Ovako.... trenutno imam max tv uz max adsl i telefon na t-comu
1. Pretplata = 75 KN
2. Telefon (nikakva posebna tarifa, just the damn phone) = prosjek negdje do 150 KN
3. Adsl brzina 4mbit/s = 80 KN
4. Adsl promet flat = 100 KN
5. Max tv (uz max adsl) i osnovni paket = 66 KN
Ukupno: 471 KN by t-com :S
___________________________________________________________________________________
Nitko mi nije dostupan, samo iskon usluga HR.DUO preko postojece t-com linije, evo sto nude
1. Pretplata t-comu = 75 KN
2. Telefon
- 100 minuta u fiksnoj nacionalnoj mreži ** (** Naplaćuje se samo uspostava poziva 0,07kn)
- preusmjeravanje poziva
- prikaz broja
- zabrana prikaza vlastitog broja
- zabrana poziva prema određenim skupinama brojeva (međunarodni pozivi, mobilne mreže, 060, 061 brojevi)
3. Adsl brzina 10mbit/s
4. Adsl promet flat
5. Iskon mi ne nudi tv uslugu, moze li mi ostati max tv? na site-u od t-coma imaju dva nacina (max tv uz max adsl pristup ili max tv uz fiksnu liniju), sto je s max tv-om bez icega rofl? to znaci da ne mogu imati max tv ako mi je sve ostalo na iskonu?
Ugl, ukupna cijena za iskon HR.DUO uslugu (adsl 10mbit + telefon + pretplata t-comu) iznosi: 335 KN nez tv usluge..... samo me jos brine ovaj tv
6. I za kraj, mogu li uopce imati ovoliku brzinu?
Možeš:
- imati satelitski maxTV jer imaš tel pretplatu kod T-Coma (kod njih je uvjet da bi imao satelitski max da imaš barem tel pretplatu). Satelitski izbor programa je nešto lošiji od IPTV-a, po mome je bolja alternativa B-net TotalTV
- imati maks oko 7 Mbps jer ti je tolika maks propusnost linije