Internet preko USB modema

poruka: 7
|
čitano: 1.973
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav svima na forumu.Jedno pitanje imam u vezi spajanja na internet preko USB modema i SIM kartice.Zašto moj kolega ima neusporedivo bolji signal na svom laptopu nego ja na svom.Njegov je laptop MacBook Pro a moj Toshiba Satelite C670.Modem i SIM kartica su isti.Ima li kakva kvaka jer ni ostali na drugim laptopima nemaju signal kao dotični s Mac-om?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako misliš bolji signal? Ima jači signal nego ti ili?

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Internet preko USB modema

Jači signal,kod mene je najvise 10 kbps i to isprekidano većinom,a kod njega preko 100 kbps i konstantno,bez oscilacija.Do laptopa ili do čega?

15 godina
neaktivan

Ne znam točno. Jeste li oboje na istoj lokaciji ili ste udaljeni jedan od drugoga (npr. ti si u svojoj kući, a on u svojoj)?

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 0 hvala 0
16 godina

Na brodu smo u Chile-u.Samo on preko svog laptopa ima dobar signal a nas nekolicina jedva uspijemo otvoriti Google tražilicu.Lokacija je ista, par metara smo udaljeni tako da sad od njega primam signal preko wi-fi-ja,tako i šaljem ove poruke inače ćorak.Ma samo me zanima što taj MacBook ima a ostali laptopi nemaju za dobar prijem signala?

15 godina
neaktivan

Mislim da ne bi trebali imati razlike. Zamijenite USB stick pa probaj vidjeti hoćeš li ti onda imati 100 kb/s. Također, ugasi sve programe što koriste internet kao npr. antivirus, torrent client...

1 0 hvala 0
16 godina

Ma isti je stick tj. modem i ista SIM kartica.Naravno da sam isključio u postavkama sve automatske update-ove,od windowsa,antivirusa,firefoxa i svega drugoga.Ipak nešto koči.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice