t mobile - samsung omnia 8gb
vip - blackberry 9000
t mobile - samsung omnia 8gb
vip - blackberry 9000
Sony Ericsson C902 + 2GB SanDisk M2
Sony Ericsson G700 Non-Full-Touchscreen + 1 GB M2
SonyEricsson k810i 2Gb M2
Nokia E63 + 4 GB micro SD. inače sam na T-Mobileu ali je uređaj slobodan tako da za internet ubacim tele 2 karticu
sony ericsson k 770i
Nokia 6288 + 512 mb
sony erricson w910i + m2 1gb karticu
T-Mobile n95 8gb
Samsung J700
SE k750i 1 gb i Lg ks 360 +2gb micro sd
Nokia 5800 XM,8GB micro SD i Nokia 3250!
XPERIU, jučer sam ju dobio.
BlackBerry Storm u VIP izvedbi. Nakon porblema sa softwareom ukucan novi. Radi....pola pola. Mail servis je vrhunski daleko od toga, baterija očajna i nema pattern, jedan dan drži bez beda, drugi na pola dana iscuri, razgovori su podjednaki kao i mailovi u dolasku i odlasku.
Generalno gledajući, kome treba da ne visi non stop za kompom (prvenstveno zbog posla), je odlično rješenje. A i klackalica od screena je nezanemarivo spora kad se malo navikneš.
OCJENA: 7/10 (8/10 ukoliko ga odložite svježe obrisanog sa krpicom u kompletu - 10/10 ukoliko ga ugleda neki komad u baru na plaži - ali, to je opet samo mobitel)
ja imam sony ericsson s302 sa m2 memorijskom od jedne gige
N95 8gb
T-Mobile Sony Ericsson K610i + M2 2gb
Ponosni sam vlasnik nove Nokie XpressMusic 5800.
I također mogu reći, mogu gledat filmove serije i sve sada sa subtitleima u super kvaliteti!
kako staviš titlove???
Sa mediacoderom, ili formatfactory-em, kada se converta film.
Baš sam našao divx player, pa ću probat u divx formatu jedan film gledat.
neznam jesi li uspio, ali za pokrenit divix program ti treba virtualKey, jer nemaš tipki ne njemu, pa ako ti treba pomoć oko toga PM-aj me
P.S. meni u divxu ne pušta zvukove, ima slike nema tona i ako mozes malo mi objasni, convertiraš i sta onda???(za titlove) i koi player koristiš, od nokie ili si skinia neki???
Koristim real player koji je došao sa uređajem. Pokrenuo sam divx i skužio sam da nije napravljen za touchscreen, i nije mi se dalo zahebavat sa tim virtual key-em.
Odeš pod subtitle tab, u mediacoderu i učitaš subtitle i kada si konvertaš onda će ti u videu biti integrirani subtitlovi.
Postavke za video:
reza: 640x360
FPS: 24(uobičajeno), pogledaš koliko ima original fps-a pa toliko i staviš.
međuspremnik(contanier) : Mp4
format : MPEG4
mode : bitrate based i bitrate si postaviš koliko hoćeš. Ja stavim na 20 000 kbit/s
AUDIO
source - Lame MP3
Encoder - Lame MP3
Resample - 48 000khz
sa strane odabereš tab lame mp3, preset staviš custom,rate mod -> CBR, Channel -> stereo, bitrate postaviš si recimo 128kbit/s, nisam primjetio razliku između 128 i 320kbit-s osim što ti doda na film par desetaka MB više.
Sony Ericson k770i ali za par dana dolazi C905
pozdrav
...imam Nokiu 3120 iz 2004. godine...
Trenutno Viewty a uskoro Nokia 5800XM!!!
Trenutno Viewty a uskoro Nokia 5800XM!!!
KU 990 viewty?
Kakav je, neznam da ti je baš isplativo s tog na nokiu prelazit...
SE K770i + 2GB M2 kartica.
Sony Ercsson K800i + 1GB M2.
Nadogradio sam mu softver.
Sony Ericsson C905 + 2 GB Memory Stick M2
...
...
...
...
Koristim real player koji je došao sa uređajem. Pokrenuo sam divx i skužio sam da nije napravljen za touchscreen, i nije mi se dalo zahebavat sa tim virtual key-em.
Odeš pod subtitle tab, u mediacoderu i učitaš subtitle i kada si konvertaš onda će ti u videu biti integrirani subtitlovi.
Postavke za video:
reza: 640x360
FPS: 24(uobičajeno), pogledaš koliko ima original fps-a pa toliko i staviš.
međuspremnik(contanier) : Mp4
format : MPEG4
mode : bitrate based i bitrate si postaviš koliko hoćeš. Ja stavim na 20 000 kbit/s
AUDIO
source - Lame MP3
Encoder - Lame MP3
Resample - 48 000khz
sa strane odabereš tab lame mp3, preset staviš custom,rate mod -> CBR, Channel -> stereo, bitrate postaviš si recimo 128kbit/s, nisam primjetio razliku između 128 i 320kbit-s osim što ti doda na film par desetaka MB više.
malo kasnis s odgovorom, pogledao vec nekih desetak filmova na njoj, ali opet hvala