Ako ste vlasnik famoznog routera kojeg t-com dijeli bacite oko na ovaj tekst.
Dakle, imao sam problema s hamachijem i neke stvari u routeru me jednostavno nisu htjele slusati, pa sam od nervoze drzao reset tipku 10< sekundi sto ga je vratilo na tvornicke postavke. No to mi je i bila ideja, tako da ga konfiguriram izpocetka.
I sada idu problemi, namjestim sve u routeru kao i prije (bio sam pametan pa sam napravio screnshotove).
Sve je bilo OK osim portova koje sam postavio nanovo, znaci ne kao prije. To i nije neki problem, samo sam u vuzeu promjenio portove i sve je radilo...
Ali sve je radilo nekoliko sati nakon cega bi router izgubio vezu. Jedno je gasenje i ponovno paljenje pomagalo!
Kada bi otisao na youtube router je imao naviku resetirati se... Jednom sam ga netom prije testirao pa sam zapazio da mu CPU USAGE, (njegov, ne od racunala) skace na 100%...
I tako sam vodio bitku s njim nekoliko dana, veza je konstatno pucala... Zvao sam t-com i prosao sve postavke s njima da bi zakljucili da je sve u redu...
I kako sam ostao bez opcija, odem i ugasim NAT potpuno... Nakon toga se router ugasi (ne resetira) i stoji s ugasenim lampicama desetak minuta... Nakon toga se vratio u zivot, ali nije prihvatio opcije koje sam mu postavio nego je NAT (port forwarding) i dalje ostao ukljucen...
No, da kucnem u drvo, sada sve radi kako treba i konekcija traje 24h! Zasto? nemam pojma?
Eto, valjda ce nekome ovaj tekst pomoci.