Raskid ugovora OPTIMA

poruka: 4
|
čitano: 3.713
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Raskid ugovora OPTIMA

prije 4-5 mjeseci produžio sam ugovor sa optimom i odlučio u cijelu priču ubaciti i OptiTV. prije toga imao sam samo 10mb/s internet (koji nije ni u tom periodu šljakao kak spada). 

žešći problemi su počeli prije tjedan i nešto. konstantno pucanje veze, zvanje szk svaki dan itd. ukratko internet bi roknuo i ne bi se vraćao dok oni ne pošalju signal sa centrale opet. 

već sam se počeo laganini ufuravat u tu igru i tako sve do danas.

maloprije me buraz zove i veli kako je optima došla do riješenja. naime nisu u mogućnosti pristupit centrali pošto im t-com ne da. tako da su odlučili ukinuti nam ugovor za iptv jer smo maksimalno udaljeni od centrale za ikakvu pristojnu konekciju.

enivej, pokraj 10mb/s interneta mora ostati još i za iptv što je kojih 3-5mb/s gore. a kako to ne mogu isporučiti hoće da ga gase..

e sad... pošto je njima odgovaralo da nam uvale ugovornu obvezu na dvije godine kada se taj isti ugovor produživao (i dodavala nova usluga), mene zanima da li bi ja mogao na temelju njihove loše usluge prekinuti taj isti ugovor.

daklem sve... i internet i telefon i tevej i sve.. ne da mi se posla imat s njima

zbilja mi nema smisla patiti se više sa lošom konekcijom, pucanjem veze, smrzavanjem slike na TV-u itd.. radije ću uzeti internet od t-coma za kojeg znam da će isporučiti to što kaže (bar se nadam), nego se patitit sa ovom ekipicom. 

i pošto je t-com sad spustio cijene, 10mb/s me ispadne 20 kn manje nego kod optime.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Moj PC  
2 2 hvala 1
12 godina
protjeran
Raskid ugovora OPTIMA

Zašto mi ovo miriše na reklamu za T-Scum???{#}

2 4 hvala 0
15 godina
Re: Raskid ugovora OPTIMA
redneck kaže...

Zašto mi ovo miriše na reklamu za T-Scum???{#}

Iskon probao, loše.

Optimu probao, loše.

Jedino mi je još H1 dostupan, a koliko sam skužio iskustva su isto podijeljena kao i sa optimom.

Daklem...t-scum je opcija. Nemam iskustva po tom pitanju, no koliko vidim također su podijeljena mišljenja. 

Amis, b-net, bt-net, metronet i ostali debili su mi nedostupni. 

Enivej.. neki smislen odgovor bi mi dobro došao. Ovo gore ne koristi ni tebi ni meni, a još manje nekome tko će možda za koji mjesec opalit po srč botunu u nadi da će naići na arhivirani problem korisnika ovog foruma koji se uspio riješiti ugovora s optimom.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 13:42 (wh15tler).
13 godina
neaktivan
Re: Raskid ugovora OPTIMA

kolko si udaljen od centrale?Pa covjece u t-comu su takvi lopovi da je sanader mala beba za njih..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice