kad se renda u maxu po više dana u komadu na 100% procesora
Cijeli dan. Od kada se ustanem dok ne pođem spavati.
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Kad nestane struje ili kada mijenjam komponente onda ga gasim.
Svaki dan po 12 sati
24h na dan. ili radim nešto na njemu ili je torrent upaljen. osim kad nestane struje.
2-3 sata
po 12 h u prosjeku :P
ovisi o potrebi a obično je to oko 4-5 sati
Stalno, 24/7, nedjeljom popodne sam restartam i to je to.
ujutro ga upalim, uvečer ga ugasim...
uopće negasim PC....ugasim ga jedino kad grmi da mi neode nešto a ovako nikada
Cijeli dan osim za vrijeme školske nastave.
Cijeli dan osim za vrijeme školske nastave.
Ne sječam se kada sam ga ugasio (restart se ne broji).
Dobro lažem ima nekih 2 tjedna.
ujutro od 6 pa navečer do 23 sata
Eo komp mi radi vec 17 dana non stop jedino sam ga resetiro par puta ali gašen nije a inace mi radi takodjer non-stop
Moj radi cijeli dan u slucaju da ga zatrebam. Inace ga gasim kad pođem spavat (oko 4 sata poslije ponoci) a nekad radi po cijele dane kad se nesto skida sa neta.
Hmm, ugasim ga uvijek kad necu biti duze vrijeme za njim, osim ako se nesto neskida, poceo mi se u zadnje vrijeme previse grijati, pa da se nebi sta zapalilo.. :P Dakle, dnevno nekih 12 sati..
14 do 18 sati. Palim ga obično oko 04.00 i gasim obično oko 22.00 sata, ali ponekad gasim nešto ranije, a dogodi se i da ga ne palim do 07.00 sati. Danju nikad ne gasim kompjuter čak i ako izlazim na par sati, jer je svako palenje i gašenje šok, pa je bolje da on mirno radi na standby i čeka gazdu nego da ga gasim i palim.
Sada kad su ljetne vrućine stigle, palim ga oko 17h (kad se vratim s posla), a gasim oko 7h ujutro (kad krećem na posao)
Stalno nešto skida ili procesira za Folding@Home/WorldCommunityGrid.
Pa kad dodjem s posla, znaci oko 17h ga upalim i radi dok ne idem spavat, a to ovisi o mojem psihofizickom stanju, nekad je do 22h, nekad do 1-2h ujutro. Kroz vikend radi stalno ak sam doma a ako sam na godisnjem onda 24/7. Samo kaj je sad doslo ljeto i postalo nesnosno vruce, cak i klima nemoze spasit stvar kad se jedno 10 ventova upali :D
Samo kad odlazim na vise dana ne radi.
Dok zena i ja sve obavimo na kompu, pa ja jos zalomim Football managera..., a u pozadini se utorrent ne gasi uopce.... Previse...
Mada nije ni priblizno toliko aktivnog rada na njemu. Aktivno se koristi mozda par sati dnevno, ali radi non stop.
ne sjećam se kad sam ga ugasio =D
Pa ono... dosta dugo. Od kako se probudim pa sve do mraka. Osim ako učim. Onda je u sleep modu.
Možda će zvučat ludo ali evo 2 i pol dana mi komp radi...bez gašenja.