Podstanarski pristup internetu

poruka: 8
|
čitano: 4.565
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Naime posto sam podstanar zelio bih vas zamoliti za savijet koji nacin spajanja na internet bi bio najbolji za mene posto ne dolaze u obzir nikakve ugovorne obveze posto nisam stalno vezan za jednu telefonsku liniju.

Jedino sta meni pada na pamet je Optimina ponuda paketa OptiWiMAX.Pa bi zelio misljenja i iskustva onih koji koriste tu uslugu.Jako mi je bitna koliko toliko stabilna veza i pristojan download posto cu cesto tu vezu koristit u poslovne svrhe.Lokacija stanovanja mi je u Splitu(trenutno Visoka).Unaprijed se zahvaljujen!

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 18:28 (mega_michulin).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da i mene zanima jer bez obzira na wimax kvalitetu 1mb/sec je uzas..

Mcx Rexxar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Podstanarski pristup internetu

danas sam bio u optimi da uzmem taj wimax medutim odgovorili su mi da oni uopce nemaju opremu za wimax niti da znaju kada ce ju dobiti!! uzas!!

nikada vise ni za sta u optimu!!

Maticna: Alienware approved intel x58 Procesor: intel core i7-965 extreme 3.2 ghz 8mb chace Graficka: dual 1gb NVIDIA GeFroce GTX 280 Ram: 12gb DDR3 SDRAM 1600mhz - 6x2048mb HDD: ExPerf 600GB (2x300GB) Velociraptor SATA 3.0Gb/Sec 10.000RPM 2x16mb Cache Veza: metronet 25mb/sec
16 godina
neaktivan

prava tema za mene :))

dakle, probala sam uglavnom skoro sve kombinacije koje su mi pale na pamet kada je riječ o odnosu podstanarstvo-pristup internetu, stvar je totalno abnormalna...

od početnog "gazdinog" što će mi uopće fixna linija kada danas svi imaju mobitel (??!), do totalne nemogućnosti da se išta uvede u gajbu u kojoj se trenutno nalazim. ono za čime sam posegnula je vipov mobilni internet koji nije nudio bogznakakve brzine pristupa, ali imao je određenu stabilnost pa sam bar poslovni dio (slanje/primanje mejlova, pretraživanje interneta....) mogla relativno normalno obavljati od kuće...

u razgovoru s više služba za korisnike nisam naišla na potencijalno rješenje podstanarskog pristupa internetu, toliko o "pomoći" s njihove strane.

varijanta kojom se trenutno služim, jer sam mobilni internet posudila prijatelju iz istog podstanarskog problema, jest bežični pristup preko susjedovog accounta (!!): plaćam mu razliku u cijeni pretplate/paketa. kada se odselim, on će se vratiti na svoj uobičajeni pristup netu i to je to...

ako se netko nečega dosjeti apropo ove teme, neka slobodno posta na ovom mjestu.

pozz!

Da se Facebook server srusi, 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali, stavi ovo u sig...

0 0 hvala 0
16 godina

ako imas t-com ostavi gazdinu liniju na najeftiniji paket i naravno ne koristi je zatim si otvori svoju telefonsku liniju i na nju stavi adsl.

p.s. morat ces placat pretplatu na gazdinu liniju cca 60 kn i svoju cca 400 kn ovisi koliko trosis na telefon

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

ako imas t-com ostavi gazdinu liniju na najeftiniji paket i naravno ne koristi je zatim si otvori svoju telefonsku liniju i na nju stavi adsl.

p.s. morat ces placat pretplatu na gazdinu liniju cca 60 kn i svoju cca 400 kn ovisi koliko trosis na telefon

Rješenje za kategoriju best buy. Smijeh
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan

definitivno best buy! Cool

evo ga moj best buy. susjed je imao standardni t-comov adsl s 1 GB prometa koji je plaćao cca 100 kn. sada mu plaćam razliku do flat-a (tj. 70-ak kn) i eto ga - svi zadovoljni i, također bitan element - ultrajeftino!

Da se Facebook server srusi, 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali, stavi ovo u sig...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ove nase firme kao da ne zele davati pretplate i zaradivati..

i traze svaku ispriku da nedaju pretplatu..

zalosno

LUXX je dobio mail sa slikom mojih hr i grckih osobnih isprava Zato tisina!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 18:23 (Vane).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice