Zašto mi se D-link svako 2-2:30 h gasi...

poruka: 15
|
čitano: 5.575
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Znači ja odem u školu ostavim igru skidat  npr...dodjem kući kad ono internet iskljucen....to me vec sad stvarno iritira i imali ikakva rješenja za to....dnevno po 5 puta restartam router..?

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 18:49 (El Maniachi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zašto mi se D-link svako 2-2:30 h gasi...

koji model? vjerojatno crkava...

17 godina
neaktivan

DSL-584T...

17 godina
neaktivan

Taj router ima takve probleme kada su pristupni podaci upisani u njega (non stop internet), dok kod tkz. "dial-up" tj ikone na desktopu nema takvih problema.

Riješenje ti je novi firmware koji možeš skinuti sa stranica D-Link-a, izaberi njemačke stranice jer ga je na drugima teško naći. Obavezno prvo spremi originalni.

UPOZORENJE!! - novi firmware zahtjeva i podešavanje postavki koji se tiču Max-TV-a i sl pošto je u njemu original firmware za HR (ukoliko je od T-Coma) kojim je to riješeno, još nešto važno ukoliko flešaš novi je pass i username a koji su na novom firmware-u , mislim admin ili user za jedno i drugo da se nebi desilo da ga nemožeš konfigurirat.

17 godina
neaktivan

e ajd ako ti nije problem dat mi link..pa cu probat ja nešto...valjda cu uspit nisan nikad radio to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

e ajd ako ti nije problem dat mi link..pa cu probat ja nešto...valjda cu uspit nisan nikad radio to..

http://www.dlink.de/cs/Satellite?c=TechSupport_C&childpagename=DLinkEurope-DE%2FDLTechProduct&cid=1197319455656&p=1197318958220&packedargs=locale%3D1195806663795&pagename=DLinkEurope-DE%2FDLWrapper

Skini ono pod: "Aktuelle Firmware Version"

Pazi da ne nestane struje ili prekineš postupak kod flešanja. Zna potrajat. budi strpljiv i naravno nadam se da si svjestan da ovo može završit neupotrebljivim routerom ako nešto pođe krivo. Ne radi ovo ako ti uvjeti nisu kako

sam naveo u prvom postu (pristupni podaci upisani u router) jer onda ovaj firmware neće ispravit to tj. problem je drugdje.

SKINI OVO:

http://www.megaupload.com/?d=RVENG38O

Uplodao sam ti upute za flešanje tog modela na HR, a usput tu ti je i novi firmware kojeg koristim pri servisu iako je nebitan ako skineš od proizvođača dapače preporučam da skineš sa D-Linka. Bitne su ti upute.

17 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu. Da li postoji firmware za doticni ruter da radi na Optimi? (annex A ako se ne varam).

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neki su pokušaji sa flešanjem na 524 završili nemogučnošću ostvarivanja veze. Postoji li negdje baš to što tražiš a da nije visoko rizični hack za sam router, ako uopće i to, sumnjam.

17 godina
neaktivan

hvala jamar probat cu pa cu napisat ode ako sto podje u krivo....hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav

ja imam slicni problem

ostavim upaljen internet i sljedeci dan kad upalim komp opet se trebam povezivat ako itko zna rjesenje pls HELPq!!

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e a di cu spremit stari firmvare?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

e a di cu spremit stari firmvare?

Evo ti link pa ga skini ako nemoš. Original HR sa IPTV

http://www.lost.hr/novi/d-link/dsl-584t.zip

17 godina
neaktivan

e i zadnje pitanje...kad ja to flešamm triba li išta u postavkama prckat??...ili  kad flešam gotov posa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

e i zadnje pitanje...kad ja to flešamm triba li išta u postavkama prckat??...ili  kad flešam gotov posa?

Normalno da moraš prčkat. Treba upisat postavke koje ti je dao ISP ,pass, username VCI itd.

Najbolje da prepišeš trenutne postavke te ih prepišeš nakon flešanja ili u krajnjem slučaju nazoveš službu za korisnike i zamoliš tipa da te vodi kroz upisivanje postavki.

pomozi se i ovom slikom:

16 godina
neaktivan
Ludak kaže...

pozdrav

ja imam slicni problem

ostavim upaljen internet i sljedeci dan kad upalim komp opet se trebam povezivat ako itko zna rjesenje pls HELPq!!

hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice