Spajanje 2 racunala odjednom

poruka: 36
|
čitano: 22.332
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Spajanje 2 racunala odjednom
Proz0r kaže...

Probao sam sve moguce kombinacije, static, dynamic IP na routeru, clone MAC, nista ne radi. Router (TP-Link TL-R460) nikako ne zeli uspostaviti vezu za modemom ili ga (sto je vjerojatnije) modem ne zeli prihvatiti. Nista ne radi, sto god probao...

resetiraj router

postavi na dynamic IP

a postavke na kompu podesi kao na slici

pa javi jel ide

What goes around, comes around!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 20:10 (beziljy).
16 godina
neaktivan

A-a, nista, btw hitno je posto sam se dosta mucio vec sa ovim routerom pa sutra cu probati vratiti, ovo je ono... ako ima nekih poslijednjih ideja i pokusaja...

Fenestro Vulgaris
17 godina
neaktivan

a jesi ti to sve dobro spojio...jesu ti kablovi ispravni?

jesi probao direktno na modem se spojit?

What goes around, comes around!
16 godina
neaktivan

Direktno na modem se inace spajam tako da radi, kablove sam upravo isprobao i normalno rade. Samo jedna zanimljivost koja mi se dogodila, jednom (samo jednom) sam se uspio spojiti preko XFire programa na XFire chat preko routera. To je sve. Mislim da je u modemu nešto zaključano, ihush mi je dao link do jednog foruma i uspio sam otključati modem, ali ne znam kako doći do ikakvih izbornika, sve što imam su neki logovi i statusi. Mislim da sve postoji u modemu i da je namjerno zaključano od strane B.net-a, samo što nemam link do tog dijela sa postavkama u firmwareu.

Logovi iz modema Logovi iz modema

Ovo je dio loga nakon sto sam probao spojiti router i nije radilo, a zatim sam se vratio na modem i uzeo ovaj screenshot.

EDIT: Došlo je do promjene planova tako da ću još malo zadržati ovaj router, nisam trenutno u mogućnosti vratiti ga.

Fenestro Vulgaris
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 12:25 (Proz0r).
16 godina
neaktivan

ispricavam se sto otvaram staru temu.

uglavnom, vec sam prije pitao. ugl kupio sam ovaj router http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=50027

i jedan komp normalno radi. a drugi neprepoznaje kabel. e sad, mozete li mi napisati moguca rjesenja mog problema?

koji kabel da koristim?

jeli treba sto na kompu napravit?

neznam....

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 20:44 (judoka1950).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

anybody?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice