T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.110.500
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: T-Com Internet
Antropofob kaže...
PC - stručnjak kaže...

Još se je više promijenjila sad situacija od kad je ERICSSON preuzeo održavanje infrastrukture.

Kasnijom integracijom HT če postati operater kao bilo koji drugi na trzistu ajmo reči bitstream operater.

Čekaj, oćeš reči da HT planira prodaju infrastrukture Ericssonu?

http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/ht-ceka-zeleno-svjetlo-za-outsourcanje-650-radnika-948920

http://www.seebiz.eu/ht-prodaje-sektor-za-odrzavanje-mreza-ericsson-nt-u/ar-75946/

11 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Ma ne planira prodaju nego je vec odavno prepustena ERICSSON Nikola Tesla

Infrastruktura?

12 godina
T-Com Internet
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 21:58 (Doktor-X).

1 0 hvala 0
14 godina
T-Com Internet

@Doktor-X kolko dugo si cekao modem i aktivaciju turbo brzine?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
T-Com Internet

Doktor-X, koji paket imaš i koliko ga kuna mjesečno plačaš ?

Zanima me čisto da usporedim cijene

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cromaki kaže...

Doktor-X, koji paket imaš i koliko ga kuna mjesečno plačaš ?

Zanima me čisto da usporedim cijene

To to je ovaj obični T-Com vDSL 30/3 Mbps. Kad preračunaš brzina downloada je normalno 3,75 MB/s odnosno oko 3,576 MiB/s.

Cijena ista kao ADSL 10Mbps/640Kbps.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 22:41 (191x7).
11 godina
neaktivan
T-Com Internet

Mene zanima što će biti kada prođe probno razdoblje ovih turbo opcija za 0 kuna?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

-

Kontakt broj: 0800 9000
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 14:51 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Mislim da vam ostaje isto.

Nije promotivni period,nego je nešto HT postao darežljiv,iako hvala Bogu,

mi nismo dobili niti b od božićnice :)

tvoja božićnica mu ne donosi zaradu... ALI ako meni da tjekom iduče godine 30mb/s na centrali možda i razmislim o prudeženju ugovora i dalje mjesečno uplačujem po 200kn....

tako da... rađe ulažu u nove parice :P :P :P

15 godina
neaktivan
T-Com Internet

-

Kontakt broj: 0800 9000
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 14:51 (pandza94).
Moj PC  
11 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Kad bih sve korisnike koje sam zadržao u HT-u svojim radom,njihov 1 mjesečni račun bi bio 

veći od tvog životnog dragi moj kolega.

Mislim,bilo bi lijepo da se barem sjete nas na prvoj liniji.Kažem ti da pretrpimo najviše govana

i obavimo najviše posla u vezi vas korisnika,a imamo daleko najmanju satnicu.

I samo nas trpaju poslom,baš robovlasnički posao što obavljam,no barem me usrećuje što pomognem 

ljudima,i samo me više tjera da završim faks i maknem se iz ove zemlje...

LP

¸

ma ja sam ono pisao iz ironije... ;)

nadam se da si shvatil poantu... radim sličan posao i znam kako je to radit... tak da.... ;)

bes zamjerki... ;)

15 godina
neaktivan

U HT-u naucis primjer posla kojeg ne zelis raditi vise u svome zivotu. Takoder iz vlastitog iskustva pricam.

14 godina
pandza94 kaže...

Kad bih sve korisnike koje sam zadržao u HT-u svojim radom,njihov 1 mjesečni račun bi bio 

veći od tvog životnog dragi moj kolega.

Mislim,bilo bi lijepo da se barem sjete nas na prvoj liniji.Kažem ti da pretrpimo najviše govana

i obavimo najviše posla u vezi vas korisnika,a imamo daleko najmanju satnicu.

I samo nas trpaju poslom,baš robovlasnički posao što obavljam,no barem me usrećuje što pomognem 

ljudima,i samo me više tjera da završim faks i maknem se iz ove zemlje...

LP

Hvala ti što se trudiš s nama bugovcima i želim ti da uspiješ nać pošten posao.

Sretan Božić i godina Nova Pandži i svima!

A što se tiče T-comove "darežljivosti": zahvalite konkurenciji i Hakomu koji je stvorio plodno tlo da ista uopće može postojati.

16 godina
T-Com Internet

Malo OT, ali treba to reći. Stvarno ne pamtim da si je itko ikada dao toliki trud kao pandza94 da pomogne korisnicima. Uz sav posao našao je vremena da odgovori svima, tako i meni, a vjerujem da je bilo prilično upita.

Eto, želim da se stvari promjene na bolje dok završiš faks, da nam ostaneš tu negdje blizu.

Hvala ti na pomoći.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako si uspio dobiti 30/3, meni je aktiviran turbo i dodjeljen je profil brzine ali meni jednostavno ne ide preko 10mbit/3mbit. Istina, upload se povecao, ali download nemrda sa 10mbita. Jesi li zvao szk ili prijavio kvar?

Never let a computer know you are in a hurry.
17 godina
neaktivan

I ja isto to kažem. Ajde da i ja jednom pohvalim HT na ovom Božićnom poklonu (pogledaj sliku).

pandza94 kaže...

Mislim da vam ostaje isto.

Nije promotivni period,nego je nešto HT postao darežljiv,iako hvala Bogu,

mi nismo dobili niti b od božićnice :)

Lega, nemoj se nervirati jer je velikoj većini nas božićnica postala mislena imenica. Ali zato menažerija (namjerno tako napisano) bude sebi podijelila bonuse. Dabogda ih za lijekove potrošili.

Kupi mi majko kišobran da ne šetam po livadi bos.
16 godina
T-Com Internet

Ja za svoje streaming potrebe (full hd, 60fps) još uvijek koristim 4G internet dan opciju na Simpa sticku (nema limita već godinama, tako da je flat promet). Dodje me cirka 300kn mjesečno kad koristim svaki dan :) pa mi relativno jeftino pokrije sve potrebe dok mi optika ili minimalno VDSL ne budu dostupni. Signal je uvijek savršen sa Alcatel 4G stickom i ja zadovoljan.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 9:51 (mrsmith).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Ja za svoje streaming potrebe (full hd, 60fps) još uvijek koristim 4G internet dan opciju na Simpa sticku (nema limita već godinama, tako da je flat promet). Dodje me cirka 300kn mjesečno kad koristim svaki dan :) pa mi relativno jeftino pokrije sve potrebe dok mi optika ili minimalno VDSL ne budu dostupni. Signal je uvijek savršen sa Alcatel 4G stickom i ja zadovoljan.

Koliki ti je maximalni download?

16 godina
Ronky kaže...

Uglavnom oko 40-50 mega, nekad kad je slobodnija linija ide i do 60. Mislim da je 70-75 max za 4G - iako to nisam još vidio :)

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 10:49 (mrsmith).
12 godina
IVOX kaže...

Kako si uspio dobiti 30/3, meni je aktiviran turbo i dodjeljen je profil brzine ali meni jednostavno ne ide preko 10mbit/3mbit. Istina, upload se povecao, ali download nemrda sa 10mbita. Jesi li zvao szk ili prijavio kvar?

pa ustvari kada je tehničar koji mi je spajao modem odlazio, rekao mi je da zovem i prijavim kvar jer on nemože ništa napraviti po pitanju brzine jer je meni pušteno 30 mbita i modem to uredno prikazuje nego da nazovem szk pa neka oni vide što je problem. I tako je i bilo, ja sam nazvao agent ni je rekao da resetiram modem, on ga je vratio na tvorničke postavke ali nije pomoglo pa je prijavio kvar, i onda mi je navečer iz čistog mira proradila puna brzina (kako nemam pojma)

16 godina
T-Com Internet

Pa meni je agent kad sam zvao rekao da mi neće uvijek biti full brzina, tako da se ne treba  brinuti oko toga. Iako ako će mi tako biti stalno mogu prijaviti smetnju.

Nego, zvali su me iz pošte da će mi sutra doći njihov lik po stari router, valjda i novog dostavit odmah. Ono što me zanima je što mu dati uz stari modem?

Znam da mu napajanje i sam modem moram dati{#}, ali pitam za ostale kablove jer jednom davno mi je doašo baš tehničar doba uzeo stari pokvareni thomson i njegovo napajanje, a ostale kablove mi je ostavio dok mi je dao rabljeni siemens isto bez kablova samo njegov adapter.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 11:54 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
T-Com Internet

ja još uvijek čekam ruter koji neznam kad će doć -.-

laganini...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hrco1002 kaže...

ja još uvijek čekam ruter koji neznam kad će doć -.-

I ja isto nadam se da bude prije Bozica {#}

12 godina
neaktivan
T-Com Internet

ja ih pitam na fejs kaže strpite se novi ruter će bit isporučen kroz 30 dana,prije bi mi sa ebaya došo da sam naručio lol

laganini...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

meni došao drugi dan a turbo ništa

0 0 hvala 0
17 godina
Imam pitanje
Koliko kosta taj vdsl, trenutno imam 4 mbit flat za 160kn standard.
Da li se mora potpisati ugovor na 12 ili 24 mjeseca.
U biti da li ima ikakav macak u vreci u vezi tog vdsla?
Hvala
16 godina
crozoki kaže...
Imam pitanje
Hvala

Jedini mačak u vreći je to da je moguće da ti nije dostupno i mislim da moraš imati veću brzinu (do 10mbit) kako bi mogao aktivirati opciju.

15 godina
neaktivan
T-Com Internet

ista samo je pitanje dali centrala podržava

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crozoki kaže...
Imam pitanje
Hvala

Zazovi SZK i pitaj je li ti dostupno, mozes imati 20/2mbita za istu cijenu koju placas tj. 4/0.5mbit

Meni nikako da omoguce potpunu brzinu. Profil je pusten 34/4, bio tehnicar, mjenjao modem/ruter i opet je ostalo na 10mbita. 

@pc-strucnjak Moze li biti da nije dodjeljena nova brzina na moj username i password tj. da on stvara ogranicenje?

Never let a computer know you are in a hurry.
11 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
Ronky kaže...

Uglavnom oko 40-50 mega, nekad kad je slobodnija linija ide i do 60. Mislim da je 70-75 max za 4G - iako to nisam još vidio :)

Dobro, to je megabita, koliko bi to bilo kilobajta? Tj megabajta? 2-3? Kolika je bila najveća brzina što si vidio kad si nešto skidao? Meni npr u 4 megabita tarifi skida maksimalno 550 kb/sec

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 14:01 (Ronky).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice