Kamo nakon T.coma?

poruka: 51
|
čitano: 10.410
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kamo nakon T-coma?

Pozdrav,

odlučio sam napokon prijeć s T-coma na nekog drugog operatera.

Koji paket: internet(flat)+telefon

Dostupni operateri: Optima, Iskon, H1, BNet

Cijene kod tih operatera(paket net+telefon):

Optima: 169kn (4Mbps)

Iskon: 155kn   (5Mbps)

H1: 155kn (8Mbps)

Bnet: 160kn (12Mbps) - dostupna mi je i optika, ali nisam našao cijene

Što tražim: glavno da je kvalitetna usluga, nema diskonectanja, te raznih problema s netom

8 Optima
4 Iskon
3 H1
15 BNet
10 ostati na t-comu xD
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 21:43 (yojo).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kamo nakon T-coma?
yojo kaže...

Što tražim: glavno da je kvalitetna usluga, nema diskonectanja, te raznih problema s netom

Onda ostani na tcom-u.

Koliko para toliko muzike {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Kamo nakon T.coma?

Optima su teški prevaranti. Veči i od t-coma

H1/B.net

ali b.net preporučujem.

There is a troll in all of us!
Moj PC  
1 9 hvala 0
14 godina
Bnet je poznat po zajebanom netu i nema veze što piše 12mbs kad ih nikad nećeš imati.
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Bnet je poznat po zajebanom netu i nema veze što piše 12mbs kad ih nikad nećeš imati.

Nije ni bitno tolko tih 12, ak bi bilo pola bilo bi dobro, al kolko sam vidio navečer brzine padaju do 1-2Mbps.

Nekako mi je najizgledniji Iskon onda

14 godina
Ma net zajebava skroz svakih par sekundi ne radi a navečer je nepodnošljivo koliko je spor i koliko zajebava.Koliko para toliko muzike
robimarko@gmail.com
15 godina
Kamo nakon T.coma?

T-com ja koristim, nemam problema...ali mi se frendovi žale da njima zna krepat, padat brzina, da cesto ruter nece nest.

Iskon nikad nisam isprobao, h1 takođe. B.net jesam, i radilo je ugodno (kod frenda) a iskon, te budale su me shebale tesko. Nikad vise ne mijenjam operatera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ma net zajebava skroz svakih par sekundi ne radi a navečer je nepodnošljivo koliko je spor i koliko zajebava.Koliko para toliko muzike

Istina je da je ponekad net spor, ali moja je brzina točno onolika koliko i piše, 12mbps.

LoL EUW: Axmuth / // / // /shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
14 godina
Re: Kamo nakon T.coma?
Kod mog frenda Iskon zajebava teško.Telefon malo radi malo neradi,a televizija im se smrzne kompletno da ništa nemožeš barem svakih 15 min.Net je jedini normalan.A s T-comom imam samo pozitivna iskustva.Od T-Coma ima net,tv,telefon i sve radi normalno.Net se zna nekad srušit no to je jako rijetko,a televizija radi savršeno kao i telefon.To s ruterom ovisi o primjerku npr ja sa svojim nisam imo nikad problema
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Kamo nakon T.coma?

Meni na bnetu je non stop 12mb brzina, vjerovatno imam srece sto samo nas par u zgradi ima bnet internet

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vjerovatno imaš sreće dok je dalje većinom sranje s netom od Bneta
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Kamo nakon T.coma?

Optima, ja sam preaso prije mjesec dana - duplo brzi download/upload, nema disconnectova, jeftinije

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kamo nakon T.coma?

Što se tiče B.-neta internet od 12 Mbita je 90% mog vremena upravo onakav kakav je deklariran mad zagušelja ima u vrijeme subote i nedjelje kad je najveće navala na internet. Moje tople preporuke za B.-net nećeš se pokajati. Korisnik sam više od 5 godina i jako sam zadovoljan s pruženom uslugom.

Moj savjet provjeri nekog ko ima u tvom kvartu B.-net i porazgovaraj s njim vidi kakve će ti komentare dat na samu uslugu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nul-3 kaže...

H1/B.net

ali b.net preporučujem.

2 godine sam na Optimi,neznam po cemu su tebi oni prevaranti?Nikad se veza nije rusila,uvijek pomognu i brzi su kada treba nesto zamjenit,brzina je dosta priblizna onome sto je napisano i sto ja placam.

17 godina
rooswelt1991 kaže...
yojo kaže...

Onda ostani na tcom-u.

Ti mora da se šališ i to usred bijela dana jel,{#} ili si slabo upučen treba što dalje bježat od T-Šrot previše para za ono kaj daju ali kad ne moš drugdje tak je kak je.{#}{#}

Iskon je najbolje rješenje ista usluga za puno manje love, i na boljem paketu pa ko ne treba fiksni telefon ima Iskon Flat Internet 5mbit/512kbps za 130kn mjesečno umjesto 230kn na T-Šrot.{#}{#}

http://www.iskon.hr/za_kucu/telefon_internet_tv/iskon_adsl

Ako imam izbora što ču izabrat T-Šrot 230kn mjesečno ili ovo za 130kn mjesečno hm????:) Ako imam izbora što ču izabrat T-Šrot 230kn mjesečno ili ovo za 130kn mjesečno hm????:)
http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
ivanoile kaže...
nul-3 kaže...

H1/B.net

ali b.net preporučujem.

2 godine sam na Optimi,neznam po cemu su tebi oni prevaranti?Nikad se veza nije rusila,uvijek pomognu i brzi su kada treba nesto zamjenit,brzina je dosta priblizna onome sto je napisano i sto ja placam.

Pricam o telefonu.

15 godina
neaktivan
Kamo nakon T.coma?

Ja imam iskon trio al ovaj na carnetu. Brzina je sluzbeno 3mbs a dobivam ovoliko:

http://www.speedtest.net/result/1737886370.png

u pocetku je bilo 5mbs, neznam ni sam kak al se to s vremenom spustilo na 3. Telefon dosad nije niti jednom ne radio, a kod telke se zna desit. Onda ga sam resetiras. Dogodi se jednom u mjesec-dva, al nije bas tak cesto kak je kolega ispod reko. 

Prije sam imo maxtv i mogu rec da mi se ova telka vise svidja jer ima onaj play/pause programa a i mozes snimat neke stvari.

Necu te nagovarat na nista, samo sam htio prenijet svoja iskustva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kamo nakon T.coma?

Hvala svima na odgovorima.

Najizgledniji je Iskon i Bnet, moram sad samo odlučit

0 0 hvala 0
16 godina
Kamo nakon T.coma?

imam optimu preko 3 god

imam cak i opti tv

nemam s njima neugodnosti

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kamo nakon T.coma?

Radije nemoj Bnet, korisnička služba im je za onu stvar.

Ja imam satelitski Bnet i još prošle godine 01.07 sam promijenio paket sa proširenog na osnovni, e sad problem je kaj su mi oni još 4 mjeseca slali uplatnice kao da imam prošireni paket i svaki mjesec iznova sam zvao SZK i govorili da tu (preveliku) uplatnicu koju sam dobio platim a da će mi onda na slijedećoj taj višak uplaćenog umanjiti.

I nakon 4 mjeseca konačno su mi počeli slati uplatnice na dobar iznos tj za paket koji imam ali kad sam zvao SZK da pitam kad će mi vratiti višak uplaćenog lakonski su mi odgovorili "to vam mi ne mozemo pomoći, morate sami doći u naše knjigovodstvo u Av. Dubrovnik pa to sami sa njima riješiti"

Jedino sam ih zaboravio pitati jel će mi platiti putne troškove za dolazak u Zagreb  kod njih ako kojim slučajem nisam iz Zagreba....

Uglavnom B-net nikada više

1 0 hvala 0
16 godina
Kamo nakon T.coma?

Ja sam na t-com 4mb/s + flat i imao sam problema mjesecima s njima tako da su mi se zgadili. Ukratko: prije trenutačnog ugovora (24 mjeseca) sam imao ugovor (12 mjeseci) i nije bilo nikakvih problema (između ta 2 ugovora sam imao stanku oko 1 godinu jer sam bio u ZG). Problemi su nastali kada sam potpisao drugi ugovor, ukratko:

- krajem 3. mj. 2010. god. sam potpisao ugovor za maxadsl 4mb/s + flat koji teć počinje kada dođe oprema i uspostavi veza

- sredinom 4. mj. dolazi oprema a ja spojim i ....nema interneta, pokušao svašta, zvao szk - nisu riješili problem te su rekli da će prijaviti kvar

- nakon 2 dana zovem szk i opet ista priča - pokušavaju bezuspješno i kažu da će prijaviti kvar

- nakon još 3 dana zovem szk i opet isto... - neuspjeli pokušaj popravka i kažu da će prijaviti kvar

- meni pukao film i otišao u t-com (Požega) i pitao djelatnicu (osobno ju poznajem) da vidi u čemu je problem i lijepo joj sve obajsnio. Najviše me iznenadilo da u njihovom terminalu uopće nema prijavljenog kvara za moju liniju a 3 puta sam zvao i svaki puta su rekli da će prijaviti kvar ali nisu očito. Ona je onda nazvala servisera te ga zamolila da van radnog vremena dođe kod mene pogledati u čemu je problem.

- sljedeći dan došao čovjek i provjerava, nazove u centralu kad ono problem kod njih, neke parice su bile krivo spojene - problem riješen za 2 min. sa 1 pozivom.

- sljedeći problem nastaje odmah poslije toga jer mi je stigao račun za 3. mjesec a ja sam dobio internet tek pred kraj 4. mjeseca

- napisao sam žalbu, odnio u t-com i naravno da su mi žalbu uvažili

- kratko vrijeme poslije toga meni stiže opomena pred isključenje zbog neplačenog računa u 3. mjesecu

- ja popi.zdio i odem opet u t-com sa žalbom i odgovorom sa kojim su mi uvažili žalbu i otpisali dug te mi se djelatnica ispričava i uvede u njihov terminal da mi je optisan dug (zaboravili su to prije uraditi)

- meni račun inaće dolazi u 2 dijela 80 kn brzina + 100 kn flat ali najednom meni došao samo račun od 80 kn a drugog nema i tako 3 mjeseca dok nisam opet otišao u t-com i pitao gdje su meni ostali računi jer ne bih htio da mi stignu zaostaci odjenom u komadu na što mi je djelatnica odgovorila da sam ja uredno podmirio sve račune i da nemam dugovanja

- nakon 6 mjesec meni stignu zaostaci od skoro 600 kn i ja opet u t-com i žalim se na to jer sam već bio kod njih da mi se to dogodi ali bezuspješno i morao sam platiti. Nakon toga su računi dolazili uredno kako treba.

- od tada nisam imao problema sve do 12. mj. 2011. god. kada mi je brzina skoro svaki dan bila 0.1-0.3 mb/s a ping oko 1800-2000ms

- zvao sam szk u 12. mj. otprilike 10 puta a serviser mi je došao tek početkom 1. mj. ove godine i kada sam mu ispričao da sam kod sebe vršio mjerenja (speedtest) preko kompa, laptopa i mobitela i dobijao stalno male brzine i veliki ping bez obzira što sam promijenio 2 splitera, sve kablove od modema i telefona on je na to odgovorio da on tu ništa ne može, popio čašu rakije i rekao da će poslati servisere koji održavaju liniju. Još je rekao da su dio kabela mijenjali do moje kuće. 

- nakon par dana dolaze 2 servisera za liniju i ja ih upitam da li su mijenjali kakav kabel prema mojoj kući na što su me oni blijedo pogledali i odgovorili da nisu - neznam šta je prvi serviser htio s time postići...

- nakon 1-2 sata rada tih 2 servisera nekako uspiju uspostaviti dobru vezi i ja ih pitam u čemu je bio problem i kako su to riješili na što mi je jedan serviser odgovorio "Pomoću magičnih trikova" - tu sam ostao zaprepašten! to mogu pričati nekoj bakici ali meni, koji sam završio za tehničara za računalstvo i koji se bavim servisiranjem računala skoro svaki dan NE!) 

- nakon par sati što su otišli serviseri meni naravno opet pala brzina na 0.1 mb/s i ping na 2000 ms ali mi je bio pun k... t-com-a pa nisam nikoga zvao

- sljedeći dan mi je brzina bila normalna i sada je hvala Bogu još uvijek

Pošto mi ugovor istiće u 4. mjesecu naravno da tražim alternativu. Ja sam iz Kaptola (oko 11 km od Požege) pa mi nisu svi ostali operateri dostupni. B-net mi nije dostupan, od optime sustav za provjeru dostupnosti ne radi već duže vrijeme ali ni ne želim ih zvati, iskon je dostupan samo u DUO paketu bez TV-a, nekako mi se čini H1 najboljom ponudom. Gledao sam H1 TRIO (telefon + internet + tv) i čini mi se usluga ok. Zato bih vas molio ako ima tko iskustva/problema s tom uslugom neka napiše ili još bolje ako je netko na području Požege pa neka napiše svoja iskustva.

Hvala! 

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 15:32 (Scorp21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rambox kaže...
rooswelt1991 kaže...
yojo kaže...

Onda ostani na tcom-u.

Ti mora da se šališ i to usred bijela dana jel,{#} ili si slabo upučen treba što dalje bježat od T-Šrot previše para za ono kaj daju ali kad ne moš drugdje tak je kak je.{#}{#}

Iskon je najbolje rješenje ista usluga za puno manje love, i na boljem paketu pa ko ne treba fiksni telefon ima Iskon Flat Internet 5mbit/512kbps za 130kn mjesečno umjesto 230kn na T-Šrot.{#}{#}

http://www.iskon.hr/za_kucu/telefon_internet_tv/iskon_adsl

Da li se i dalje treba placat pretplata T-comu nakon što se pređe na Iskon? Čuo sam da na cijene iz iskona ide još i uplatnica od 150 kuna koje ti i dalje šalje T-com.

15 godina
nul-3 kaže...
ivanoile kaže...
nul-3 kaže...

H1/B.net

ali b.net preporučujem.

Pricam o telefonu.

Moze,telefon je isto odlican.Takodjer nikad problema sa linijom,nikad problema sa naplatom poziva u inozemstvo ili ikakvih krivih zaracunavanja.

13 godina
neaktivan
Kamo nakon T.coma?

Ja sam bio 4 godine na Metronetu (internet i telefon) i nikad s njima nije bilo problema,a veza je pukla možda tri puta u 4 godine.

TV sam imao uvijek na B-netu,radi mogućnosti spajanja više TV-a,a i s njima nikad nije bilo problema što se tiče TV.

Međutim,odlučio sam se uzeti 3d paket kod B-neta s ugovorom na 18 mjeseci i  zasad nisam zadovoljan sa internetom.Veza puca,a surfanje preko Mozille je horor.

Prešao sam na Maxthon browser i stanje je dosta bolje što se surfanja tiče.

Nekoliko puta sam zvao službu za korisnike i ljudi su u B-netu bili ljubazni,iako velike pomoći  od njih nema.

Ne znam...pratit ću stanje,uslugu i sve ostalo.Ne treba se žestiti previše,nadam se da će vremenom B-net zamijeniti svoje kablove i na to isto mjesto uvesti optiku,iako je ja već u ulazu imam dovedenu do stana.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kamo nakon T.coma?

optima :  ne prekida kao sto se prica

btw. stavi anketu u prvom postu pa cemo vidit

2 0 hvala 0
16 godina

Si zicer da Amis nije dostupan?
Ako ne onda H1.

1. Amis
2. H1
3. Optima
4. BTnet
5. Metronet
6. Iskon
7. B.net

...

...

...

...

...

...

...

....

.....

......

.......

........

..........

...........

.............

...............
xxx. T-scum
takav je poredak trenutno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 20:40 (Mitch).
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...

Close enough! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 20:44 (goranmactavish).
13 godina
odjavljen
goranmactavish kaže...
robimarko kaže...

Close enough! {#}

http://www.speedtest.net/result/1738603654.png

Bolji {#}

Evo i na zenicu test http://www.speedtest.net/result/1738606501.png

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 20:48 (chromadef).
15 godina
neaktivan
Kamo nakon T.coma?

Cuj, kod mog bratica Optima uzasno zahebava i veli da bi otiso u neku drugu mrezu. On i sestra kad se spoje nemres normalno nastranicu od net.hr-a a kamoli jubito ill neke slicno... Bili ovi iz srvisa kod njega vec par puta, ali nista.
Prednost je to sto je telefon jeftiniji i to je ok. Ali net u Optimi - ubi Boze!

Po meni Iskon ak imas priliku, ima mi ga kumce na 8Mbps i radi savrseno!

EDIT:
Ovo ti je moj score od T-Coma s tim da placam 4Mbps - pa ti reci da su lopovi...

Pravi programeri programiraju binarno!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 20:53 (Pentium100).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kamo nakon T.coma?

Majko mila kako imate loš ping{#}

Evo mojeg

http://www.speedtest.net/result/1738608873.png

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 20:50 (krayz1e).

0 1 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice