Jer ja na svom Amisu uz IPTV imam 14+ mbit konstantno. A upload 1.5
Jer ja na svom Amisu uz IPTV imam 14+ mbit konstantno. A upload 1.5
Pozdrav,
odlučio sam napokon prijeć s T-coma na nekog drugog operatera.
Koji paket: internet(flat)+telefon
Dostupni operateri: Optima, Iskon, H1, BNet
Cijene kod tih operatera(paket net+telefon):
Optima: 169kn (4Mbps)
Iskon: 155kn (5Mbps)
H1: 155kn (8Mbps)
Bnet: 160kn (12Mbps) - dostupna mi je i optika, ali nisam našao cijene
Što tražim: glavno da je kvalitetna usluga, nema diskonectanja, te raznih problema s netom
Ja sam na T-comu trenutno, potpisan je ugovor za prelazak na Optimu, T-com je smeće, Optima mi je privlačna zbog 130kn mjesečno za Telefon i Internet, što je super.
Tako da preporučam Optimu.
Jos jedan minus za bnet.
U 7. mjesecu prosle godine sam presao sa Tcoma na Bnet, prosireni 3d paket. ZG, Crnomerec.
Krajem 11 mjeseca su poceli problemi - net puca i po par puta sa sat. Nekad se uspostavi nakon 20-60 sekundi, nekad treba restartati router. Nakon promjene adaptera te routera kazu da je do mog kompa jer kod snjih sve stima.
Ako ne rijese kroz tjedan - dva, bjezim gdje god pa makar i nazad na Tcom jer ovo je nemoguce koristiti.
Takodjer muljaju kod brzina. Kad spomenem speedtest, kazu da se zakacim na njihov server i da tamo mjerim jer da je to relevantno.
Da ce na tom serveru mjeriti najbrze kad je to u Hrvatskoj, mozda cak i na njihovoj mrezi.
Evo upravo izmjerio i brzina je 13/0,8 od 24/1,2 koliko bih trebao imati. U jutro puno brze a u vecernjim satima i vikendom koma.
Drzava bi to trebala debelo oglobiti, da je prava.
Pristup preko bneta nekim dijelovima stranog interneta je spor, uz veliki ping i packet loss. Primjerice dobar dio servera Hostgatora.
Preko Tcoma hostgator serveri lete, barem sa racunalagdje sam to isprobao.
Cisto za kraj: TV prijem je srednja zalost. Ako imate neki veci TV, pripremite se na vidljivu kompresuiju, a kod telefona cestu nedostupnost usluge a kad i radi mene sugovornici jedva cuju.
Eto.
Kulike para tulike muzike :b
Evo moje strašne miki beneti brzine....sranje teško...
Ovo što su Krxu odgovorili,isto se i meni dešava.Neka glupa spika sa mjerenjima "njihovim"B-net serverima.
Metronet je bio space-shuttle za internet i telefon.Moram priznat da sam se malo zeznuo,ali ništa,proći će brzo još 15 mjeseci.
Ja na Iskonu zadovoljan.
Imam DUO paket telefon+10mbps internet za 200kn mjesečno.
Brzina je konstantna i nema disconnectova i nikakvih gluposti.
Što tražim: glavno da je kvalitetna usluga, nema diskonectanja, te raznih problema s netom
Onda ostani na tcom-u.
Koliko para toliko muzike
Ti mora da se šališ i to usred bijela dana jel, ili si slabo upučen treba što dalje bježat od T-Šrot previše para za ono kaj daju ali kad ne moš drugdje tak je kak je.
Iskon je najbolje rješenje ista usluga za puno manje love, i na boljem paketu pa ko ne treba fiksni telefon ima Iskon Flat Internet 5mbit/512kbps za 130kn mjesečno umjesto 230kn na T-Šrot.
http://www.iskon.hr/za_kucu/telefon_internet_tv/iskon_adsl
Da li se i dalje treba placat pretplata T-comu nakon što se pređe na Iskon? Čuo sam da na cijene iz iskona ide još i uplatnica od 150 kuna koje ti i dalje šalje T-com.
Ne trebaš ništa više T-Šrot plačat, imat češ jedan račun na Iskonu i to je to nema problema. Ovi u Iskonu budu odradili prebacivanje, fiksnog telefona i interneta kod njih i nema frke javit če ti točan dan kad se to sve prebacuje s prije če ti poslat novi Ruther i ostalo normalno.
Znači ak više nemaš ugovor sa T-Šrot, odeš fino u Iskon osobno tak je najbolje i tamo sve napraviš izabereš paket pa se potpiše ugovor i rješeno.
Ja imam Iskon već dugo i nikad nisam imao nikakvih problema,baš taj paket.
Si zicer da Amis nije dostupan?
Ako ne onda H1.
1. Amis
2. H1
3. Optima
4. BTnet
5. Metronet
6. Iskon
7. B.net
Jesam, bar prema njihovim stranicama
Za unešenu adresu, nažalost, još uvijek nismo u mogućnosti ponuditi amis 1, amis 2u1 i 3u1 usluge.
Nakon razmišljanja izgleda da Bnet otpada, i ulazi H1. I nekako mi se čini da bi H1 mogao biti konačan.
Dodana anketa u prvi post
Meni je na T šrotu brzina oko 4, al barem nemam disconnecta gotovo nikad, igrao sam na Ps3-u online MP godinu i pol svaki dan i nikad problema s disconnectom, al opet znam frenda koji je isto na T šrotu i njemu dok smo igrali online veza znala pucati i do 5 puta između 8-12 navećer i to skoro svaki dan
Ja sam promjenio T-Com za Iskon zatim Iskon za B.Net.
Najviše problema sam imao s T-Comom, brzina nije bila niti prema deklariranoj vrijednosti niti stabilna. Prelaskom na Iskon stvar se dratično popravila (na istoj parici) da ne pričam da se račun prepolovio. Iskon sam zamijenio samo zbog jedne stvari a to je televizija. Kao korisnik B.Neta mogu gledati televiziju na više prijemnika bez ikakvih kerefeka a to mi je bilo bitno.
Uglavnom ukoliko ne trebaš televiziju odaberi Iskon (od ovih tebi dostupnih) sigurno ćeš s njima biti zadovoljan. Nije da sam nezadovoljan s B.Netom (brzine koje mi daju su prema deklariranim čak ne vidim problema bilo subotom ili nedjeljom) ali njih prvenstveno uzimaš ako trebaš TV.
evo ti moj review od Amis-a
http://www.bug.hr/forum/post/ostale-mrezne-teme/amis-3u1-total-review/2605491.aspx
Meni je na T šrotu brzina oko 4, al barem nemam disconnecta gotovo nikad, igrao sam na Ps3-u online MP godinu i pol svaki dan i nikad problema s disconnectom, al opet znam frenda koji je isto na T šrotu i njemu dok smo igrali online veza znala pucati i do 5 puta između 8-12 navećer i to skoro svaki dan
Isti slucaj kao i kod mene lol, meni sve pet a frendu koji je udaljen cirka 1KM od mene veza puca ko luda.... jedini razlog zbog kojeg bih otkantao t-com jest cijena, razmisljam o Iskon HR.DUO usluzi (nista drugo mi nije dostupno), al me zanima koliko i komu cu placati pretplatu?
Isti slucaj kao i kod mene lol, meni sve pet a frendu koji je udaljen cirka 1KM od mene veza puca ko luda.... jedini razlog zbog kojeg bih otkantao t-com jest cijena, razmisljam o Iskon HR.DUO usluzi (nista drugo mi nije dostupno), al me zanima koliko i komu cu placati pretplatu?
Nemaš pretplate
Jedino ako ide preko t-coma, onda se plaća, al ne znam kolko
Nemaš pretplate
Jedino ako ide preko t-coma, onda se plaća, al ne znam kolko
Bas to xD.... sada placam oko 70-75 petplatu t-comu, zanima me hocu li isto toliko placati ako predem na tu Iskon HR.DUO uslugu?
morat ćeš plaćat pretplatu ali odeš u tcom i tražiš da te prebace na najmanju tarifu, mislim da je halo ili nešto tako i dođe sve skupa oko 55 kn :)
svi koji misle uzimat optimu nek je uzmu.ali uvijek postoji ali xD ako vam se da čekat 2 mj samo izvolite.prevaranti teži.nemogu hebeni youtube upalit da mi ne štuca
svi koji misle uzimat optimu nek je uzmu.ali uvijek postoji ali xD ako vam se da čekat 2 mj samo izvolite.prevaranti teži.nemogu hebeni youtube upalit da mi ne štuca
i meni jako lose radi youtube, al kad skidam torrnete - skidam i brze od navedenog downlouda???
Nakon skoro dvomjesecnog navlacenja sa korisnickom sluzbom Bneta odlucih ih zamijeniti za bilo sta drugo pa makar i natrag na Tcom.
U mom slucaju bnetov 3D paket je osim same cijene ispao totalno govno. Slika na TV je cak i losija od MaxTv-a, telefon ima vrlo losu kvalitetu zvuka, kada uopce radi. Nabili su neku turbo kompresiju koja jako smanjuje kvalitetu telefonskog zvuka. Cak mi je i jedan od tehnicara rekao da bolje da neodjavljujem Tcom liniju jer je Bnetov telefon nepouzdan. Ljudi me jedva cuju kad koristim Bnet liniju.
A o ovom prekidanju interneta sam se vec raspisao.
Tko ima srece da mu Bnet radi, super, no tko nema - kuku lele.
Pozdrav
Onda ostani na tcom-u.
Koliko para toliko muzike
Ti mora da se šališ i to usred bijela dana jel, ili si slabo upučen treba što dalje bježat od T-Šrot previše para za ono kaj daju ali kad ne moš drugdje tak je kak je.
Iskon je najbolje rješenje ista usluga za puno manje love, i na boljem paketu pa ko ne treba fiksni telefon ima Iskon Flat Internet 5mbit/512kbps za 130kn mjesečno umjesto 230kn na T-Šrot.
http://www.iskon.hr/za_kucu/telefon_internet_tv/iskon_adsl
ISKON je tvrtka "kćer" od T-coma!