Spajanje racunala na 2 interneta?

poruka: 3
|
čitano: 1.035
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Znaci kako i u naslovu pise, zanima me dali je moguce spojiti se na racunalo sa 2 razlicita interneta? Da ne objasnjavam bas svoje, nego jednostavnije, ja imam internet i moj susjed ima internet.. dali je moguce spojiti se na racunalo sa oba interneta u isto vrijeme? Imam mogucnost spajanja sa oba rutera zicano..

Pa ako je moguce, kako to mogu napraviti?

Druga stvat, dali budem stime bilo sto postigao? Posto ima mogucnost na mobitelu da se skidaju velike datoteke koristeci u isto vrijeme wifi mrezu i mobilnu mrezu pa se dobije veca brzina skidanja...

I ako je izvedivo ovo sve gore, dali moguce kako napraviri da mi jedan internet crpi samo torrent i internet preglednik recimo, a drugi internet koristim za ostale programe i igrice?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Spajanje racunala na 2 interneta?

-internet je jedan.

-routanje.

-ne, ne tako kako zamišljaš.. skupo + znanje/postavke routera, nepotrebno kompliciranje. (ili GW).

(postoje razni routeri, s raznim mogućnostima .. i cijenama, pogodi koji su skuplji i zašto? 100kn-1000kn.. i više, load balancing, limiting.. itd, osim fizičkih priključaka, sve obavlja software-firmware uređaja, sve se to može ''ali'').

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.7.2017 12:42 (ihush).
9 godina
neaktivan

Connectify Dispatch omogućuje povezivanje dva izvora interneta u jedan. Uredno koristim dvije wlan kartice kod kojih sam jednom spojem na svoj, a drugom na susjeda te tako imam duplu brzinu (10+10).

Za ovo zadnje pitanje ti neznam odgovor.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice