Prijatelj mi je preporučio (imam dobrog prijatelja )
Kako se čuli za BUG Forum?
- poruka: 35
- |
- čitano: 5.082
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Vratimo se u 2007-u godinu, tada sam kupio svoj prvi Bug. Sjećam se to je bio BUG iz 9.-mjeseca i glavna tema je bila DX10 grafičke kartice.
Općenito prije toga sam mislio da je BUG nepregledan i da ima ružnu, zastarjelu početnu stranicu (omot) te da je samo za geekove, no šta sam ja znao. Dotada sam kako kad uzimao enter no tamo je bilo jako malo o hardware-u.
Negdje 2mj. nakon što se otvorio forum registrirao sam i otvorio temu "Point of View Black Diamond 500w" na koju do dan danas nitko nije odgovorio, baš sam uzimao Radeon HD4870 pa sam pitao dali je dovoljno jako.
Tada sam još bio aktivniji na pcekspertu, no tamo su svi loše volje, svaki dan ustaju na ljevu pretpostavljam. Postaviš pitanje svi te odhebu odmah i zaključaju temu, ili te sprdaju te su skoro svi bili orjentirani na INTEL + NVIDIA i samim spomenom AMD-a ili ATI-a su te ismijavali, danas je situacija puno bolja tamo no klonim se toga foruma pogotovo kada sam čuo da tamo namještaju stvari...
Ljudi ovdje imaju mnogo strpljenja, ja sam svojeg dosta izgubio pa se klonim slaganja konfiguracija jer ode pola tone živaca, preporuka jednog komada hardware-a za to je već OK.
Već sam par puta rekao, stvari bi bile bolje da neki koriste google. Onda netko odgovori : "Zašto bi ja tražio 1-2 h na google-u kada mi ovdje netko može odgovorit za 5min?". Neznam od koga prave budalu, na google-u nađeš puno brže rješenje/odgovor. Ja svaki jednostavniji problem jako brzo riješim sa google-om u roku 2-3min, samo treba znati šta upisat u tražilicu no dosta o tome...
Da se i ja oglasim... Slično kao Hyperion, i ja sam ranije dosta vremena provodio na drugim forumima, poglavito na Net.hr forumu kojeg sam napustio nakon onog "glasovitog" redizajna. Premda sam se registrirao relativno brzo nakon pokretanja foruma, aktivnije sam počeo sudjelovati tek nakon objave svoje prve teme, na koju, baš kao na Hyperionovu, nikad nitko nije dao odgovora.
Eto... Od tada do danas sam aktivan u većini podforuma (poglavito onom zaduženom za Linux i spamerskim temama).
Za bug forum sam saznao preko istoimenih novina..
KAKO DA IZBRISEM SVOJ PROFIL OVDE?