Spajenj na internet Iphone4 preko kompa

poruka: 5
|
čitano: 4.561
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Poz.

Situacija je ovakva. Od susjeda lovim internet (nisam u mogucnosti uzeti adsl zbog toga sto nema nekih slobodnih parica) s wierles adapterom i sad me zanima kako taj internett razbacati da se mogu spojiti s Iphoneom4.

Znaci trebo bi spojiti laptop s Iphoneom na nacin da imam izlaz na internet na iphonu preko laptopa jel postoji kakva mogucnost. Hvala

0 0 hvala 0
17 godina

Probaj s programom Connectify (program je za računalo, ne za iPhone). On ti omogućuje dijeljenje internetske veze (koja dolazi bilo žičanim ili bežičnim putem) i proslijeđuje ju van putem mrežne kartice ("obične" ili bežične). Mada, mislim da za tako nešto moraš imati bežičnu karticu novijeg datuma. 

Ja si za takve situacije jednostavnom podijelim Internet putem Internet Connection Sharinga ugrađenog u Windowse, ali u studentskom domu sam i spajam se putem LAN utičnice, tako da LAN konekciju proslijedim na bežičnu karticu, a tebi treba primanje bežičnog i proslijeđivanje bežičnog...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Spajenj na internet Iphone4 preko kompa

Ok, puno hvala za prijedlog, prtobat cu prko te aplikacije. Moja situacija ti je da ja primam signal preko USB adaptera Airlive 1700 i onda bi preko wierless kartice od laptopa poslao po kući da mogu se spojiti Iphoneom, jel moguće to kako izvesti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 12:19 (jomi).
15 godina
neaktivan

Puno hvala, evo sad sam se spjio to je to sto mi treba, stvarno odlicna stvar, hvala jos jednom. Pozdrav!!!

17 godina

Nema na čemu! Uživaj! :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice