Optima telekom internet izdvojena tema

poruka: 3.236
|
čitano: 1.396.562
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Optima telekom internet
1950Killer kaže...
znate sto mene nervira? kada stavis video na youtube-u na 720p ili 1080p i ono ucitaje 100000000000000000godina, a kada ih zovnes:
"mi ne vidimo nikakvih problema"
je li moguce raskinuti ugovor s njima prije vremena?

To je problem sa sporim i preopterečenim serverima od YouTube.

Ja uglavnom skinem video sa YouTuba,pa ga poslije mirno gledam bez pucanja i trzanja.

edit: Pokušaj gledati YouTube videa preko oprere(browser).

1 1
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 15:43 (zzz).
17 godina

Za skidanje preporucam http://rg3.github.io/youtube-dl/

A mozete i probat http://www.dslreports.com/forum/r28064070-YouTube-cache-server-bypass-trick , ako optima cacha youtube mozda je to problem.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 15:49 (Ante).
14 godina
neaktivan
Ante kaže...

Za skidanje preporucam http://rg3.github.io/youtube-dl/

A mozete i probat http://www.dslreports.com/forum/r28064070-YouTube-cache-server-bypass-trick , ako optima cacha youtube mozda je to problem.

pogledam ovo i vidim radi savršeno...
hvala majstore :)
evo stranice http://mitchribar.com/2013/02/how-to-stop-youtube-sucking-windows-guide/

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 23:48 (Stux).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
919191 kaže...

prije sam na tcomovom routeru (siemens) imao opciju da se uopće neodspaja, pa zato pitam. tamo bi dobio novu IP samo ako bi pukla veza ili manualno ga resetirao... no budem vež nešto sredio :)

Svaka 24 sata dobiješ novu IP htio ti to ili ne. Stvar je u tome da li to primjetiš ili ne. Ako si na skype-u ili igraš neku online igru (npr bf3) onda će ti pući to što radiš na sekundu-dvije. Ako samo surfaš nećeš primjetiti da se IP adresa promjenila.

upravo to i to rade pretežito u ranim jutarnjim satima...
sta je rekao friday to neces primjetit osim ako ne korisitiš VoIP program ili si u nekoj online igrici.
procitao sam Friday da se namjeravas prebacit na optimu ili si se vec prebacio ugl. optima je ok i dosta ti ovisi do infrastrukture,tvoje lokacije(samog tebe)
ja rijetko kad imam problema s njima,a i kada sam imao ucestala pucanja veze uspostavilo se da je bilo do splittera
i preporucio bih svima koji uzimaju optimu da izbjegavaju 3D paket (IPTV) ako je moguce...
zbog 3D paketa ce vam se najcesce i događat sranja, a i necete moci imat brzinu vecu od 5 Mbps.
svako ažuriranje tv programa vam 50% onesposobi net.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 0:16 (Stux).
17 godina
odjavljen
Stux kaže...

sta je rekao friday to neces primjetit osim ako ne korisitiš VoIP program ili si u nekoj online igrici.
procitao sam Friday da se namjeravas prebacit na optimu ili si se vec prebacio ugl. optima je ok i dosta ti ovisi do infrastrukture,tvoje lokacije(samog tebe)
ja rijetko kad imam problema s njima,a i kada sam imao ucestala pucanja veze uspostavilo se da je bilo do splittera
i preporucio bih svima koji uzimaju optimu da izbjegavaju 3D paket (IPTV) ako je moguce...
zbog 3D paketa ce vam se najcesce i događat sranja, a i necete moci imat brzinu vecu od 5 Mbps.
svako ažuriranje tv programa vam 50% onesposobi net.

Čekam da mi stigne oprema ovih dana. Moram imati 3u1 jer mi sve treba. Prvih par dana ću napraviti silovanje pa ako ne bude OK slijedi instant raskid...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
..

Čekam da mi stigne oprema ovih dana. Moram imati 3u1 jer mi sve treba. Prvih par dana ću napraviti silovanje pa ako ne bude OK slijedi instant raskid...

... u teoriji, u praksi ako silovanje (ne)uspije, imaš samo gastritis i osjećaj da se silovanje nije desilo s tvoje strane (uz blago peckanje koje podsjeća na spolne boleštine). Ili ćeš imati sreće i ''ever after'' happy end.

-i što nakon raskida? Prvo oni imaju pravo ''otklanjati kvar''... bla-bla. Ukratko, dobro je ako imaš alternativnog providera-drugu liniju ili trpiš po sistemu daj što daš.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
odjavljen
ihush kaže...
Friday kaže...
..

... u teoriji, u praksi ako silovanje (ne)uspije, imaš samo gastritis i osjećaj da se silovanje nije desilo s tvoje strane (uz blago peckanje koje podsjeća na spolne boleštine). Ili ćeš imati sreće i ''ever after'' happy end.

-i što nakon raskida? Prvo oni imaju pravo ''otklanjati kvar''... bla-bla. Ukratko, dobro je ako imaš alternativnog providera-drugu liniju ili trpiš po sistemu daj što daš.

Sa t-comom nemam apsolutno nikakvih problema već godinama. Imam vjerojatno solidnu paricu. Naravno da ću im dati pravo da otklone kvar ali ako mi se slika uzrnati dok srčem torente (ili nešto slično) onda ćemo se jako posvađati. Ako mi ne mogu pružiti uslugu na parici koja to sigurno može podnijeti onda je greška do njih i u tom slučaju zbogom {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
ihush kaže...
Friday kaže...
..

Sa t-comom nemam apsolutno nikakvih problema već godinama. Imam vjerojatno solidnu paricu. Naravno da ću im dati pravo da otklone kvar ali ako mi se slika uzrnati dok srčem torente (ili nešto slično) onda ćemo se jako posvađati. Ako mi ne mogu pružiti uslugu na parici koja to sigurno može podnijeti onda je greška do njih i u tom slučaju zbogom {#}

Problem koji možeš očekivati, ako problema uistinu i bude, jest smrzavanje slike kada ti torrenti pojedu većinu bandwidtha. No ni to se ne mora desit ako su u stanju isporučit sve što ti treba. 

U mom slučaju to se manifestira na taj način. No s druge strane ja sam podosta udaljen od centrale (bar mi tako kažu) što onda dovodi do toga da mi nisu u stanju isporučiti ono što mi treba (10 Mbits internetz i koliko već ždere televizija...4-5 mbits valjda).

Ali ako ti je na t-comu sve radilo kako spada, onda ne vjerujem da ćeš imati problema.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
neaktivan
Gle za nesmetan rad iptv-a i neta treba vam malo vise od 9 Mbita, 4-5 iptv sam zdere, 4 net i jos malo zbog stabilnosti i to je to, imaju mi kolege optimu na tcom parici koja imam propusnost od 18 Mbita, naravno no problem. Tcom je to elegantno rijesio iptv uvjek radi normalno a netu sta ostane. Pa zna bit net 1.5 Mbita jer iptv njima ima prioritet, a gasenjem tv-a se ne zbiva nist jer je podjeljena konekcija tako.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Stux kaže...

Ma bit ce dobro pogotovo ako si na nekoj boljoj lokaciji smješten. Ja isto imam 3u1,a zna se nekad desit da im onaj sugavi uređaj od motorole ili neki bezimeni(crna kutijetina) zna zablokat ili nabacit neko ažuriranje pa bi ti eventualno tada moglo doci do smetnji... prvi par mjeseci sigurno nece,a kasnije mozda da ali da se to sve rijesit.
sta se tice spajanja sam spojiš sve bez njihovih "jeftinih" tehnicara.
I u pravilu bi trebao imat brzinu do 20 Mpbs na što ti 5 otpada za net, a nekih 10 do 15 na TV.

A sto se tice samog modem routera 90% ces dobit TP Link TD-W8901G meni je solidan-> više (PDF file)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 19:22 (Stux).
12 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Imao sam sagemcom modem koji je bio loš te su ga zamijenili, došao je čovjek i stavio nam rabljeni TP Link, rekošmo ok, samo neka ima dobar signal i neka radi.

Radio je dok ga nismo na tipku ugasili, onda smo tjedan dana bili bez interneta i došao je njihov čovjek i zamjenio ga za ZTE modem, jer kazu nemaju nijedan drugi.

Uzeli smo ga i odmah prvi dan su počeli problemi. Signal je slab za wifi, na računalu koje je spojeno žično radi ok, kao i na računalo koje je spojeno preko Static IP bežično (ako nije static, onda se pojavi trokut pored signala za wifi), dok na mobilnim uređajima se ne moze spojiti normalno.

Na mobitelima static i dhcp ne rade kako spada, spojimo se i radi primjerice ok dok ne demo iz kuće i ugasimo wifi, kada se vratimo ne mozemo se više spojiti nikako. Probavao sam mijenjati ip adresu na mobitelu, iz static mijenjati u dhcp i obrnuto no ništa. Kada se na njemu ugasi i upali preko tipke, onda se ponovno mozemo spojiti mobitelima.

Ponekad nestane interneta skroz na svim uređajima, samo se pojavi trokut pored signala na računalima, a na mobitelima se spoji i ne moze nista otvoriti i to se događa par puta tjedno. Moram na uređaju ugasiti i upaliti da bi radio kako treba.

Ne znam više šta da radim, za 3 mjeseca nam ističe ugovor no ovo stanje u kakvom je sada je nepodnošljivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Taj zte su mi dali u zamjenu za tplink stari koji je (nazalost) pregorio. Bio je u mene cak 2 dana, eto koliko sam bio zadovoljan. Onda su mi dali opet tplink samo 150mbps (stari je bio 54). U pocetku neki problemi i onda igranje u postavkama i evo radi vec pola godine. Tu zamjenu sam morao platiti 111kn iako sam produzio ugovor niti mjesec dana ranije (da sam pricekao dali bi mi besplatno), ali sta je tu je. Uglavnom, zovi, moli drugi modem jer je taj kinesko smece, prijeti i moraju ti dati
1911 & 1899
14 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Imao sam sagemcom modem koji je bio loš te su ga zamijenili, došao je čovjek i stavio nam rabljeni TP Link, rekošmo ok, samo neka ima dobar signal i neka radi.

...

Ne znam više šta da radim, za 3 mjeseca nam ističe ugovor no ovo stanje u kakvom je sada je nepodnošljivo.

Upravo sta je rekao Neno,to kinesko smece mijenjaj pod hitno. {#}
Normalno je da ce uvijek router malo zezati, ali TP Link se pokazao skroz dobrim i ako ti nije problem nadoplati kojih 100 kuna pa da imaš nešto pošteno.
Ja znam da je stvar do njih da ti oni moraju dat uređaj,ali opet "prigoriš" 100-200 kn i nabacis par postavki i sve 5,ali prvo pricekaj i vidi sto ce oni rec i nek ti oni ponude zamjenu.
Imao sam prije Sagemov i to je jos vece smece od ZTE-a tako da... samo kad vidiš kako izgleda odma me muka uhvati znaci 90-te su premija za njihov izgled.
Sto se tice interneta obicno se ovi android,iphone i windows mobiteli teže spajaju na WPA-PSK ili WPA2-PSK pa bi ti preporucio da ostaviš WEP enkripciju ili eventualno staviš WPA-PSK.
Ja trenutačno imam TP Link i "da kucnem" :) jako je dobar. Kao što sam gore naveo,ako nešto stvara problem onda je ili TV uređaj ili splitter tako da...to je ujedno i razlog zašto mrzim 3D paket ili IPTV kako hoces.

evo anketa pa da vidimo kako ce se izjasnit korisnici kojima su ovi modemi poznati.

11 TP Link
0 ZTE
0 SAGEM
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 22:23 (Stux).
12 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Kao što sam i pisao imao sam sva 3, sva 3 istu zaštitu i jako je velika razlika između TP Linka i ostalih, ne moze se uopće uspoređivati. Jedino što su mi dali taj rabljeni pa je zviznuo kod prvoga gašenja i sada kazu da ga nemaju više.

P.S. Ne znam koliko ste upuceni u wakelocks-e na mobitelu, no nije moguće koliko mi ovaj ZTE daje više wakelocksa i drzi mobitel budnim od TP Linka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 0:01 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam na Vipu i daju neke huawei hg 530 u, nedavno nabavio optimin tp-link 150 Mbita n WiFi pukno sluzbeni FW od tp linka podesio da radi iptv ... i vozi.. nikakvih problema... wifi .. net.. iptv sve radi ko sat. Dok s hg530u veza se degradira kroz par dana i tv zablokira. Mislim nije cilj ovdje vipov ruter nego reci kako je TP-link jedan od boljih rutera sto se od provajdera moze dobit. Neznam kakav je ADB od ht-a .. neki novi imaju... al uskoro cu i tog dobit na testiranje.
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Ja sam na Vipu...
Neznam kakav je ADB od ht-a .. neki novi imaju... al uskoro cu i tog dobit na testiranje.

Da,slažem se.Samo ja imam ovaj od 54M ne od 150M, ali opet je ok. A cek ti si sam uzeo taj od 150M ili su ti ga oni poslali?
Ja sam ga tražio,ali nema ga nigdje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 2:14 (Stux).
13 godina
neaktivan
Ja sam korisnik VIP neta, ruter sam nabavio preko kolege. Sad cu si nabavit HT ADB pa da iztestiram. Ali tp-link je za sad nadbolji od testiranog. Thomson tg782i malo modificiran - jako dobar, gigaset sx763 najbolji ali samo u siemens varijanti, sagemcom varijanta je smece
Huawei hg530u solidno al meni ne pase, wifi domet mali, a i nije nesto stabilan u radu.
Huawei neki veliki bijeli dijelila ih optima... rade dobro neko vrijeme pa posize.
Zte bilo koji model ima problema s wifijem o to zescih.
Vecina dlink rutera radi super, neki rade savrseno tek nakon malo izmjena
Optima je imala razno razne modele rutera i sta ja znam imala je cak i nekog zyksela il kak vec, radi ok zicno stabilno, al zbog integrirane antene za wifi izades iz kuce gotovo nema signala.

Tp-link za sad najbolje radi. Sad cemo vidit do kad. Kod mene ruter kad dode onda je na udaru, striming u lokalu, iptv, net, mobiteli kompovi, laptopi. Razne postavke. Pa da vidi dokle ce trpit neko jace kucno koristenje.
15 godina
neaktivan

Evo mene opet. Proteklih tjedan i pol, dva su bili katastrofa. Konstantno pucanje veze, veliki padovi brzine (speedtest je na trenutke davao rezultate od 0.7 do 1.5 mbps, a uredno se plaća 10 mbps) i u par navrata sam zvao zbog nemogućnosti spajanja na internet (ruter se jednostavno neće spojit, već ga oni trebaju "refreshat" s centrale..il koj god bog).

E sad, radi se o sagemu fast 1704 koji nije pretjerano pouzdan, a i to samo potvrđuje ovih par postova iznad mene. Doduše, zadnji put kad sam ih zvao usputno su me obavijestili kako inače imaju problema u tom trenutku, ali ovo je unatoč tome previše.

Mislim da ću promijenit splitter, kabel i pogledat kako će se kutijica onda ponašat.

No zanimalo bi me kolika je mogućnost da se zbog rutera događaju sva te stvari. Bi li mi se isplatilo uopće mjenjat ruter, da ne bi ispalo kako zapravo uopće nije do mene, nego do njih.

17 godina
neaktivan
Optima telekom internet

@wh15tler

Imam Sagem 1704 od kad sam na optimi 2,5g.

Isto mi je stalno pucala veza, pa se nece gad spojit na internet, nego ga moram rucno resetirati i sl.

Na staru godinu sam se konacno odlucio pozabaviti time i zamolio ih da mi poslaju drugi router.

Dobio sam ZTE, koji je izgleda gori od Sagema.

Ali u tom zivkanju mi se javio operater (3. pokusaj) koji mi je rekao da promijenim neke postavke na Sagemu.

Od tada mi radi puno bolje.

Postat cu ti popodne/navecer o kojim se postavkama radi.

Mozda i tebi malo pomogne.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Chaky kaže...

@wh15tler

Imam Sagem 1704 od kad sam na optimi 2,5g.

Isto mi je stalno pucala veza, pa se nece gad spojit na internet, nego ga moram rucno resetirati i sl.

Na staru godinu sam se konacno odlucio pozabaviti time i zamolio ih da mi poslaju drugi router.

Dobio sam ZTE, koji je izgleda gori od Sagema.

Ali u tom zivkanju mi se javio operater (3. pokusaj) koji mi je rekao da promijenim neke postavke na Sagemu.

Od tada mi radi puno bolje.

Postat cu ti popodne/navecer o kojim se postavkama radi.

Mozda i tebi malo pomogne.

Eh, ako je tako jednostavno bilo bi ultra super duper awesome kad bi postao te postavke kad/ako stigneš. 

U međuvremenu ćopio sam s posla drugi splitter i telefonskog kabla pa ćemo vidjet hoće li to napraviti ikakvu razliku.

14 godina
neaktivan
wh15tler kaže...

Evo mene opet. Proteklih tjedan i pol, dva su bili katastrofa. Konstantno pucanje veze, veliki padovi brzine (speedtest je na trenutke davao rezultate od 0.7 do 1.5 mbps, a uredno se plaća 10 mbps)
...

No zanimalo bi me kolika je mogućnost da se zbog rutera događaju sva te stvari. Bi li mi se isplatilo uopće mjenjat ruter, da ne bi ispalo kako zapravo uopće nije do mene, nego do njih.

Kažem ti Sagem i ZTE su teško smece. Bolje bez interneta nego s tim {#}
Zovi ih da ti promjene parametre ako se da još nešto promijenit.Ja sam prije imao SAGEM to je bilo za samoubojstvo i dobio onda TP Link koji leti.
Uvijek prije provjeri sve od svoje strane da se možeš njima žaliti da ti bezveze ne pošalju tehnicare pa naplate šugavih 300-400 kn za nešto sta možeš i ti.
Znaci vidi sve UTP kabele, splitter(70% bi moglo bit prije do splittera nego do routera) i ako možeš posudi router od nekoga na jedan dan da utvrdiš do cega je i ako bude do routera znas u cemu je kvaka te lijepo kupiš sam za 300-400 kn router(naravno ako mozes i ako ti oni ne budu htjeli dat novi) isto tako za splitter ili kabele (samo sta je 1m kabela 20 kn i splitter negdje oko 50 kn)
Znaci vidi sta je problem pa da mozes krenit dalje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 17:22 (Stux).
15 godina
neaktivan
Stux kaže...
wh15tler kaže...

Evo mene opet. Proteklih tjedan i pol, dva su bili katastrofa. Konstantno pucanje veze, veliki padovi brzine (speedtest je na trenutke davao rezultate od 0.7 do 1.5 mbps, a uredno se plaća 10 mbps)
...

Kažem ti Sagem i ZTE su teško smece. Bolje bez interneta nego s tim {#}
Zovi ih da ti promjene parametre ako se da još nešto promijenit.Ja sam prije imao SAGEM to je bilo za samoubojstvo i dobio onda TP Link koji leti.
Uvijek prije provjeri sve od svoje strane da se možeš njima žaliti da ti bezveze ne pošalju tehnicare pa naplate šugavih 300-400 kn za nešto sta možeš i ti.
Znaci vidi sve UTP kabele, splitter(70% bi moglo bit prije do splittera nego do routera) i ako možeš posudi router od nekoga na jedan dan da utvrdiš do cega je i ako bude do routera znas u cemu je kvaka te lijepo kupiš sam za 300-400 kn router(naravno ako mozes i ako ti oni ne budu htjeli dat novi) isto tako za splitter ili kabele (samo sta je 1m kabela 20 kn i splitter negdje oko 50 kn)
Znaci vidi sta je problem pa da mozes krenit dalje.

Ma kabel si mogu sam napraviti. Imam trenutno kojih 4-5 metara kabla, samo što ću morat maznut s posla parice i zakrimpat to.

Drugi splitter sam maloprije isprobao i sve je poludilo još i više odmah u startu (upload pao sa ~700 kbps na ~50 kbps), a download je na speedtestu pokazao mizernih 4 mbps.

I nakon toga je sve ošlo kvragu, skrši se konekcija itd..Tako da mi se čini kako trenutni, stari splitter obavlja svoj posao kako spada.

O novom ruteru sam razmišljao, samo što ne znam koji odabrati (na dosta sajtova lokalnih trgovina ne govore o kojem se annexu radi) i ono bitno kako ga podesiti.

Da li mogu prekopirati postavke sa ovoga ili moram ukucavati neke njihove passworde koje mi oni možda neće htjeti ustupiti i tome slično.

I volio bih da je DD-WRT podržan, čisto za ubuduće.

Brzina LAN-a mi nije bitna, pošto je mreža djelomično gigabitna (buraz i ja smo spojeni preko gigabitnog switcha za lakše šeranje između ostalog), a za wireless je jedino bitno da je pouzdan, ionako imam još jedan access point koji većinu vremena obavlja svoj posao kak spada.

Pa ako netko ima neke preporuke, nek slobodno kaže

14 godina
neaktivan
wh15tler kaže...

E zaboravio sam ovo reci pa probaj pola dana direktno spojit liniju Telefon-Modem znaci bez splittera( je da ces bez telefona bit pola dana,ali onda ces znat tocnije).

Koliko vidim serija ovi TP Linkovih ne podržava DD-WRT pa sad nisam pametan sta da ti preporucim i bitan je range cijene do koje ideš ako misliš sam kupit.

Edit: Možda neki od ovih,ali nisam siguran nek se javi ekipa koja ima bolje ideje {#}

1.opcija
2.opcija
3.opcija

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 18:14 (Stux).
15 godina
neaktivan
Stux kaže...
wh15tler kaže...

E zaboravio sam ovo reci pa probaj pola dana direktno spojit liniju Telefon-Modem znaci bez splittera( je da ces bez telefona bit pola dana,ali onda ces znat tocnije).

Koliko vidim serija ovi TP Linkovih ne podržava DD-WRT pa sad nisam pametan sta da ti preporucim i bitan je range cijene do koje ideš ako misliš sam kupit.

U početku sam razmišljao o nečemu do 400-500 kn, ali mislim da ću malo povisit tu granicu pošto ipak imam kompova ko u nekoj mini firmi. Čisto ono..pouzdanosti radi.

I budem probao ovo što si rekao. Čak su mi to iz optime govorili, ali nisam nikada pokušavao. Preko vikenda ću probati pa ćemo vidjet rezultate :)

14 godina
neaktivan
wh15tler kaže...

U početku sam razmišljao o nečemu do 400-500 kn, ali mislim da ću malo povisit tu granicu pošto ipak imam kompova ko u nekoj mini firmi. Čisto ono..pouzdanosti radi.

I budem probao ovo što si rekao. Čak su mi to iz optime govorili, ali nisam nikada pokušavao. Preko vikenda ću probati pa ćemo vidjet rezultate :)

gore sam ti zaljepio,a možeš i sam jos pogledat OVDJE.
Meni su super ovi od LINKSYS znaci jedni od boljih, ali su nedostupni ode. Cijena ima je oko 500 kuna + podržavaju DD-WRT.

15 godina
neaktivan
Stux kaže...
wh15tler kaže...

gore sam ti zaljepio,a možeš i sam jos pogledat OVDJE.
Meni su super ovi od LINKSYS znaci jedni od boljih, ali su nedostupni ode. Cijena ima je oko 500 kuna + podržavaju DD-WRT.

Hmm... ove od linksysa koristimo na poslu i poprilično su pouzdani. Budem kolegu još malo preispitao po tom pitanju pošto ima više iskustva i znanja po tom pitanju.

Hvala na idejama i savjetima :) Još ću izgnjaviti ove iz optime, pa ćemo vidjeti kakav ishod bude bio.

17 godina
odjavljen
Optima telekom internet

Dajte ljudi, za 100 kn se može nabaviti sx763 i gore ide dd wrt za par minuta. Stavio sam kod šogora u birtiju jednog i bude po 20 wlan klijenata + 4 klijenta koji su uvijek na lanu. I radi ko metak već cca godinu dana (sa maxtv-om)

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Dajte ljudi, za 100 kn se može nabaviti sx763 i gore ide dd wrt za par minuta. Stavio sam kod šogora u birtiju jednog i bude po 20 wlan klijenata + 4 klijenta koji su uvijek na lanu. I radi ko metak već cca godinu dana (sa maxtv-om)

hehe,da dobar je i ovaj siemens sx763 . "Ko voli nek izvoli!" {#}

17 godina
odjavljen
Stux kaže...
Friday kaže...

hehe,da dobar je i ovaj siemens sx763 . "Ko voli nek izvoli!" {#}

A šta mu fali? Ajd, konkretno...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

A šta mu fali? Ajd, konkretno...

Ocito si me krivo/suprotno razumio. Naprotiv dobar je i ništa mu ne fali. {#}
"hehe" u mom kontekstu bi znacilo dobro ne nista podrugljivo :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice