evo imam stari komp koji nema ethernet ulaz al modem ima usb pa sam spojio
jel mi moze netko rec kako da to sve skupa spojim?
evo imam stari komp koji nema ethernet ulaz al modem ima usb pa sam spojio
jel mi moze netko rec kako da to sve skupa spojim?
Ako to moze tako provuces kabal od modema do kompa i spjis jedno s drugim.............
pa je iz modema u usb zastekano al kako da napravim tu konekciju na kompu jer samo ako zastekam nejde
Znaci tebe zapravo zanima softwerski dio posla...........
moj thomson radi tako, samo mi je windows 7 instalirao drivere za njega preko update-a, ali citao sam da je to samo za flashanej firmware-a routera/modema i da se ne preporuca ovako, ali probaj instalirat drivere sa cd-a koji si dobio uz taj router/modem
a dal bi uopste radilo tako?
raditi ce,inace zasto ne kupis najobicniju lan karticu za 50 kuna i rjesen problem
siemens ? stari t com sa usb ?
pa di da kupim ethernet karticu? ja sam spojio usb sa pcom starim al nezeli da ucita a na laptop hoce
U svakoj trgovini informaticke opreme............
Ma sto komplicirate bez veze.
Oces spojiti modem preko usb-a?
Zovi sluzbu za korisnike i sve ce ti reci.
Ako želiš imati net istovremeno na 2 kompa, onda ti ne može radit preko USB-a (većina routera na USB-u podržavaju samo modemski mod). Ethernet karticu možeš kupit u svakom PC shop-u, dođe cca 50 kn. Imaš i vanjskih na USB koje su nešto skuplje, ali je jednostavnija ugradnja.
da ne otvaram bezveze novu temu, imam ja usb wireless, meni nicem bas previse ne sluzi jer mi krepa svakih pola sata ( sto je uzas) pa pitam ja od svojeg kompa do burazovog routera samo spojim obvicnim lan kablom i imat cu normalno internet?( jel tako jer bas nisam neki genij za to :S- nemojte se smijati)
da kupi mrežni kabl i sve ok. provuci ga negdje,dužina ne smeta,evo ja sebi neki dan 60 metara stavio -radi ok.