- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ma Kalea iritira i dize adrenalin svima koji citaju njegove bezobrazne postove, samo grize i pametuje!
-Da pametujes UGLAVNOM, umjesto da nesto kazes normlano ti lebdis iznad zemlje povisenom nosinom) a kada si u krivu onda samo odes iz teme, sam sebi vjerojatno govoreci "ja znam sve, savrsen sam)!
Da, nekad svojim savjetom pomognes ljudima ali na tako iritirajuc, samouvjeren nacin da se covjeku bljuje! Tvrdoglav si i to u onom najgorem smislu, mislis da si uvijek u pravu! Mislis da smo mi svi glupi i da te tesko pratimo kao da imas neki komplicirani rjecnik, i da dijelis pamet nama nekim ljudima! (Jel kontas... ako me kontas...) -Ne, glupi smo!
Jos puno toga se o tebi losega moze reci i to lose nadilazi sve dobro koje si ti napravio ovdje!
Ne razumijem zasto si tako umisljen i bezobrazan? Cemu? Jesu te zlosavljali kao malog pa si sada dosao tu gristi svakoga tko se ne slaze sa tobom?
Ma Kalea iritira i dize adrenalin svima koji citaju njegove bezobrazne postove, samo grize i pametuje!
-Da pametujes UGLAVNOM, umjesto da nesto kazes normlano ti lebdis iznad zemlje povisenom nosinom) a kada si u krivu onda samo odes iz teme, sam sebi vjerojatno govoreci "ja znam sve, savrsen sam)!
Da, nekad svojim savjetom pomognes ljudima ali na tako iritirajuc, samouvjeren nacin da se covjeku bljuje! Tvrdoglav si i to u onom najgorem smislu, mislis da si uvijek u pravu! Mislis da smo mi svi glupi i da te tesko pratimo kao da imas neki komplicirani rjecnik, i da dijelis pamet nama nekim ljudima! (Jel kontas... ako me kontas...) -Ne, glupi smo!
Jos puno toga se o tebi losega moze reci i to lose nadilazi sve dobro koje si ti napravio ovdje!
Ne razumijem zasto si tako umisljen i bezobrazan? Cemu? Jesu te zlosavljali kao malog pa si sada dosao tu gristi svakoga tko se ne slaze sa tobom?

Mislim da imam premalo staža (nije mi ovo prvi acc, na starom sam zaboravio password ali svjedno) da bi vec nekoga počeo osuđivati, ali vidio sam Kaleine postove i stvarno previse pametuje.
Zuti: 15
Crveni: 0
Crni: ne bih pisao ako imam Crni

Niti ja ne napadam nikog (bez razloga) i nedam sebe dirat.
Niti ja ne napadam nikog (bez razloga) i nedam sebe dirat.

Evo, već dva mjeseca i kusur i nijednog kartona! Nadam se da ću tako nastaviti i dalje.
zuti karton:1
crveni:0
zuti: 5 s time dva dobio za jedan te istu stvar O.o
crveni: 1 hmm
crni: ne znam stao sam na 32...
1 zuti...
mene zanima otkad je ric "sranje" psovka zbog koje se dobije ban? mislin koji djava?
Nula kartona
Nula kartona

Nula kartona

Nula kartona

1.žuti zbog spamanja s razlogom
1.crveni zbog piratije isto s razlogom
Nula kartona

Jedan jer san branija priku
i nije mi ža
:::XD:::