Wifi hotspot lokacije

poruka: 13
|
čitano: 9.888
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Wifi hotspot lokacije

zanima me ako neko zna di se u Zagrebu nalaze Wifi hotspotovi? Pokuso sam naci na goolge za onaj metronetov al nigdi ne pise lokacija. I jos da pitam ak neko zna, kad trazim wifi acces pointove na psp-u nade mi Vip Wlan al se nikak nece spojit na njega .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wifi hotspot lokacije

Neznam za Zagreb ali u Rijeci ima na cijelom korzu wirless net

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Wifi hotspot lokacije

Dobro, super, al mene zanima za Zagreb

17 godina
neaktivan
Wifi hotspot lokacije

Pa onda napisi tako naziv teme ne samo Wifi hotspot lokacije, nego stavi Wifi hotspot lokacije u  Zagrebu

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vip-ova usluga WLAN-a zove se VIP.airlink i za korištenje iste potrebno je platiti. Naplaćuje se vrijeme provedeno na internetu i to putem VIP bona.

17 godina
neaktivan
Wifi hotspot lokacije

Više-manje sve hotspot lokacije se naplaćuju, sad ne znam da li tražiš free ili ćeš platiti? Kartu T-comovih hotspotova imaš na T-comovim stranicama, jedino free što sam ja vidio su bili od metroneta, što je kod nas u bj-u ali za zg ne znam.. ako ništa, spoji se nekome na routerSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

besplatne trazim, a sumnjam bas da bi sa psp-om se uspio nekom ubacit na router

16 godina
neaktivan

Cekaj malo. Jel ti znas kako se to "hacka" ruter. Meni bi trebala pomoc oko toga. Imam nokiu n96 i interesira me dali postoji neki nacin da encryptam WEP ili WPA. Prijatelj mi ima E51 i on to sve normalno hacka al se ne sjeca tocno kako ide od 1. pa do zadnjeg postupka.

17 godina
HackerX kaže...

Cekaj malo. Jel ti znas kako se to "hacka" ruter. Meni bi trebala pomoc oko toga. Imam nokiu n96 i interesira me dali postoji neki nacin da encryptam WEP ili WPA. Prijatelj mi ima E51 i on to sve normalno hacka al se ne sjeca tocno kako ide od 1. pa do zadnjeg postupka.

a nick ti "hackerX" looool,hahahaha
P4 HT 2,8 @ 3,2 1GB RAM 6600GT 128MB 500/900 @ 564/1164 Maxtor 160GB ATA
17 godina
neaktivan
Wifi hotspot lokacije

puno susjeda ti ima nezaštičen wlan što je slučaj kod mene i to znam ponekad koristiti

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
17 godina
neaktivan
HackerX kaže...

To možeš napravit pomoću programa zvanog aircrack. Naću u detalje jer mislim da nije u skladu s pravilima foruma. Jednostavno utipkaj u google.
15 godina
neaktivan
najjednostavnije je putem kcartkcab (in reverse :))
no to je ilegalno i ne preporucam nikako, pstoji mogucnost od zakonskog progona...
happy hunting
50Niggas
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice