Evo, bojim se da sam jedini koji sam uspio nabaviti 5 knjiga do danas.
Znaci pitanje je koliko ste skupili skolskih kniga?
Evo, bojim se da sam jedini koji sam uspio nabaviti 5 knjiga do danas.
Znaci pitanje je koliko ste skupili skolskih kniga?
Fali mi još 4,5 knjiga. Kažu da se mora nabavit do 1.10 ali da će doć u prodaju sad ovi tjedan.
Budući da mi imamo (Računalni Tehničar u strojarstvu) samo 3-4 knjige, nije ih problem kupit...
Hmm, ako ideš u osnovnu frka je s knjigama, al u srednjoj pola profesora baš briga imaš li ti knjige ili ne.
Ja sam primjerice u 4. godini srednje imao 3 knjige, i te sam popola kupio s prijateljem iz klupe.
Iako predstavlja kršenje autorskih prava, najjeftinija solucija ti je iskopirati knjige u kopirnici.
Ja imam nekoliko knjiga od 2 poznanika, ostatak sam naručio u knjižari, kažu da dolaze ovaj tjedan. Ovi izdavači su stvarno svinje, dobe tolko para, a ne mogu niti na vrijeme isporučiti.
Što je bilo kupio sam u antikvarijatima. Ostatak sam naručio, samo što još nisu sve došle.
sad cu 3 rezred gimnazije i jos nisam nabavio NI JEDNU knjigu :D
sta ce mi to
Imam sve, ali samo 8. razr OŠ, Zna mozda netko kakav je program kod racunanlog tehnicara?
sta ce ti radne pa nes ih valjda radit ja ih nisam ni radio kad sam ih imo a pogotovo necu sad kad ih nemam :D
Budući da mi imamo (Računalni Tehničar u strojarstvu) samo 3-4 knjige, nije ih problem kupit...
a di si kralju i ja isto strojar koji si raz
ja imam 2 a de ko da mi i trebaju
Nisam ni jednu kupio A bitno da idem sutra napajanje kupit
..Aj aj smilovat cu im se pa narucit knjige sutra
nažalos sve sm kupio
0
ja nisam nabavio ništa , zanimanje drvodjeljski tehničar dizajner , bio sam u antikvarijatu ali nemaju niti jednu :(
fale mi negdje 4,5 knjiga koje sam naručio 15.8 i još i nisam dobio
Nabavio sam većinu najvažnijih,a i škola će organizirati sajam knjiga.One koje mi ne trebaju neći ni nabavljati,a koje ne nađem su podjeliti s frendom(on nabavi neke,ja neke).Ionako nikad nisam nosio knjige u školu.
Nijednu nemam lol moram se i osisat nijedno od tog nisam postigao cak nisam ni platio kuharsko odjelo lmao
....samo par...ima vremena...
koliko sam cuo, ucitelji nas do 1.10...nemaju pravo trazit knjige(niti jedne),,,,
a di si kralju i ja isto strojar koji si raz
ja imam 2 a de ko da mi i trebaju
2 razred
kod nas su samo 4 knjige - engleski, povjest, zemljopis, tehničko crtanje
Nisam nabavio ništa, otići ću pred kraj ovog ili početkom drugog tjedna
polovicvu, a koliko san cua od svojih kolekga ostale cu morati naruciti nove jer su novo izdanje
meni samo 1 knjiga paše