A dal bi mogao u bridge mod i kako? Sjecam se da je homebox jace odasiljao wi fi od ovog zte-a?
T-Com Internet
- poruka: 19.965
- |
- čitano: 7.098.019
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da si se ti pogubio. A da ti doticni nabavi bezicnu karticu i spoji se kod tebe ?!?!
Ima karticu, al ovaj zte je smece po pitanju wi fia i jedva odasilje signal, soba pokraj sobe je, između kuća je razmak 6metara, i nema signala, je ja u sobi pokraj rutera na mobu imam 3 od 5
Ima karticu, al ovaj zte je smece po pitanju wi fia i jedva odasilje signal, soba pokraj sobe je, između kuća je razmak 6metara, i nema signala, je ja u sobi pokraj rutera na mobu imam 3 od 5
Probaj sa PCI i slicnim karticama s ugradjenim antenama. Vidi specifikacije kartica, koliko su jake... Ili razvucite zicu. Nije 6 metara puno za zicu :)
Ma znam da nije puno za zicu (imamo i zicu, i sav alat), al nam se ne isplati to provlacit kad ce on kroz koji mjesec uzimati internet. Trebamo nesto privremeno da posluzi
Je da mi nije jasno sto ce on uzimati internet, a ti ga imas. Osim, ako se selis, ali ajde. U protivnom dignete brzinu i dijelite troskove, jeftinije je daleko. Inace cudan ti signal na tom routeru, jer ja pokraj njega imam 5/5.
E pa pada mi na pamet nikakvo privremeno rjesenje, osim da se posudi on nekoga kvalitetnija PCI mrezna pa pokusa loviti.... Mozda neko drugi se dosjeti... Nisam ja bas previse u tim 'network' vodama, bavim se necim drugim :)
Koliko je normalno cekat preseljenje broja sa jedne adrese na drugu u istom gradu?
Rekli su 60 dana...pa stvarno mora bit do 60-og dana??!?!
Iskustva?

Koliko je normalno cekat preseljenje broja sa jedne adrese na drugu u istom gradu?
Rekli su 60 dana...pa stvarno mora bit do 60-og dana??!?!
Iskustva?
Imao sam ja taj problem... Rekli su moze biti za 7 dana, a moze i za 60. Sve ovisi. Buduci da je jos ljeto, racunaj na onu gornju granicu. Jos mi rekli da mi bolje ugasiti broj i uzeti novi i da je se to odvija daleko brze. Blazeni nas t-com.

Koji od ova 2 da zadržim?
Čitao sam po raznim forumima i dosta ljudi se žali da ih ZTE zajebava stalno. Ostavi si Speedport za budućnost jer on i podržava brzine do 1.3gb/s dok ZTE podržava samo do 100mb/s.
pozz drustvo da vas pitam jeli ovo moguce?mislin pise da iman brzinu do 40mbit a da mogu najvise imat 33mbit kako to?
a cini se da i iman stvarnu brzinu od 40mbit jer sa max-tv iman oko 34mbit fala na odg
Jel ti puca veza?
A da ne puca, pogledaj marginu i broj grešaka.
A da ne puca, pogledaj marginu i broj grešaka.
Ma nekad zna i na takvoj margini biti stabilno
Pa proslo je vec mjesec i par dana...nisu se ubili od posla...
Broj ugasen.
Racun ce doci.
3x odlazili do T-com centra...pa ima mogucnosti - pa nema mogucnosti.
Operateri bulazne (ne krivim ih)....tehnicka sluzba kaze da je prekid ali da je to jedna od faza realizacije...da bi tehnicari trebali vec spojit...tehnicari pojma nemaju
Eh Da nije ugovorne obveze....
iskreno ne puca veza jos mi ni jedanput nije pukla sve radi stabilno i internet i max tv ;)
Molim vas ako netko zna kako doći do broja tehničara na drugi način osim da pokraj centrale dežuram pol dana i uspijem uhvatit jednog za ruku, neka mi slobodno pošalje u privatnoj poruci.
Ako ne poznaješ nikoga tko bi ti mogao takošto reći, jedino što mi pada na pamet je da prijaviš kvar. I da budeš uporan u tome. Na kraju će poslati tehničara do tebe pa se tada dogovorite.
Danas primjetim kak mi se sve sporo ucitava, odem izmjeriti, kad ono, 1.9mbs.
Resetiram router prvi put, se sve popali ali uz cekanje od jedno 3min i ne reagira.
Drugi put isto tak dugo ali se vratilo 10mbs.
Isel usput pogledati i parametre i sad je opet sve potpuno drukcije, dobro ili lose?
Receno mi je jos pocetkom mj da je na centrali vdsl.

Molim vas ako netko zna kako doći do broja tehničara na drugi način osim da pokraj centrale dežuram pol dana i uspijem uhvatit jednog za ruku, neka mi slobodno pošalje u privatnoj poruci.
Ako ne poznaješ nikoga tko bi ti mogao takošto reći, jedino što mi pada na pamet je da prijaviš kvar. I da budeš uporan u tome. Na kraju će poslati tehničara do tebe pa se tada dogovorite.
A izgleda da mi to jedino preostaje mada mi je idiotarija da oni na upit ne žele testirati liniju i unijeti novo stanje u sustav (100% sam siguran da na mojoj liniji može VDSL) nego ja moram zvati radi izmišljenog kvara...
Zna li tko koliko je potrebno da se aktivira turbo opcija(u mom slucaju turbo 30) ?
Danas mi je stigao novi ruter, stavio sam ga ali je brzina ista.. inače su mi rekli da mogu imati i turbo 50.
Zna li tko koliko je potrebno da se aktivira turbo opcija(u mom slucaju turbo 30) ?
Danas mi je stigao novi ruter, stavio sam ga ali je brzina ista.. inače su mi rekli da mogu imati i turbo 50.
Jel moguce da zbog dugotrajne vrucine margina pada?

Ili ti je kućna instalacija u banani ili si predaleko od centrale za vdsl.
Zamolio bi jednu informaciju. Na ovoj liniji koje su brzine moguce?
Kojoj liniji?
sec, desio se problem kod uploada slike.
Evo rjeseno.