Cesto je moguce puno vise nego sto tamo pise.
Recimo pise da moze max 10 a covijek gura 30. Ali ofc da se ne moze unest jer sustav nedozvoljava.
Optima bi to tek vidila kad bi te prebacili na VDSL i vidili koja ti je maksimalna a tad bi onda tek mogo i uzet vecu brzinu.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!

. Trenutno imam VDSL s 20Mbps i besplatnim minutama. Kažem mu da ću pogledati na njihovoj stranici, pa ću se javiti. Na stranici vidim da se radi o slagalici: do 60Mbps i bez besplatnih minuta. Kako fixni telefon rijetko koristim, nazovem ih i kažem da su mi nudili novi paket i da bi prihvatio ponudu. Ženska koja se javila kaže mi da će odmah uključiti uslugu i poslati mi novi ugovor (40Mbps koliko mi linija podržava). Nakon tri dana ih zovem i kažem da sam ugovorio novi paket s većom brzinom, koja još nije puštena. Tip s kojim sam razgovarao mi kaže da ima neki problem i da će me oni nazvati. Za desetak minuta me zove ženska s kojom sam ugovorio uslugu i kaže mi da ja na ADSL nemogu imati više od 20Mbps
. Ja joj kažem da ja koristim VDSL i da mi linija podržava do 40Mbps, kako su mi oni izmjerili i ponudili mi
. Kaže ženska da će me nazvati. Zove me nakon dvadesetak minuta i kaže da nemogu dobiti 40Mbps preko Optime (155 kn), nego ako hoću veću brzinu, može preko T-Coma (205 kn)
. Rekao sam joj da stornira novi ugovor, da ostajem na starom.