- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristim Iskon.DUO već nekih 2-3 god, prvih godinu dana je znalo bit problema da nekad po cijeli dan ne radi zbog nekih njihovih kvarova, ali eto više ni ne pamtim kad su zadnji put imali neki kvar, tak da ti preporučujem da uzmeš, jer je dost povoljnije nego t-com paketi.
Ne moras 3 posta za redom pisati!
Iskustva su mi sa T-comom (kod staraca) i Iskonom (kod mene) oba odlicna!
T-com ti sigurno ne krade promet, to budi siguran, vjerojatno ti pojede kakav update ili kojekakvi virusi a da ti to ne kuzis a da ne spomenem mogucnost da ti susjed krade!
Ako ti je isplatljivije prijeci na Iskon, prijedi ali znaj da ces i njihov telefon uzeti!
znam to za telefon a sry za dupli post slučajno.
Edit: izračunao sam da je telefon i internet u iskonu puno jeftiniji od T-coma. Iskon = 150 a t-com = 238 kn
jucer sam vidio ponudu kod frenda u PC radnji i kaze:
iskon trio super: flat internet do 5 Mbit-a l, Flat telefoniranje* (*1500 minuta 7lp ukljucenje poziva)
internet tv sa 40-tak kanala i snimalicom +3 mjeseca HBO.. 279Kn u cijeni je pretplata interneta i telefona dakle fiksno 279
e sad... kako to staroj objasniti , svaki put me pita a sto nakon ta tri mjeseca?? ja odgovorim sve isto samo bez HBO... da ali morat cu jos dodatno placati.. e tu sam vec nakon 10-tog puta objasnjavanja pukao
bez obzira na to sto je telefonska linija na njeno ime ja sam uvjek internet placao sam a ona telefon jer klafra puno sa sestrom u slavoniji no opes sumnjam da bi razgovarala 1500 minuta u mjesecu, to je cca 17 sati ako se ne varam..
ja bi... a stara ne kuzi :)
Iskon trio CARnet - jeftiniji samo moraš imat korisnički račun u školi. Košta 160 kn a imaš i tv dok kod T-coma flat internet, telefon i TV ti košta: 317 kn
meni je iskon super
ima neke fore koje drugi nemaju a i nije tolko skup
Imam ADSL od Iskona, 1 mbps flat (djeljeno, telefon T-com zbog ugovora a DSL Iskon). Zadovoljan sam uslugom.
Nije bilo prekida, brzine su i malo veće od navedenih (1.04 mbps / 262 kbps), ne zezaju s računima. Samo što sam ga čekao od desetog pa do drugog mjeseca.
Ja imam Iskon DuoCarnet 5mbit/flat + telefon = 100kn/mj. (+ ono kaj razgovaraš). Mogu ti reć da sam jako zadovoljan i da nikad nisam imao problema s njim. Isto tako mislim da se više isplati uzet ovaj duo paket negoli trio.
ja koristim maxadsl al po meni je iskon mnogo bolji... jeftiniji a brzina brza/ista
E ljudi ja imam iskon adsl i zanima me kako promijeniti brzinu sa 1Mb/s na 3Mb/s. Zvao sam njihov besplatni info telefon i pitao kako se to radi a zena mi rekla da to mogu podesiti na "moj.iskon.hr" a ja tu opciju nigdje nemogu naci tako da molim za pomoc.
E ljudi ja imam iskon adsl i zanima me kako promijeniti brzinu sa 1Mb/s na 3Mb/s. Zvao sam njihov besplatni info telefon i pitao kako se to radi a zena mi rekla da to mogu podesiti na "moj.iskon.hr" a ja tu opciju nigdje nemogu naci tako da molim za pomoc.
e da i ja isto imam taj problem može li pomoc oko promjene paketa ako netko zna
Kad se ulogiraš sa svojim korisničkim podacima na "moj.iskon.hr" odeš na "Moje usluge" i klikneš na "Promjena tarifnog modela".
Budući da ti je brzina samo 1Mbit/s, pretpostavljam da od Iskona imaš samo internet, a da ti je telefon od T-coma. U tom slučaju ti je maksimalna brzina 1Mbit/s. Kod mene je bio takav slučaj, pa sam da bih dobio veću brzinu morao prijeći na Iskon.Duo.
Ali, da te ne bih pogrešno savjetovao, provjeri koju uslugu od Iskona koristiš, koji je njen točan naziv, pa na stranicama od Iskona vidi nudi li se za tu tarifu veće brzine ili nazovi Iskon, pa njih pitaj, ako tvoje tarife više nema na Iskonovim stranicama. A može biti i nekakva greška na tvojim "moj.iskon" stranicama, pa kontaktiraj korisničku službu, ako misliš da tvoja tarifa nudi veće brzine, a ti ih ne možeš odabrati kad se ulogiraš na Iskonove stranice.
Znate li možda postoje li uputstva za aktivaciju iskonove usluge adsl interneta ako imam Windows 7? Na iskonovoj web stranici nisam našao za windows 7? Help!