Laptop ubija brzinu

poruka: 3
|
čitano: 1.531
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Laptop ubija brzinu

Imam t-com adsl, standardni paket, Gigaset SX 763 router. Imam desktop spojen kablom i laptop koji je spojen wireless. Dosad nije bilo problema.

Prije tjedan dana je brzina konekcije pala na 0.3 mbps na oba računala. Ponekad se digne na 1 mbps na par sekundi, ali to ne traje dugo.

Stvar je u tome da nisam siguran da je greška u mreži jer kad je laptop isključen, brzina na desktopu se digne na 4 mbps. Nisam siguran, ali mislim da to vrijedi i obratno.

Probao sam sve standardne poteze - on/off routera, nadogradio drivere, skenirao za viruse. Nema promjene.

U čemu je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Laptop ubija brzinu
joshh kaže...

Imam t-com adsl, standardni paket, Gigaset SX 763 router. Imam desktop spojen kablom i laptop koji je spojen wireless. Dosad nije bilo problema.

Prije tjedan dana je brzina konekcije pala na 0.3 mbps na oba računala. Ponekad se digne na 1 mbps na par sekundi, ali to ne traje dugo.

Stvar je u tome da nisam siguran da je greška u mreži jer kad je laptop isključen, brzina na desktopu se digne na 4 mbps. Nisam siguran, ali mislim da to vrijedi i obratno.

Probao sam sve standardne poteze - on/off routera, nadogradio drivere, skenirao za viruse. Nema promjene.

U čemu je problem?

Imaš neki antivirus instaliran na tom laptopu? Meni je svojevremeno Bitdefender radio probleme koji su se slično manifestirali.... svaki video sa youtuba i sl. je skidao do kraja, bez obzira prebacio ti na neki drugi u međuvremenu, i tako gušio vezu.

13 godina
neaktivan
Laptop ubija brzinu

Imam Avast na oba računala, puno duže nego ove probleme. Probao sam neke kombinacije i čini se da nema veze da li je laptop wireless ili spojen kablom. Isti efekt.

Ako je laptop uključen, a desktop isključen, laptop radi normalno. Isto funkcionira obrnuto. Ako su oba uključena, na oba je brzina minimalna.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice