Imam uljeza u wirelles mreži i htio bih ga ubiti.
Koliko vidim spojen je WMPom i "krade" filmiće (za sad).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam uljeza u wirelles mreži i htio bih ga ubiti.
Koliko vidim spojen je WMPom i "krade" filmiće (za sad).
Ugasi wlan, promjeni naziv mreze, stavi da nitko ne vidi tu istu mrezu na netu (broadcast network name), stavi WPA+WPA2, promjeni password....izbora koliko hoces no prvo ugasi mrezu.
sa ovime provjeri tko je sve nakačen, ovo sa filmićima si nešto krivo shvatio da skidaju filmice, ali ako je neko nepoznato ime tog wmp sharea, onda naravno promjeni šifru. ps, ako si do sad imao wpa2 zastitu, lako moguce da ti opet dođu do sifre i opet se nakace
Imao sam pod WPA-PSK Version: WPA2, a sad sam stavio WPA+WPA2
ako ti je uljez stvarno provalio, a ne došao do lozinke na neki klasični način kao npr očitao je iz tvojeg laptopa(ako ima pristup tvom laptopu) i sl., provalit će ti opet prije ili kasnije
edit: opcija wpa + wpa2 služi samo zato kako bi starije wifi kartice bile podržane te stariji windowsi kao npr win xp sp2 bez zakrpe koja dodaje podršku za aes tj wpa2. svi noviji uređaji te wifi kartice podržavaju aes tj wpa2 te tako wpa tj tkip vise nema smisla te će u skoroj budućnosti bit izbačena ta metoda zaštite
Napravi update firmware-a od rutera to ce ga sigurno usporiti u ponovnom pokusaju hakiranja.
ako napravi update routera neće moć koristit maxtv te voip telefon tj morat će se namučit da to osposobi
Koliko pišete majko mila!
Stavi wpa2 i jako dugacak password npr ZagrebWireless2013! i to je to.