Kvaliteta zvuka - VIP Hombox Huawei B260a?

poruka: 3
|
čitano: 1.763
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Razmišljam o kupnji pa kao što piše u naslovu zanima me kakva je kvaliteta zvuka/poziva kod zadnjeg Homeboxa marke Huawei B260a? Je li usporediva s fiksnom telefonijom na parici ili je u rangu mobitela ili još lošije? Ima li zujanja, šuma, kakvih smetnji... koliko učestalo?

Što se neta tiče stvar je manje bitna.

Eto, neka vaša iskustva kao korisnici ili onih koji su pričali preko telefona s onima koji to imaju. {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Šta, nitko? :/

Nego, volim retro stvari i imam jedan stari telefon s brojčanikom. Koristim pulse-to-tone converter i sve funkcionira na npr. ADSL routeru Thomson ST780i WL, no mene zanima jel bi to funkcioniralo na 3G routera Huawei B260a. Pa ako je netko probao primati pozive (za to ne treba converter) na starim telefonima zanima me jel funkcionira? Il detaljnije bih htio znati kolika je izlazna voltaža na RJ11 prilikom dolaska poziva (ringing voltage, on je u VAC)? Ak netko ima multimetar da izmjeri bilo bi super. To ništ ne škodi routeru.

Mislim, kad ne znam nikoga tko to ima onda je nezgodno... a tehnička služba u VIP-u ignorira mejlove. -_-

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sve ispitano, može lock, brisanje il štoveć.  {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice