sandokan111:
Slažem se svakako da postoji 100 utjecaja na paricu, ali opet zaboravljamo: to sve radi po zakonima fizike.
Pa nitko se nije ni odmakao od zakona fizike itd, samo je stvar da formula nije jedinstvena. Nek imas negdje los spoj, mozes ti sve formule bacit u vjetar. Za DTK mrezu se slazem, ali to je samo jedna od stvari koje su se dogodile u HR. Sad je tako kako je, i koliko vidim, HT se dosta dao u popravljanje infrastrukture. Valjda tomu i sluzi ona zadrzana dobit koja nije otisla u dividendu. Stvarno se dosta centrala nadopunilo vdsl-om. Valjda ce lagano popravljat i mrezu, jer s novim tehnologijama vec opterecena mreza ce im sve vise i vise pocet pucat po savovima.
sad baš gleda koliko mi je parica loša nasparam udaljenosti od centrale po ovome sam udaljen oko 500 metara ali je bagerista prije par godina presjeko kabal i izgleda da to nisu kako spada spojili jer ispada da sam udaljen 900 m
Moguce to, a moguce da nisu ni popravljali nego su te 'zaokolnim' putem spojili. Ne bi bio ni prvi ni zadnji.