Tražim nekoga tko će mi postaviti statičnu ip adresu preko teamviewera.Na t-comu sam.Javi se u privatne poruke
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tražim nekoga tko će mi postaviti statičnu ip adresu preko teamviewera.Na t-comu sam.Javi se u privatne poruke
Za statičku adresu kontaktiraj Tcom i pripremi se dobro to platit.
Ili guglaj za dns.
Što tebi točno treba? Za standardnu primjenu TV-a ti ne treba statička adresa.
no-ip
regaš acc, skineš klijent, staviš da se pali sa kompom i da automatski se updejta i to je to.
Ustvari,meni bi trebala statička ip adresa zbog Minecraft servera,htio bi cracked server YaGuy jel bi mi ti mogo to sredit
Ili ako bi mi netko mogao pojasniti malo tu instalaciju :)
Ustvari,meni bi trebala statička ip adresa zbog Minecraft servera,htio bi cracked server YaGuy jel bi mi ti mogo to sredit
Staticna IP adresa (globalna, kad se netko spaja na tvoj server), ovisno o ISPu, kosta 500+kn mjesecno, tako da, zaboravi..
Ako ti treba lokalna(na routeru, radi forwardanja portova), pogledaj moj post gore. Tako ces imati server samo ce mu se adresa svakih 24h mijenjati.
E napravio sam ono što sam trebao,minecraft server sa statičkom ip adresom.Koristio sam no-ip.Ništa nisam platio,premda ovi kažu da ističe svakih 30 dana što mi nije problem .
Eto hvala!
ističe ti svako 30 dana, ali ti dođe na mail obavijest ako želiš nastaviti koristiti "free verziju" da samo klikneš link, ti ga klikneš i produžio si ga za još 30 dana, i tako svaki put.