Optima povećava OptiDSL brzine!

poruka: 41
|
čitano: 14.491
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Povecali su brzinu ali nesto i dalje nije u redu.

Rapid i Mega samo 120kb/s a test brzine kaze 2062kb/s.

Tu brzinu sam imao i s 1024kb/s.

3.7. - 00:00 3.7. - 00:00
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Optima povećava OptiDSL brzine!
masho kaže...

Povecali su brzinu ali nesto i dalje nije u redu.

Rapid i Mega samo 120kb/s a test brzine kaze 2062kb/s.

Tu brzinu sam imao i s 1024kb/s.

LOL

dobro jutro.

jesi ikada čuo za ograničenja downloada na serverima?

što misliš zašto bi i tko bi onda plaćao rapid ako bi svima bila jednaka brzina?

što se povećanja brzina tiče - smirite se, optima ih mijenja puno brže od t-coma. s tim da ako vam se brzine ne poklapaju sa onima koje bi trebale biti (znači, trebate imati 4, a i dalje imate 3 mbita) nazovite szk i tražite da vam promijene profil na portu, jer ponekad to zaborave napraviti pa vam ne ide veća brzina.

a što se tiče ovoga da je bilo krajnje vrijeme za povećanje brzina - ne razumijem vas. optima je u manje od godinu dana 2 puta mijenjala brzine. a kad ih je t-com zadnji puta mijenjao?

Silence! I Kill You...
16 godina
neaktivan

digli

[URL="http://www.erepublik.com/en/referrer/Ivoo"][IMG]http://www.erepublik.com/images/badges/erepublik-badge-125x80.gif[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 16:02 (W_L_M).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

OFT
Ej..."Optimaši"....imam jedno pitanje za vas.
Naime, prelazim s T-coma na Optimu, prelazak je najavljen za 10.07. ali samo telefon, za net mi nisu znali odgovoriti.
Pitanje je Koliko ste čekali da vam uključu net..?
Hvala

mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako si istovremeno podnio zahtjev za prijenos broja i uključenje dsla, maksimalni rok ti je do 7 dana.

e sad, to ti u praksi varira između 1 i 3 dana, naravno, ovisno o tome koliko sreće imaš. jer, isti dan kada ti se prebaci telefon radi se i portiranje dsl-a, onda je samo pitanje vremena i tehničkog partnera Optime kada će ti oni to doći odraditi. ja sam obično većinu odrađivao tokom istog dana kada je prebačen i telefon.

Silence! I Kill You...
17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Sto ja volim ovu svoju Optimu ne bi je mijenjao ni za 100 T-coma.

e to i ja kažem...bilo malo frke kod prijelaza s t-com-a, ali od tada je sve ok :)

http://www.youtube.com/user/hoggar001
17 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
DragonShit kaže...

OptiDSL brzine će se od 01. srpnja ubrzati:

• 3072/384 kbps = 4096/384 kbps (68 kn)

U cijene je uračunat PDV.

* Mogućnost realizacije ovisi o tehničkim mogućnostima

Jel možeš kako potvrditi? Ja sam s OptimaBLAST uspio 651kb/s [inače mi je s 3MBit/s max. brzina 360 km/h ovaj kb/s]

na optiblast mi ide do 1.09mb/s :))

http://www.youtube.com/user/hoggar001
17 godina
neaktivan
no name kaže...

ako si istovremeno podnio zahtjev za prijenos broja i uključenje dsla, maksimalni rok ti je do 7 dana.

e sad, to ti u praksi varira između 1 i 3 dana, naravno, ovisno o tome koliko sreće imaš. jer, isti dan kada ti se prebaci telefon radi se i portiranje dsl-a, onda je samo pitanje vremena i tehničkog partnera Optime kada će ti oni to doći odraditi. ja sam obično većinu odrađivao tokom istog dana kada je prebačen i telefon.

yep,... da istovremeno je podnesen zahtjev... Otprilike sličan odgovor sam dobio od SZK Optime

hvala

mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!
16 godina
neaktivan

10240/640 kbps* (128 kn)

Pa di ces bolje?? Ja zapeo za T-scam jos godinu dana........

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan

Evo mene u Optima Club.

Nemam pojma, što sam čekao do sada...sve je prošlo glatko i uredno. U dva dana sve je rješeno, i što je najvažnije sve radi.

Brzine su za 10% veće od ugovorenih, kod T-coma izgovor je bio linija vam ne podržava...& other shit.......

Bey bey T com

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 18:58 (Verbatim).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

woo hoo evo povećali i meni,, skoro ide i do 200 kbps-a

ovo mi je najsretniji dan u životu!

šalim se,, ovaj dan je koma....

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice