Imam Nokiu N97. I nisam prezadovoljan. Ipak telefon košta 6000 kn, a ne nudi nešto previše opcija. Najveći plus mi je lijepa pregledna QWERTY tipkovnica i općeniti dizajn mobitela. Ali kvaliteta izrade stvarno nije na nivou. Imam ju od 1. mjeseca, ekran čuvam ko oko u glavi ali svejedno ima dosta malh ogreboina, a o masnoćama da i ne pričamo, jer sa potuno čistim rukama ostane neka masnoća na ekranu. Jednostavno je preosjetljiv. Najveći minus ovog mobitela je spor procesor i symbian koji me jednostavno svakim danom sve više razočarava. Nemre podnjet da imam otvorenu Operu,čitač e-pošte i eBuddy, a mrzim i što iz nekog programa moram izlazit 10 minuta a da nemrem izač jednostavno da stisnem "poklopi". Neznam možda sam snob ali mobitel me malo razočaro. Tako SE K800i i dalje staje moji najbolji mobite do sada. Mada sam s njim zgled ko da imam erekciju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HTC HD2
NOKIA X6-00 16GB :)
HTC Desire
Dali da zamijenim Nokiu 5800XM sa kavrom(ne radi kamera) za Nokiu N85?
nisi bas potrefio temu
Da sam na tvom mjestu tu ponudi bi objerucke prihvatio,budi sretan ako jos ne budes morao i nesto nadoplatiti :)
Dali da zamijenim Nokiu 5800XM sa kavrom(ne radi kamera) za Nokiu N85?
nisi bas potrefio temu
Da sam na tvom mjestu tu ponudi bi objerucke prihvatio,budi sretan ako jos ne budes morao i nesto nadoplatiti :)
A znam da nisam,ali gdje drugo pitati?Vjerojatno i ocu,ponuda je i vise nego dobra.
A znam da nisam,ali gdje drugo pitati?Vjerojatno i ocu,ponuda je i vise nego dobra.
A prije toga mozes pokusati naci nesto na market.ba :D
A prije toga mozes pokusati naci nesto na market.ba :D
Na Pik.ba je mobitel pronadjen.
Ja imam LG Renoir, gofno svih gofana.
Na Pik.ba je mobitel pronadjen.
Hvala na adresi,sutra cu je detaljnije pogledati. Ne znam kako nisam znao za nju. Izgleda mi bolja od marketa :)
ja uzela F10 Quad Band phone preko www.cinabuye.com za džabe i mob je čudo!
Ponosni vlasnik SE X10...:))))...
SE k550i star 40 mjeseci
T-Mobile Vairy Touch
LG BL-20 s 2 gb memorijskom

Ponosan vlasnik Samsung Wave S8500 xD
Siemens C75 i CX65. Odličan je i baterija drži 7 dana, s ozbirom da su stariji mobiteli.
Nokia N900.
Nokia 5800 + micro SD od 16gb i druga od 2gb za filmove.
lijepo lijepo
Samsung Monte +4GB mem.card
Šta svi vide u tom 5800?! Ajmo svi iPhone u ruke i deri ga trista haha
SE Saito
nakon mase TS mobitela (android, symbian, WM) sam se vratio na N95 8gb (ovo mi je treca u dvije godine)...
zanimljivo je to da danasnji top modeli nista nisu bolji od nje po pitanju hardvera (5mpx kamera, wifi, gps)..
samsung s 5230
mobitel je u rangu sa nokiama na touch
a tri puta jeftiniji i kvalitetniji
samsung s 5230
mobitel je u rangu sa nokiama na touch
a tri puta jeftiniji i kvalitetniji
Da ali zato nema ključnu stvar zbog koje je toliko jeftinija - wifi