T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.963
|
čitano: 7.093.716
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
lovac82 kaže...

Ovako.... trenutno imam max tv uz max adsl i telefon na t-comu

1. Pretplata = 75 KN

2. Telefon (nikakva posebna tarifa, just the damn phone) = prosjek negdje do 150 KN

3. Adsl brzina 4mbit/s = 80 KN

4. Adsl promet flat = 100 KN

5. Max tv (uz max adsl) i osnovni paket = 66 KN

Ukupno: 471 KN by t-com :S

___________________________________________________________________________________

Nitko mi nije dostupan, samo iskon usluga HR.DUO preko postojece t-com linije, evo sto nude

1. Pretplata t-comu = 75 KN

2. Telefon

- 100 minuta u fiksnoj nacionalnoj mreži ** (** Naplaćuje se samo uspostava poziva 0,07kn)

- preusmjeravanje poziva
- prikaz broja
- zabrana prikaza vlastitog broja
- zabrana poziva prema određenim skupinama brojeva (međunarodni pozivi, mobilne mreže, 060, 061 brojevi)

3. Adsl brzina 10mbit/s

4. Adsl promet flat

5. Iskon mi ne nudi tv uslugu, moze li mi ostati max tv? na site-u od t-coma imaju dva nacina (max tv uz max adsl pristup ili max tv uz fiksnu liniju), sto je s max tv-om bez icega rofl? to znaci da ne mogu imati max tv ako mi je sve ostalo na iskonu?

Ugl, ukupna cijena za iskon HR.DUO uslugu (adsl 10mbit + telefon + pretplata t-comu) iznosi: 335 KN nez tv usluge..... samo me jos brine ovaj tv

6. I za kraj, mogu li uopce imati ovoliku brzinu?

Možeš:

- imati satelitski maxTV jer imaš tel pretplatu kod T-Coma (kod njih je uvjet da bi imao satelitski max da imaš barem tel pretplatu). Satelitski izbor programa je nešto lošiji od IPTV-a, po mome je bolja alternativa B-net TotalTV

- imati maks oko 7 Mbps jer ti je tolika maks propusnost linije

15 godina
protjeran
Whatever kaže...
RaNzO kaže...

O čem ti briješ? Flat kod T-Coma je 180 kn/mj (ako posebno ne zatražiš ugovor na flat, tada ti je 160 kn/mj) + minimalna pretplata za tel od 73,80 kn, pa te to ispadne 254 kn/mj. U ovom paketu nema TV-a.

Netočno za telefon.

Slika bez PDV-a

Opet briješ i širiš dezinformacije. Ovo je Halo mini tarifa koja više ne postoji!

0 0 hvala 0
16 godina
lovac82 kaže...

1. Pretplata = 75 KN

2. Telefon (nikakva posebna tarifa, just the damn phone) = prosjek negdje do 150 KN

___________________________________________________________________________________

Nitko mi nije dostupan, samo iskon usluga HR.DUO preko postojece t-com linije, evo sto nude

Ne znam odakle ti toliki račun za usluge t-coma.

Ja također koristim sve njihove usluge.

Dakle flat net, 4 MB/S,i dva max tv,telefon neku tarifu halo 150, i to sve platim 350 kn mjesečno.

Jedino ako razgovarate više na telefon pa dobijete toliki račun inače ne može bit toliko

16 godina
neaktivan
RaNzO kaže...

Možeš:

- imati satelitski maxTV jer imaš tel pretplatu kod T-Coma (kod njih je uvjet da bi imao satelitski max da imaš barem tel pretplatu). Satelitski izbor programa je nešto lošiji od IPTV-a, po mome je bolja alternativa B-net TotalTV

Satelitski maxTV možeš samo koristiti ako nemaš mogućnost za korištenje maxTV-a.

15 godina
protjeran
Promatrač kaže...
lovac82 kaže...

1. Pretplata = 75 KN

Dakle flat net, 4 MB/S,i dva max tv,telefon neku tarifu halo 150, i to sve platim 350 kn mjesečno.

Jedino ako razgovarate više na telefon pa dobijete toliki račun inače ne može bit toliko

Sve cijene su s PDV-om, neću zaokruživati na lipe!

95 kn - Super 150

79 kn - int. brzina

99 kn (79 kn ako imaš ugovor) - flat

65 kn - max

40 kn - dodatni max

= 378 kn/mj bez ugovorne obveze na flat, te 358 kn/mj s ugovornom obvezom.

15 godina
protjeran
DAXY011 kaže...
RaNzO kaže...

Možeš:

Satelitski maxTV možeš samo koristiti ako nemaš mogućnost za korištenje maxTV-a.

I uz Iskon HR.DUO pakete.

14 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

meni kad istekne ugovor ja bih si isto uzeo iskon preko t-com(HR.DUO Unlimited),ali kako ću onda max-tv....

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 23:04 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Whatever kaže...
RaNzO kaže...

Opet briješ i širiš dezinformacije. Ovo je Halo mini tarifa koja više ne postoji!

Ovco, vidiš da sam ti kopirao MOJ račun za 6 mjesec. {#}

Što ti nije jasno ?

Do 30. 10. imam ugovor i važeća je tarifa koja je bila u ugovoru.

Što vrijeđaš? Malo kućnog odgoja ne bi štetilo...

Ovdje nije riječ o tebi, već o novom korisniku, koji ne može uzeti Halo mini tarifu, već minimalno 60 + PDV, stoga prestani širiti dezinformacije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 23:05 (RaNzO).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
master4games kaže...

meni kad istekne ugovor ja bih si isto uzeo iskon preko t-com(HR.DUO Unlimited),ali kako ću onda max-tv....

Preko satelita...ako si baš vezan uz maxTV. Samo imaj na umu da satelitski maxTV ima manje programa (40-ak), te nema mogućnosti snimalice i videoteke. Kao što sam već napomenuo, po meni je bolji izbor satelitski B-netov TotalTV.

17 godina
RaNzO kaže...

95 kn - Super 150

79 kn - int. brzina

65 kn - max

40 kn - dodatni max

e to bi tako trebalo biti tocno.

vidim da je korisnik gore poprilicno halucinirao sa onom cifrom 470 i kusur :)

to je u mene 95+79+99 ,nemam iptv.  od ta 2,5h T-poziva, napravim 10min, te ne okrenem niti jedan mobitel ili nesto trece :))

ima li T-com opciju da ugasim telefonske pozive i koristim samo internet?  to jos nemaju?

15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Linija ti je ok, ovo što piše to je brzina adsl konekcije, meni piše 8000 pa što, a ispod pod ispisom u siemensovom ruteru piše 20 mbita.. tako da to nije propusnost linijeeee... 

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
15 godina
neaktivan

Ja po novome od danas imam ovako:

Telefon: Halo Super 60 - 73,80 kn ugovor na 24 mj.

Internet: 4 mbita + flat na 12 mj. = 79,64 + 79

Max Tv: Osnovni extra paket 79+ HBO all 24 mj. 55 kn + dodatni maxtv 20 kn 1. 12 mj.

= 386,44 kn

+ snimalica u zamjenu za 400 bodova mjesečno + plus paket probni period... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Whatever kaže...

Ne možeš jer ti isječak iz slike pokazuje da ti je max download 7.616 a tv-u treba optimalo 4,5 Mbit/s, pa ti gledaj još internet uzme 4 i već si u minusu.

Provjeri ti spojeve na tavanu ili gdje ti je već razvodna kutija jesu li kablovi dobri, i dobro spojeni.

Hmm dobro, al opet mi je isplativije kod njih (ok to su oni xD) nego kod "cistokrvnog" t-coma nez..... sad imam 4mbit i max tv, kada je tv ukljucen brzina na adsl-u je full (znaci, vec sam sada negdje na granici)

BTW ima li tko kakvih iskustva s b.net-ovom tv uslugom? vjerujem da su bolji od max tv-a, max adsl je dobar sto se tice usluge (ne puca mi veza, download ide do 490-510 KB/s ali preskupi su damn)

B.net je malo privlacniji od max tv-a s moje perspektive, Pretplata 75 KN + HR.DUO usluga 260 KN + B.net 80 KN = 415 KN

Nije nesto extra dobro, usteda je solidna, dobijem vise za manju cijenu od ove koju trenutno placam ima li gdje popis svih kanala za osnovni b.net paket?

Promatrač kaže...
lovac82 kaže...

1. Pretplata = 75 KN

Pa kao sto vidis, nabrojao sam sve sto placam.... cijene na t-com site-u su iste

1. Pretplata, to je 75 KN, to je jasno

2. Adsl promet i brzina (flat + 4mbit/s)

Vidi dolje na slici (placam ono oznaceno za zelenom bojom), na njihovom site-u je druga cijena (oznaceno crvenom bojom)

http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp

Znaci, flat 100 KN + brzina 80 KN

3. Telefonski racun mi iznosi max 150 KN

4. Max tv uz max adsl

http://www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv/maxtvadsl.asp

Tocnije 65,52 KN iliti 66 KN

1. Mozda je stvar u telefonu, koliko placas telefon? ako placas 100 KN, eto cec tu je 50 KN razlike

2. Jesi li potpisivao ugovore za adsl na 12 mj kako bi ti bila manja mjesecna naknada?

3. Racunas li ti u to svoje t-comovu pretplatu?

Cudno mi je tih 350 KN, pa samo internet platis 180 KN za flat i 4mbit, max tv uz adsl 66 KN + pretplata 75 KN....  jedini logicni zakljucak koji mi pada na pamet je taj da vjerojatno telefon vrlo malo placas

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RaNzO kaže...
master4games kaže...

Preko satelita...ako si baš vezan uz maxTV. Samo imaj na umu da satelitski maxTV ima manje programa (40-ak), te nema mogućnosti snimalice i videoteke. Kao što sam već napomenuo, po meni je bolji izbor satelitski B-netov TotalTV.

a ima li onda b.net total tv snimalicu i videoteku?

real master for every game
15 godina
neaktivan
master4games kaže...
RaNzO kaže...
master4games kaže...

Preko satelita nemaš ni kod jednog ni kod drugog ni videoteku ni snimalicu, je se to satleiciki teže izvedivo, to imju samo IPTV iako bnet s total tv-om ima izvedeno nešto s uređajem da se snima u njega, al videoteke nema..

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 23:37 (Zvjerkan).
15 godina
Idealist kaže...

e, vidis, meni su rekli drugacije. zena mi je jos rekla da preporuca svima da promijene paket zadnji dan u mjesecu. da oni kao "ne znaju" koliko si ti gb napravio u paketu od 15gb i da ti racunaju cijeli...

Totalna nebuloza. meni osim što su rekli onako kako sam rekao sam istu tu stvar i napravio već barem 15ak puta, a zadnji put pred nekih mjesec dana, ne znam točno možda malo više maožda i pred malo manje.

To što si naletio na neku ženu koja ne zna ni kako se zove...događa se.

Naime radi se o tome da ti plaćaš paket, po svojoj cijeni, a nema nikakve veze koliko si potrošio dok god si unutar tog paketa, tj dok god nisi prekoračio.

A to da ne znaju koliko si potrošio je notorna glupost i već samo po tome možeš vidjeti da nema pojma što govori. Jer čak i ti sam se možeš logirat na svoje korisničke stranice i provjeriti u bajt točno koliko si potrošio bilo koji dan.

15 godina
protjeran
torrente kaže...
RaNzO kaže...

95 kn - Super 150

79 kn - int. brzina

65 kn - max

40 kn - dodatni max

e to bi tako trebalo biti tocno.

vidim da je korisnik gore poprilicno halucinirao sa onom cifrom 470 i kusur :)

to je u mene 95+79+99 ,nemam iptv.  od ta 2,5h T-poziva, napravim 10min, te ne okrenem niti jedan mobitel ili nesto trece :))

ima li T-com opciju da ugasim telefonske pozive i koristim samo internet?  to jos nemaju?

Ima Hrvatski telekom tu opciju, ali preko Iskona (firme unutar grupacije T-HT)...

Ako ne koristiš pozive, tada si možeš prebaciti tel tarifu na osnovnu, te uzeti ugovor na flat, tada ćete ispasti:

74 + 160 = 234 kn/mj, umjesto 273 što plaćaš sada.

Ili uzmeš jednu od slj. opcija za 189 kn/mj, ili 130 kn/mj:

TV + int

samo int

U oba slučaja ti je fiksna cijena.

...već ti je to moglo biti doma ;)

15 godina
protjeran
master4games kaže...
RaNzO kaže...
master4games kaže...

Nema. Ima jedino mogućnost snimanja TV sadržaja ako uzmeš prijemnik s hardom, ali to nije usluga snimalice o kojoj govorimo.

16 godina

1. Mozda je stvar u telefonu, koliko placas telefon? ako placas 100 KN, eto cec tu je 50 KN razlike

2. Jesi li potpisivao ugovore za adsl na 12 mj kako bi ti bila manja mjesecna naknada?

3. Racunas li ti u to svoje t-comovu pretplatu?

Cudno mi je tih 350 KN, pa samo internet platis 180 KN za flat i 4mbit, max tv uz adsl 66 KN + pretplata 75 KN....  jedini logicni zakljucak koji mi pada na pamet je taj da vjerojatno telefon vrlo malo placas

A gle telefon praktički i ne koristim a sve ostalo je kak sam naveo .

Na ugovoru sam 24 mjeseci za adsl i max -tv.

Za prvu godinu korištenja dodatnog max-tv plačam 20 kn ,drugu godinu 40

14 godina
neaktivan
Whatever kaže...
RaNzO kaže...

O čem ti briješ? Flat kod T-Coma je 180 kn/mj (ako posebno ne zatražiš ugovor na flat, tada ti je 160 kn/mj) + minimalna pretplata za tel od 73,80 kn, pa te to ispadne 254 kn/mj. U ovom paketu nema TV-a.

Netočno za telefon.

Slika bez PDV-a

To 45kn+ pdv je za Halo Mini paket koji se nedavno ukinuo iz ponude. Što znači tko ga ima može ga i dalje koristiti ali ga se nemože više uključiti.

Inače u tom paketu su najskuplji pozivi u odnosu na ostale pakete pa i do x3 puta tako da on je dobar samo za one korisnike koji uopće ništa ne zovu ili stvarno malo.

Sad je najeftiniji paket Halo Super 60 koji je 60kn + pdv. Jedino jeftinije od toga bi bilo ukoliko imaš popust na invalidnost pa je 30kn+ pdv, ili halo druga linija pa je 39kn+ pdv ili ukoliko si socijalan slučaj pa isto imaš nižu pretplatu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

dali neko zna koliko moram cekati kad odjavim maxtv da se mogu prijaviti kao novi korisnik?

neide nikako kod produzenja da dobijem wii :(

17 godina
ccfly kaže...

dali neko zna koliko moram cekati kad odjavim maxtv da se mogu prijaviti kao novi korisnik?

Ma sto ce ti prokleti Wii? odi pa si ga kupi na 12 rata i to je to, a ne potpisivat je*eni ugovor za 1 kn sljedeće 2 godine.

17 godina
master4games kaže...

Ma što će ti to čovječe dragi, videoteka? uz milijardu filmova po torrentima ti bi još plaćao debilima najam filmova???

14 godina
neaktivan
ccfly kaže...

iskreno, wii je po meni glupost. imas 3 igre koje su dobre, al ti dosade nakon 1 mj. prijedi na bnet ako imas tu mogucnost jer su povoljniji

Gle ko je iza tebe!
16 godina
minikdo5 kaže...
ccfly kaže...

iskreno, wii je po meni glupost. imas 3 igre koje su dobre, al ti dosade nakon 1 mj. prijedi na bnet ako imas tu mogucnost jer su povoljniji

Nije istina da imas samo 3 dobre igre, ocito nikada nisi igrao Wii, vec si samo gledao tu i tamo koji gameplay video.....  konzola nema toliko dobru grafiku i mogucnosti kao ps3/xbox360 ali ima dosta solidnih i zabavnih igara tak da pssst..... a sve i da mu se ne svidi, lako je prodati, veca je vrijednost od onih externih hdd-a i fotica sto inace nude za produzenje ugovora

Ugl, ako ti nitko drugi nije dostupan i bla bla, onda produzi ugovor (tj. raskini i potpisi novi za Wii).... jer gledaj, sve i da odes na b.net, placao bi 80 KN mjesecno s tim da bi vjerojatno morao kupovati neku dodadnu opremu, a i da ne moras..... max tv placas 66kn ako je u kombinaciji s max adsl-om

Sto se tice televizije, nema tu neke ustede..... internet i telefon su sasvim druga prica

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 17:27 (lovac82).
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
minikdo5 kaže...
ccfly kaže...

Nije istina da imas samo 3 dobre igre, ocito nikada nisi igrao Wii, vec si samo gledao tu i tamo koji gameplay video.....  konzola nema toliko dobru grafiku i mogucnosti kao ps3/xbox360 ali ima dosta solidnih i zabavnih igara tak da pssst..... a sve i da mu se ne svidi, lako je prodati, veca je vrijednost od onih externih hdd-a i fotica sto inace nude za produzenje ugovora

Ugl, ako ti nitko drugi nije dostupan i bla bla, onda produzi ugovor.... jer gledaj, sve i da odes na b.net, placao bi 80 KN mjesecno s tim da bi vjerojatno morao kupovati neku dodadnu opremu, a i da ne moras..... max tv placas 66kn ako je u kombinaciji s max adsl-om

ma znam da ima vise dobrih igara, ovo je samo bio primjer, imao sam wii na posudbi 1 mjesec tako da sam ga stigao dosta isprobati.

Gle ko je iza tebe!
14 godina
protjeran

Zna li netko iz prve ruke je li jeftinija Optima 4/0,256 s dva televizora i fiksnim telefonom ili T-com i koliko. Nekako mi nije jasno to s telefonima i cijenama te besplatnim razgovorima između optime i T-coma ?

TUR Operater

0 0 hvala 0
17 godina

Pas mater i uploadu, nema druge nego pričekat 130h (~5.5 dana).

http://www.pohrani.com/f/42/XU/16O581mt/1/capture.jpg

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 16:47 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Pas mater i uploadu, nema druge nego pričekat 130h (~5.5 dana).

http://www.pohrani.com/f/42/XU/16O581mt/1/capture.jpg

Jesi cuo za rapidleech-e? ne pomazu kod torrenta (bas torrenta), ali pomazu ako uploadas na rapidshare, megaupload itd...

14 godina
neaktivan
Visitor kaže...

Zna li netko iz prve ruke je li jeftinija Optima 4/0,256 s dva televizora i fiksnim telefonom ili T-com i koliko. Nekako mi nije jasno to s telefonima i cijenama te besplatnim razgovorima između optime i T-coma ?

OptiTV Surf paket**

213,10 Kn 

(262,11 Kn

** Uključuje OptiTelefon, OptiDSL do 5120/512 Kpbs, FlatRATE paket internet prometa i OptiTV sa 70 televizijskih programa

Mjesečna naknada za dodatni OptiTV prijemnik

45,00 Kn 

(55,35 Kn)

= 317,46 s pdv-om

------------------------------------

T - com:

Najmanji paket Super 60:   73kn

Flat + 4mbit = 158kn

Maxtv Osnovni paket ( oko 100 programa ) = 65kn

Dodatni maxtv prijemnik uz UO 24mjeseca,  prvih 12 mjeseci 20kn, sljedećih 12 40kn.

= Prvih godinu dana 316kn ; sljedećih godinu dana 336kn , prosjek 326kn.

Tako da optima = 317kn , T com= 326kn.

Ukoliko staviš neki od maxtri paketa ( t com ) , npr. maxtri L bio bi ti iznos za sve mjesečne naknade 357kn.  U to je uključen super 150 + adsl 4mbit + flat + maxtv osnovni extra paket + sportski paket. Dodatni maxtv bi plaćao prema cijenu navedenoj gore znači 20kn , kasnije 40, jer ne ulazi u maxtri paket.

Ili ako ne želiš maxtri L, možeš uzeti maxtri M gdje bi imao super 150 + 4mbit+ 15gb+ osnovni extra za maxtv = 277kn.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice