Koji mobilni internet odabrati?

poruka: 309
|
čitano: 171.062
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pa ako kolega pita za vremensku prognozu, viber, vacap itd. onda valjda misli na mobilni net. Uglavnom iza svojih rijeci stojim. Za mob (gore navedene radnje) moze posluzit, za komp zaboravi.
Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koji mobilni internet odabrati?
Oldy kaže...

Ne mogu ni windows update napraviti niti updateati AV... Katastrofa. I onda mi uleti kako je dobro i onda kako ne bi pop.... na to.

Mene interesuje interenet za mobitel ne za mobilni net za komp. Znači twitter, whatsapp, viber, tapatalk i mail aplikacija

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
16 godina
neaktivan

Pa što si onda tu pitao nije ovo tema za mobitele nego za mobilni net za kompove i laptope mobiteli su niže dolje. :p

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
14 godina
Lol ja isto tek sad skuzio i gledam sta ti pricas o kakvom windows update-u. :-)
Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

A super onda. :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav zanima me mobilni internet sto vece brzine i velicine?

bilo bi dobro da košta oko 200 kn, hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 16:58 (baranjac987).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo provjeri u praksi sa kime si dobro pokriven onda ćemo o većoj brzini...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pa u istri sam, u buzetu a tu su dobri i t-com, vip i tele2, ali mislim da je t-com najbolji izbor?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako kome; meni je previše sporiji od vipa a u zg sam.

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

ok, jel mi mozete reci koja je ponuda najbolja, to je najbitnije, gamesr sam, ako je to bitno.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne mogu za tvoju lokaciju/sobu ako me shvaćaš ja nikako ne mogu znati koliki je čiji ping a kolka čija brzina, meni vip ima najmanji ping i najveću brzinu to je kod mene ali mi nismo na istom mjestu. :)

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dizem temu iz mrtvih,al eto samo da kazem u vezi smanjenja brzina.

Dugo mi je i trajalo,5 mjeseci se brzina nije smanjivala nakon potrosenih 13 GB. Sestri skoro godinu dana {#}

No proslog mjeseca jednog sudnjeg dana pala je na vama vec poznatih 8 kb/s. Uistinu ima problema sa otvaranjem mnogo toga,a i kada ocita stranicu,neocita cijelu.

Ali jedino sto me jako iznenadilo je to da iako nismo mogli surfati,bez problema smo mogli igrati Runes of magic(zaboravljajuci onaj patch sto se skidao 2 dana). Ping je bio na normalnih 50-80,jedino je skakao kada se teleportira na nekakvu novu mapu. Treba se navikniti na ovo. {#} Nadam se da ce biti jos darezljivih mjeseci. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da ping ostane više manje isti kakav imaš jer je on u biti i dalje na istome signalu. HSPA+ (na plavome)

Samo što ne možeš baš koristiti net normalno, ima tu dosta kemijanja.

Tipa gasi flash, animacije, blokiraj pop upove, povećaj cache u pregledniku.

Koristi Operu turbo bla, bla.

Ali nije to to, ali bar ne možeš nabijati račun nakon prijeđenog paketa sa te strane je jedino dobro, normalno upotrebljivo nije baš. :)

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Probao danas Speedtest s VIP-om i brzina je fenomenalna, 30/4 Mbps. Rado bih prešao njima međutim kad sam pogledao promet skužio sam da imam 150 GB mjesečno. Zna li netko da li postoji neka opcija za tako velike promete? Da preduhitrim one koji misle da bi mi noćna tarifa pomogla, samo djelomično, ne bi bila dovoljna da ne prekoračim uobičajenih 30-tak GB koliko se maksimalno nudi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tko ti je rekao da noćna nudi 30GB?

U Noćnoj radi koliko trebaš u njoj se ne broje GB.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 8:41 (Oldy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Tko ti je rekao da noćna nudi 30GB?

U Noćnoj radi koliko trebaš u njoj se ne broje GB.

Hocu reci da mi nocna ne bi puno pomogla jer i po danu napravim valjda 100 GB mjesecno.
16 godina
neaktivan

Onda ćeš morati HT-ove dnevne za po 10kn po danu ako si dobro pokriven sa njima. :)

0 0 hvala 0
15 godina
Oldy kaže...

Onda ćeš morati HT-ove dnevne za po 10kn po danu ako si dobro pokriven sa njima. :)

Zasto ne VIP-ove po 10 kn... I oni imaju neogranicen?

16 godina
HT i dalje ima bolju uslugu od ostalih igraca, iako po nekim uslugama puno skuplji al ako sve ukupno pogledate imaju najkvalitetniju uslugu, ipak su to sve njihove infrastrukture. Vip na puno mjesta nema signala!!Koliko god tvrdili suprotno
16 godina
neaktivan

Zato što je vip dnevna 1GB po punoj brzini a HT pusti u dnevnoj i 20GB po punoj brzini isto za 10kn.

Otom potom koliko je HT najkvalitetniji kod mene vip ide i preko 30Mb/s a HT nešto preko 6Mb/s.

A HT nema niti noćne na pretplati a vip je ima već 2 i pol godine.

:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 12:40 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
Oldy kaže...

Zato što je vip dnevna 1GB po punoj brzini a HT pusti u dnevnoj i 20GB po punoj brzini isto za 10kn.

Otom potom koliko je HT najkvalitetniji kod mene vip ide i preko 30Mb/s a HT nešto preko 6Mb/s. :)

imao sam prije par dana HT-ov intenret dan po 10kn i skidao preko 30GB na dan, tako da mislim da oni nemaju nikakvih ogranicenja

16 godina
neaktivan

No toliko ja napravim u jednu noć i više a 30 noći ako trebam me košta 50kn mjesečno.

Zavisi kako je tko pokriven sa kime ja jedva dvije crtice HT-ovog HSPA+ a kod vipa 4 crtice DC-HSPA+.

Pokriven sam i sa LTE kod vipa to ću na ljeto kada budem produživao pretplatu a recimo još uvijek nisam pokriven niti sa Dual carrierom od HT a niti sa njihovim LTE a u Zg sam.

Mjerio sa istim DC-HSPA Huawei E372 ista soba vip i preko 30 a HT 6Mb/s a Vip mi ima i niži ping prema tome što ću na HT?

Em mi je puno sporiji, veći ping a i nema noćne na pretplati.

Noćna recimo na LTE rula za čas ću kako se kaže napraviti sve što imam u planu za taj put. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 12:50 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
Svako svog konja hvali, na isto te dode :)
16 godina
neaktivan

Ne hvalim ja konja nego onoga sa kojim sam bolje pokriven i sa kojim imam noćnu opciju. ;)

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
dado16 kaže...
HT i dalje ima bolju uslugu od ostalih igraca, iako po nekim uslugama puno skuplji al ako sve ukupno pogledate imaju najkvalitetniju uslugu, ipak su to sve njihove infrastrukture. Vip na puno mjesta nema signala!!Koliko god tvrdili suprotno

Kod mene je upravo suprotno...

T-mobile nema ni puni 3G signal, a na Vipu mi radi LTE...na istom uređaju isprobano...mislim da je jasno tko bolje pokriva...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
XXX-Man kaže...
dado16 kaže...

Kod mene je upravo suprotno...

T-mobile nema ni puni 3G signal, a na Vipu mi radi LTE...na istom uređaju isprobano...mislim da je jasno tko bolje pokriva...

...kod tebe.

14 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Kako se zove ta tarifa? Ubi me njihov site, da poklanjaju milijun kuna na jednoj stranici ne bih je mogao naci.
16 godina
moderator
zoki.zlikowski kaže...
Kako se zove ta tarifa? Ubi me njihov site, da poklanjaju milijun kuna na jednoj stranici ne bih je mogao naci.

https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/korisnici-bonova/internet-opcije/internet-dan

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
zoki.zlikowski kaže...

https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/korisnici-bonova/internet-opcije/internet-dan

Procitao detaljno uvjete, ma nema sanse. Da bi upalio opciju moras poslati SMS i ta opcija na kraju dana istekne i pocne naplacivati po redovnom cjeniku, sto znaci da ti isprazni racun za 3 minute.
15 godina
zoki.zlikowski kaže...
XXX-Man kaže...
zoki.zlikowski kaže...

Procitao detaljno uvjete, ma nema sanse. Da bi upalio opciju moras poslati SMS i ta opcija na kraju dana istekne i pocne naplacivati po redovnom cjeniku, sto znaci da ti isprazni racun za 3 minute.

Kako bi aktivirao tu opciju moras poslati SMS (besplatni) i slijediti upute. Opcija ce vrijediti 24h znaci ako je sad aktiviras, sutra u isto ovo vrijeme ce se deaktivirat s tim da ce ti 15 min prije isteka te opcije poslati poruku (da imas jos 15 min). Kad to istekne posaljes novu poruku ako hoces opet aktivirat i to je to... ja sam 5 min prije kraja ugasio internet, pricekao poruku da mi je opcija istekla, aktivirao novu i to je to

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice