Pozdrav svima na forumu.Jedno pitanje imam u vezi spajanja na internet preko USB modema i SIM kartice.Zašto moj kolega ima neusporedivo bolji signal na svom laptopu nego ja na svom.Njegov je laptop MacBook Pro a moj Toshiba Satelite C670.Modem i SIM kartica su isti.Ima li kakva kvaka jer ni ostali na drugim laptopima nemaju signal kao dotični s Mac-om?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako misliš bolji signal? Ima jači signal nego ti ili?
Jači signal,kod mene je najvise 10 kbps i to isprekidano većinom,a kod njega preko 100 kbps i konstantno,bez oscilacija.Do laptopa ili do čega?
Ne znam točno. Jeste li oboje na istoj lokaciji ili ste udaljeni jedan od drugoga (npr. ti si u svojoj kući, a on u svojoj)?
Na brodu smo u Chile-u.Samo on preko svog laptopa ima dobar signal a nas nekolicina jedva uspijemo otvoriti Google tražilicu.Lokacija je ista, par metara smo udaljeni tako da sad od njega primam signal preko wi-fi-ja,tako i šaljem ove poruke inače ćorak.Ma samo me zanima što taj MacBook ima a ostali laptopi nemaju za dobar prijem signala?
Mislim da ne bi trebali imati razlike. Zamijenite USB stick pa probaj vidjeti hoćeš li ti onda imati 100 kb/s. Također, ugasi sve programe što koriste internet kao npr. antivirus, torrent client...
TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Ma isti je stick tj. modem i ista SIM kartica.Naravno da sam isključio u postavkama sve automatske update-ove,od windowsa,antivirusa,firefoxa i svega drugoga.Ipak nešto koči.