Novi modemi u T-com-u dali su bolji od SIEMENS-a

poruka: 16
|
čitano: 7.418
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
t-com je počeo djeliti nove modem novim korisnicima točnije
Thomson TG782(i)... e sad mene zanima dlai su ti ruteri bolji ili isto smeče ko oni prije thomsoni .... ili su čak bolji od SIEMENS-a odnosno ako jesu onda bi ja mogo zamjenit svoj SIEMENS s tim.. i još me zanima dal imaju i nove STB-e za Max tv

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Novi modemi u T-com-u dali su bolji od SIEMENS

T-comovi terenski tehnicari kazu da je Siemens bolji i s jacim Wlanom.

16 godina
protjeran

onda oki doki neču mjenjat SIEMENS ... al ljepo mi izgleda taj novi THOMSON i plastika je čak savršena ... debela je i glatka

16 godina
protjeran

Ja sam dobio takav modem. Stvarno je lijep, na jačinu signala se ne mogu požaliti...Cool

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
protjeran

a ovako dal šljaka dobro .... i el možda zna dal mjenjaju stb-e za max tv

16 godina
protjeran

Dosad nisam imao nikakvih problema, meni je to prvi modem pa ne mogu usporediti ali zasad je sve 5... neznam, nisam uzimao Max TV

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
protjeran

aha ... ok .. ak je ok brobat ču ja da zamjenim svog SIEMENS-a za taj ...

15 godina
neaktivan
5542 kaže...

a ovako dal šljaka dobro .... i el možda zna dal mjenjaju stb-e za max tv

Ne mijenjaju. Atlante i Siemensi su aktualni.

16 godina
protjeran

ok evo ja nešto iskemijo pa dobijo ovaj novi thomson tg 782 (i)... radi perfektno... dok mi je siemens zano stat i ne otvarat stranice ovaj sve radi ... max tv bez prijekorno .... iako imama siemens stb ...xd

17 godina
protjeran
Nemo_BJ kaže...

Ne mijenjaju. Atlante i Siemensi su aktualni.

mijenjaju.

ja svoju Atlantu lijepo namjerno spržio (stara je 3 godine, nisam na pretplati i nisu mi htjeli zamijeniti Atlantu s novim prijamnikom mada bih produžio ugovor na još dvije godine) ???!!!

nazvao sam službu za korisnike i drugi dan mi je tehničar donio novi, lijepi Siemens. Nevinašce

Najbolja hrana je Afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 21:18 (Bugofil).
15 godina
protjeran

je_ e se vama vi imate dsl ja nemogu ni autom proci od jeb-nog kopanja po mom gradu jer sam ja u grad Bakar mjesto krasica kopaju i postavaljaju ali asfalitirati ce za godinu dvije kada bude para jedva su kupili opticki kabel i iskopali da t-com samo stavi

zvowea
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

imam siemens i jedno i drugo i s ničim se ne mogu požaliti

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
16 godina
neaktivan

Imam D-link i zadnja 2 tjedna imam velikih problema stalno se rusi ponekad ne radi,valjda ce htjet zamjenit u t-comu!!! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 18:20 (svec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo zamjenili za djabe i receiver i modem za max tv stvarno sam iznenadjen njihovom brzinom ako nesto valjaju onda je njihova brzina vrlina hehe

dobio onaj novi receiver novi njihov umjesto scientific atlante( novi STB za MAXtv Siemens 7710) i novi router thomson tg782i jel valja sta taj router ili su mi uvalili srot?
Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja ga imam kod kuće i super mi je

15 godina

I ja sam dobio novi thomson tg 782 (i) i radio je perfektno sve do jučer. Bio je spojen na internet (Broadband i Internet su svijetlili zeleno), a nisam mogao otvoriti nijednu stranicu!

Zvao sam SZK, rekli su mi da je nevrijeme i da bi se sve trebalo stabilizirati za dva sata. Ali ništa iz toga. Danas sam zvao ponovo, tip mi je rekao da resetiram modem. To sam i napravio... ponovo upisao korisničko ime i lozinku, postavio wireless mrežu....i opet sve radi perfektno! Što je to bilo, ja ne znam. Rekli su mi da se to može dogoditi ako je modem često bio ugašen ili ostajao bez el. energije...Inače, na rad ovog modema se ne mogu požaliti. Internet je vrlo stabilan, isto kao i bežični pristup.

dr. Watson
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice