Najprije govoris da sa vectoringom netko tko je imao 30 moze imati najvise 40 na cca 600 metara.
Hahaha :) Gdje sam to napisao moze neki citat. Mislim to ne bi trebalo bit tesko, odes natrag nadjes moje postove pa ovako nesto citiras. Toliko nista ne razumijes da ti je "onaj ko ima 20 sada nece imat 50" isto ko i da ce netko na 600m imat max 40 :)))))) Ovo je komedija za nekog tko je pionir interneta.
Znaci, na kraju se slazes sa mojom tvrdnjom da ako si imao 30 bez vectoringa, mozes imati cca 50-60 sa...
Niti si ti to rekao, niti se ja igdje slazem s tobom. Sto je najgore, ni ti se sam s sobom ne slazes jer ni neznas sto sve pises.
AK netko bez vectoringa na 1 km moze imati 30 onda s vectoringom ide 2x toliko :)
Jos jedan dokaz da opce ne razumijes kako i sto vectoring radi.
Sve u svemu, drago mi je da si se slozio s mojim tvrdnjama i da ne tvrdis vise da na 600 metara s vectoringom ne ide vise od 40 :) Ide i de :) I sve 5!
Fino si nadrobio hrpu gluposti. Ajde sad pronadji mi negdje gdje sam napisao da "na 600m s vectoringom ne ide vise od 40". Kakvih 20 krivulja :)))) Daj se prvo sam sa sobom dogovori sto pokusavas opisat. Jer ono sto prije pricas i sad nema veze jedno s drugim.
I ponovno, nigdje se ja s tobom nisam slozio koliko god ti to ponavljao, al za ovo treba neko osnovno razumjevanje.
Znam ja itekako kako vectoring radi, jer sam sve tocno rekao, cak ti i crteze linkao, a ti si 5 puta promijenio plocu s ciljem da vrijedjas i omalovazavas... Moguci razlog je u mom postu iznas. Meni se cini da ti ne znas ni osnove ovoga o cemu pricamo nego ti je cilj trolanje i pokusaji omalovazavanja kolega tu na forumu. 20 krivulja se odnosi na 20 razlicitih korisnika koji imaju 20 razlicitih kvaliteta bakrenih zica ako ti je to bilo tesko za shvatiti. Od mene imas ignore jer ne zelim vise gledati tvoje provokacije. Zelim komunicirati s normalnim ljudima kojima nije glavni cilj tu vrijeđati, omalovažavati, trolati. Tako da, ne obracaj se meni je tak i tak ne vidim vise sta pises.