Pozdrav. vec sam pregledao brdo tema na forumu i pretrazivao google ali nisam pronasao rijesenje za ovakav problem. prilikom igranja igara stalno dolazi do pucanja konekcije. prvo mi se to pocelo desavati sa BF3 jos prije godinu dana, cim uđem u igru, izbaci me van i ugase se lampice dsl-a i interneta na par sekundi. tad su sve ostale igre radile normalno pa sam sumnjao da je nesto do njih. međutim u zadnjih 10-ak dana pocelo se desavati u svim ostalim igrama. prilikom igranja wot-a izbaci me barem jednom tijekom bitke. postalo je neizdrzivo, ping se malo povecao u odnosu na zadnjih 10-ak dana, ali nista strasno. uglavnom igrivo postaje tek nakon ponoci i tad mi je ping u wot-u oko 55-60 i nema disconecta. preko dana ping 70-80 ali neizdrzivo lagga i onda od jednom sve krepa. smetnje prijavljujem svaki drugi dan, vec sam se sprijateljio sa svim agentima koji se jave. tehnicari izlaze na teren svako malo, i stvarno se trude pomoci mi, jer mi je stari donedavno radio u t-comu pa se pozna s tim ljudima i stvarno imam sto se kaze sve privilegije, na sve nacine mi pokusavaju pomoci. udaljeni pretplatnik sam (oko 2,5km od centrale) i jasno mi je da to ne moze radit savrseno, ali radilo je prilicno dobro dok nisu poceli petljati s voipom... jos od 9mj prosle godine kad su poceli petljati s voipom maxtv mi ne radi dobro, ali internet je bio solidan, a od nedavno ni internet vise ne radi. dok surfam sve je ok, ali dok sam upalio igru pocinju diskonekcije. zar je moguce da je do prije 10-ak dana sve bilo ok i sad od jednom vise ne mogu normalno odigrat partiju wot-a? koristim profil isti kao i moj susjed, njemu ok, kod mene ne radi... voip je iskljucen, maxtv i adsl rade na 2 parice, probali su mijenjati, nije pomoglo, mijenjali su prije 2 dana mjesto dslamu, nista... mislio sam da je nesto do moje instalacije, pa sam zice direkt od kutije spojio na uticnicu (kroz prozor :D) nista... sta vise rec ovima u SZK, jer ocito nije greska na terenu? pomozite, predlozite, bilo sto recite samo nek proradi internet makar morao odjavit maxtv... ako trebate jos nekih informacija pitajte, na sve sto budem znao odgovorit, odgovorit cu... hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj ss od routera gdje se vide karakteristike linije
evo, nadam se da je to ono sto trazis :)
malo cudno, kad sam zadnji puta prijavio smetnju i kad je bio covjek kod mene mjerenja su bila dosta drugacija, bolja...