o ovakvima na sud nema smisla... ovo se nažalost samo šakom rješava
LUXX otkad si počeo radit na forumu, život ti je ugrožen.
Taj isti je meni j**a sve po spisku priko pp. Nemate pojma kako mi je drago šta ga je luxx skuria. Ipak ima pravde na ovome svijetu Btw dobia sam 1 žuti i nakon njega još ništa
Taj isti je meni j**a sve po spisku priko pp. Nemate pojma kako mi je drago šta ga je luxx skuria. Ipak ima pravde na ovome svijetu Btw dobia sam 1 žuti i nakon njega još ništa
Da mi je samo znat njegovu adresu proveo bi on uskrs u bolnici vjeruj mi.
Uglavnom ovaj put necu popustit i ici ce prijava provideru i policiji.
Usutio luxx lol
Nevjerjoatno...ali najgore je kaj mu jos nije doslo do glave da bude mu fakat dosla policija doma i sad si jos samo radi vece probleme, ne kuzim
To s policijom, teško i nikako. Policija s tim nema nikakve veze jer je to toliko nebitno, da čak i ako još postoji kleveta kao kriminalna radnja, a ne postoji, nebi se bavili time.
Jedino što LUXX može je pokrenuti građansku parnicu protiv osobe zbog uvrede, nanošenja duševnih boli i sl., ali mislim da je to neisplativo i predugo traje, a načini da se zakomplicira i odulji sve su brojni jer protivnički odvjetnik može zakomplicirati već utvrđivanje identiteta pošiljatelja poruke.
Ono što se može je daleko sigurnije i ozbiljnije. Dovoljno je da netko iz redakcije BOL-a prijavi IP adresu vlasnika posta njegovom provideru za abuse, gdje spada multipliciranje accounta zbog vrijeđanja i maltretiranja na forumu. T-Com, Iskon i B.Net reagiraju jako brzo i pozitivno. Kod ozbiljnijeg kršenja pravila dovoljan je jedan telefonski poziv iz redakcije da se osobi isključi pristup Internetu. Kao admin jednog velikog domaćeg foruma obavio sam cirka 30-tak takvih abuse prijava od kojih je čak nekoliko završilo trajnim isključenjem s Interneta kod tog providera.
Koliko god ne bili toga svjesni, morate imati na umu da sve što pišete po Internetu, bez obzira na čijem webu, mailu ili newsima, nosi odgovornost. Ne možete bez posljedica maltretirati neki forum, web, vrijeđati i sl. a najmanje prijetiti drugim ljudima. Suprotno vjerovanjima, u nas su reakcije providera na abuse itekako ozbiljne i brze, a u 75% upitnih slučajeva T-Com će prije vjerovati prijavi nego prijavljenom.
Spamanje T-Com rješava pismenom opomenom na kućnu adresu vlasnika priključka, a drugi prekršaj riješe isključivanjem pristupa Internetu na 3 mjeseca, a idući često ide na 2 godine.
Tako da, ako ste i balavac koji misli da je na Internetu anoniman, varate se. Radije se pitajte kako tati objasniti zašto 3 mjeseca nema doma pristup Internetu, da nebi, kad se tata skine s telefona s T-Com službom za korisnike, bilo šibe po guzi ili tromjesečnog vraćanja poslije škole ravno kući.

Prestal sam brojati!Mislim oko 4 crvena i 10 žutih.
luxx trebao si se zvat "king kong" (a ne luxx) heheh
Nevjerjoatno...ali najgore je kaj mu jos nije doslo do glave da bude mu fakat dosla policija doma i sad si jos samo radi vece probleme, ne kuzim
Briga me kak taj klinjo moj post shvatio.
I dal on to shvaca kao prijetnju ili kao pomaziti se.
Nema tog tate ili mame ili babe a pogotovo balavca kojeg se bojim.
Bilo to u internetu ili stvarnom životu.
Samo je žalosno da takvi idioti uopce mogu dobit internet.
Takvim ponašanjem samo pokazuju svoju kulturu.
Ali i svojih roditelja
Daj luxx reci Miri ili nekome nek t-com nazovu, jer mi se cini da bude samo nove accounte sad radil.
Ajme inteligencije.
Kolko još accounta trebaš da bi konacno napisao svoju adresu?
Valjda ce 10-15 bit dovoljno.
Umjesto pisanja besmislica mogao si napisat u threadu.
Al jaki smo nema šta pa samo radimo nove accounte i napuhujemo se.
nemoj mesat miru sa ovim lik je predobar za admina na ovom forumu jedino ti si taj luxx koji "sere" napravit cu jos 100 ako treba
pa nisam tolko glup da ti napisem adresu da mi mos ko zna sta od suda poslat ma furaj jadnice
odgovori normalno meni a ne ostalima koji ti se ulizuju oces me opet banat a
Ajme inteligencije.
Kolko još accounta trebaš da bi konacno napisao svoju adresu?
Valjda ce 10-15 bit dovoljno.
Umjesto pisanja besmislica mogao si napisat u threadu.
Al jaki smo nema šta pa samo radimo nove accounte i napuhujemo se.
nemoj mesat miru sa ovim lik je predobar za admina na ovom forumu jedino ti si taj luxx koji "sere" napravit cu jos 100 ako treba
pa nisam tolko glup da ti napisem adresu da mi mos ko zna sta od suda poslat ma furaj jadnice

Samo ti radi nove accounte.
Miro i cijela redakcija vec su umješani.
Ako nisi znao ovo je njihov forum i njihova briga.
Ja samo ne dozvoljavam da se tak sere po meni niti nikom drugom i tražio sam od njih da se to prijavi što ce i uciniti
LUXX ostavi se ti zastitarskog posla, odi u ultimate fight, veća je plaća 5 puta
LUXX ostavi se ti zastitarskog posla, odi u ultimate fight, veća je plaća 5 puta

slobodno....nista nemogu napravit ja ako sam te vredjo to je bilo zato sto si mi dao crveni karton bez razloiga i nakon toga sam te tek vredjo kasnije ne ali ne ti si koji god ja account napravim bano A ZASTO===???od tada te niko nije vredjo to sto si ti zivcan i napuhan pa se na drugima izivljavas to je tvoj problem a ne njihov...
i opet ces dat crveni bezrazloga nikog nevredjam o tome ti ja pricam
and he's gone