Wireless

poruka: 6
|
čitano: 1.813
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Wireless

E ljudi kako napraviti svoju kucnu mrezu, sta mi je potrebno da mi neko objasni posto se i ne razumijem bas u te stvari.

Ako mozete da mi pomognete ne treba mi neka super jaka brzina vec normalno da mogu surfat preko moba. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Wireless
meclaren1 kaže...

E ljudi kako napraviti svoju kucnu mrezu, sta mi je potrebno da mi neko objasni posto se i ne razumijem bas u te stvari.

Ako mozete da mi pomognete ne treba mi neka super jaka brzina vec normalno da mogu surfat preko moba. 

Možda je već i imaš.

Opiši što si dobio od davatelja usluga (tip routera) i što bi želio postići (tj. dali je u pitanju stan, višeetažni stan ili kuča s više etaža). Naon toga ti netko može dati prijedlog a na tebi je da ga prihvatiš ili ne.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
13 godina
neaktivan

Pa dobio sam od bhtelecoma samo modem, ZXE DSL 831 to je modem, u pitanju je stan na prvom spratu odnosno visoko prizemlje.

14 godina
neaktivan
meclaren1 kaže...

Pa dobio sam od bhtelecoma samo modem, ZXE DSL 831 to je modem, u pitanju je stan na prvom spratu odnosno visoko prizemlje.

Pa probaj ih pitati da ti zamjene router za model s bežičnom vezom. To ti je najjednostavnije, ako te budu tražili previše novaca onda možeš nabaviti neki od wireless routera.

13 godina
neaktivan

I sta kad nabavim router, sta dalje uradit ?

14 godina
neaktivan
meclaren1 kaže...

I sta kad nabavim router, sta dalje uradit ?

Ako dobiješ od davatelja usluge uključiš wireless, promjeniš SSID, podesiš sigurnosne postavke na WPA ili WPA2, definiraš lozinku i to je to (detaljnije ćeš imati objašnjeno u uputstvima za tvoj router).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice