraće to bolje, moj rekord 3 dana i to samo zbog downloadanja voyagera.
Stalno.Ne radi jedino pri nestanku struje.
E onda PC malo odmara...
15-ak sati dnevno, odnosno sve vrijeme dok sam budan.
12/24 meni... kad ga upalim negasim ga do navecer prije nego sto odem spavat
sad kad je ovako sparno ga ne ostavljam upaljenog preko noci jer sam ga jednom ostavio upaljenog i probudio se sav mokar a klimu u sobi nemam tako da dok sam ja budan, budan je i on
pa kad sam dome onda je i on upaljen a nekad i vise kad mi stara igra svoje igre dok sam vani tako da oko 12 sati....
Moj radi NONSTOP, bilo je grmilo ovih par dana pa se izgasio sam(od groma), pa kad je prestalo onda san ga bio opet upalio, hh, negasim ga nikad!
ne vjeruj ti druže moj u dobar kabal i UPS, grom kada udari on proprži drvo visoko 40-50 metara, da neće kabal, nego ti računar isključi sa napona i interneta ako imaš tel. paricu
isto savijetujem i za sve ostale uređaje u kući
Meni radi od nekih 12 sati(kad se probudim)pa do nekih polnoći neka čak i 1-2(rjeđe).Grmljavine se ne bojim ,jer imam UPS od 1200W koji mi može držat komp pod opterečenjem duže od pola sata(nekih 35-45 min)tak da nemam potrebe ga gasit