Koliko ste do sada dobili kartona. zaključana tema

poruka: 511
|
čitano: 75.557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Koliko ste do sada dobili kartona.
Prvo, poznajem te jako dobro, pušem ti za vratom a da toga nisi svjestan. A ionako se uskoro vidimo. 
 Ocito te zna Luxx.
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
Prvo, poznajem te jako dobro, pušem ti za vratom a da toga nisi svjestan. A ionako se uskoro vidimo. 
 Ocito te zna Luxx.
Ma nebi reko.
Pravi se pametan i jak.
A puhat za vratom meni sigurno nemože.
Niti je itko ikad mogao niti ce moc.
Ako me pozna zna o cemu pricam.
Dakle brlja gluposti
ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
 Ocito te zna Luxx.
 blefira Smijeh
nothing lasts forever, even cold November rain
16 godina
protjeran
Aki kaže...
 Ocito te zna Luxx.
 pa kaj i da zna.......jbt ljudi kaj ne vidite da lik sere na veliko,daje si truda{klea}pise postove od 1strane,nikakvi argumenti,sve puno
gluposti,spama...uostalom kaj mu znaci da mu puse za vratom...pametuje lik samo tak...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Koliko ste do sada dobili kartona.

Ma Kalea iritira i dize adrenalin svima koji citaju njegove bezobrazne postove, samo grize i pametuje!

-Da pametujes UGLAVNOM, umjesto da nesto kazes normlano ti lebdis iznad zemlje povisenom nosinom) a kada si u krivu onda samo odes iz teme, sam sebi vjerojatno govoreci "ja znam sve, savrsen sam)!

Da, nekad svojim savjetom pomognes ljudima ali na tako iritirajuc, samouvjeren nacin da se covjeku bljuje! Tvrdoglav si i to u onom najgorem smislu, mislis da si uvijek u pravu! Mislis da smo mi svi glupi i da te tesko pratimo kao da imas neki komplicirani rjecnik, i da dijelis pamet nama nekim ljudima! (Jel kontas... ako me kontas...) -Ne, glupi smo!

Jos puno toga se o tebi losega moze reci i to lose nadilazi sve dobro koje si ti napravio ovdje!

Ne razumijem zasto si tako umisljen i bezobrazan? Cemu? Jesu te zlosavljali kao malog pa si sada dosao tu gristi svakoga tko se ne slaze sa tobom?

17 godina
Luka kaže...

Ma Kalea iritira i dize adrenalin svima koji citaju njegove bezobrazne postove, samo grize i pametuje!

-Da pametujes UGLAVNOM, umjesto da nesto kazes normlano ti lebdis iznad zemlje povisenom nosinom) a kada si u krivu onda samo odes iz teme, sam sebi vjerojatno govoreci "ja znam sve, savrsen sam)!

Da, nekad svojim savjetom pomognes ljudima ali na tako iritirajuc, samouvjeren nacin da se covjeku bljuje! Tvrdoglav si i to u onom najgorem smislu, mislis da si uvijek u pravu! Mislis da smo mi svi glupi i da te tesko pratimo kao da imas neki komplicirani rjecnik, i da dijelis pamet nama nekim ljudima! (Jel kontas... ako me kontas...) -Ne, glupi smo!

Jos puno toga se o tebi losega moze reci i to lose nadilazi sve dobro koje si ti napravio ovdje!

Ne razumijem zasto si tako umisljen i bezobrazan? Cemu? Jesu te zlosavljali kao malog pa si sada dosao tu gristi svakoga tko se ne slaze sa tobom?

Ja Kalea-ine postove nečitam jer su predugacki i neda mi ih se čitat, ako želim čitat takve stvari čitat ču knjigu iz etike...
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Ja Kalea-ine postove nečitam jer su predugacki i neda mi ih se čitat, ako želim čitat takve stvari čitat ču knjigu iz etike...
 e zato postoji opcija ignoriraj autora Smijeh
16 godina
neaktivan

Mislim da imam premalo staža (nije mi ovo prvi acc, na starom sam zaboravio password ali svjedno) da bi vec nekoga počeo osuđivati, ali vidio sam Kaleine postove i stvarno previse pametuje. Neodlučan

Ojla!
16 godina
protjeran
LUXX kaže...
Aki kaže...
  Ocito te zna Luxx.
Ma nebi reko.
Pravi se pametan i jak.
A puhat za vratom meni sigurno nemože.
Niti je itko ikad mogao niti ce moc.
Ako me pozna zna o cemu pricam.
Dakle brlja gluposti
  Mora da si opra nekog diva pa da imas tolko samopouzdnje :-)
3 žuta do sada. 
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...
  Mora da si opra nekog diva pa da imas tolko samopouzdnje :-)
3 žuta do sada. 
nema to veze sa divom ili nekoliko divova.
Ljudi koji me poznaju znaju o cemu pricam i necu sad u detalje.
Prijetit mi nemože/nece nitko.
Ne bojim se ja nikoga.
Nema to veze dal to bio neki balavac,div,moji starci,šef, nema veze tko.
Znam tko sam i šta mogu.
Ne prijetim nikome niti cu ikad prijetit.
Ali nedam ni sebe dirat.
I ne sakrivam se od nikog.
ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
protjeran

Zuti: 15

Crveni: 0

Crni: ne bih pisao ako imam Crni

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Ne bojim se ja nikoga.
Nema to veze dal to bio neki balavac,div,moji starci,šef, nema veze tko.
Znam tko sam i šta mogu.

Luxx da nisi ti Ninja? Onaj pravi kao na ovoj stranici:  vvv. bujinkan .haer/

p.s. hvala na crvenom kartonu, uvijek sam mislio da prvo ide neko upozorenje :-)
           no sad se konacno osjecam kao nogometaš! Žuti su za djecu valjda!

p.p.s. na stranu sva prepucavanja, ne zanima me tko si i dal se nekog bojis, ali volio bi znati koliko zaista imaš godina :-)
Od 7 matičnih ploča, 7 je riknulo kroz 7 godina, srećom uvijek sam dobio novu (hint: jamstvo). Zašto MB tako lako rikne? Od ostalog hardvera (hrpa toga kroz 10ak god) riknula samo 1 grafička.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 12:34 (Vicko).
17 godina
neaktivan
Vicko kaže...

Luxx da nisi ti Ninja? Onaj pravi kao na ovoj stranici:  vvv. bujinkan .haer/

p.s. hvala na crvenom kartonu, uvijek sam mislio da prvo ide neko upozorenje :-)
           no sad se konacno osjecam kao nogometaš!

p.p.s. na stranu sva prepucavanja, ne zanima me tko si i dal se nekog bojis, ali volio bi znati koliko zaista imaš godina :-)
jok.
Ali borilacki sportovi mi nisu strani (3 razlicita trenirao 8 godina)
kolko godina imam?

32.
ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
jok.
Ali borilacki sportovi mi nisu strani (3 razlicita trenirao 8 godina)
kolko godina imam?

32.

Dobro za tebe da si trenirao! Ak imas tolko godina nemoj se dat navuc na pisanje
takvih postova koji nekad zvuce ko da imas punooo manje... Velim, ekipa te navuce,
nemoj se dat... tim vise kad su vecinom duplo mlađi od tebe...
Od 7 matičnih ploča, 7 je riknulo kroz 7 godina, srećom uvijek sam dobio novu (hint: jamstvo). Zašto MB tako lako rikne? Od ostalog hardvera (hrpa toga kroz 10ak god) riknula samo 1 grafička.
16 godina
Bes7 kaže...

Majstore,ti si legenda...za 6 tjedana 15 žutih(ne osuđujem,no niti ne podržavam)

Da si nogometaš,ne bi izašao na teren duuuuuuuugo.

PozzCool
C2D E4300/OC@2.7Ghz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3,HDD Seagate 320&500Gb,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec MT.
17 godina
neaktivan
Vicko kaže...

Dobro za tebe da si trenirao! Ak imas tolko godina nemoj se dat navuc na pisanje
takvih postova koji nekad zvuce ko da imas punooo manje... Velim, ekipa te navuce,
nemoj se dat... tim vise kad su vecinom duplo mlađi od tebe...
Zašto bi nekom prešutio teške rijeci?
Nisam takav.
Odma se podrežu krilca i gotovo.
Nisam mamina maza da se odma lovim za suknju i vicem: mama mama ovaj me napada.
Ako je netko spreman dijelit mora moc i primit koju.

Niti ja ne napadam nikog (bez razloga) i nedam sebe dirat.

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Zašto bi nekom prešutio teške rijeci?
Nisam takav.
Odma se podrežu krilca i gotovo.
Nisam mamina maza da se odma lovim za suknju i vicem: mama mama ovaj me napada.
Ako je netko spreman dijelit mora moc i primit koju.

Niti ja ne napadam nikog (bez razloga) i nedam sebe dirat.

A dobro ak tebi tak paše... ok... Meni se nebi dalo ni odgovarat na takve provokacije

Osim toga evo jedan citat iz odlicnog filma: "Upamti, najglasniji u prostoriji je ujedno najslabiji u prostoriji"
16 godina
protjeran
fromcelltohell kaže...
Bes7 kaže...

Majstore,ti si legenda...za 6 tjedana 15 žutih(ne osuđujem,no niti ne podržavam)

Da si nogometaš,ne bi izašao na teren duuuuuuuugo.

PozzCool
 hahaha staces, volim piratstvo i spamanje xD (o kojeg li cu sad kartoncica dobit)
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan

Evo, već dva mjeseca i kusur i nijednog kartona! Nadam se da ću tako nastaviti i dalje.Osmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
protjeran

zuti karton:1

crveni:0 Nevinašce

born to be gamer
16 godina
protjeran

zuti: 5 s time dva dobio za jedan te istu stvar O.o

crveni: 1 hmm

crni: ne znam stao sam na 32...

Cool

Intel e5200 3.5 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
neaktivan

1 zuti...

16 godina
protjeran

mene zanima otkad je ric "sranje" psovka zbog koje se dobije ban? mislin koji djava?

16 godina
neaktivan

Nula kartona Cool

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Nula kartona Cool

Tek si 3 tjedna tu,pričekaj malo.Smijeh
Ja sam prvi dobio 22.3 čini mi se.
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Oly_E3 kaže...

Nula kartona Cool

Tri tjedna sam ali imam 800 poruka.
Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2009 20:30 (Oly_E3).
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
big_guy kaže...
Oly_E3 kaže...

Nula kartona Cool

Pa nisam ja ništa rekao koliko ti imaš poruka,svaka čast ak nisu neki glupi postovi.
16 godina
protjeran

1.žuti zbog spamanja  s razlogomSmijeh

1.crveni zbog piratije isto s razlogomSmijeh

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Oly_E3 kaže...
big_guy kaže...
Oly_E3 kaže...

Nula kartona Cool

Pa nisam ja ništa rekao koliko ti imaš poruka,svaka čast ak nisu neki glupi postovi.
 E da su glupavi postovi već bi imao vojsku kartončića Namigiva
16 godina
neaktivan

Jedan jer san branija priku

i nije mi ža

:::XD:::

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice