Internet bez telefona

poruka: 17
|
čitano: 14.609
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Internet bez telefona

Pozdrav , zanima me da li postoji mogućnost spajanja na internet bez telefona ,a da nije usb stick ? Problem je što živim kao podstanar u kući i i telefon mi ne treba .

EDIT: Ako nije moguće to ,da li je moguće da "dva" interneta budu spojena na isti telefon(od gazde iznad mene) jer vidim u stanu priključak na zidu za modem?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 17:55 (Fuhrer).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Internet bez telefona
Fuhrer kaže...

Pozdrav , zanima me da li postoji mogućnost spajanja na internet bez telefona ,a da nije usb stick ? Problem je što živim kao podstanar u kući i i telefon mi ne treba .

EDIT: Ako nije moguće to ,da li je moguće da "dva" interneta budu spojena na isti telefon(od gazde iznad mene) jer vidim u stanu priključak na zidu za modem?

Tele 2 pokućni ili Vip Homebox.

Oboje preko mobilne mreže.

A u nekim mjestima ima i operatera koji nude flat internet preko Wifi pristupne točke.

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
Internet bez telefona

Samo mobilni je moguć ? I da ,flat bi trebao.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Fuhrer kaže...

Samo mobilni je moguć ? I da ,flat bi trebao.

Flat jedino ako imaš wifi providera u okolici, inače ništa bez kablovinja.

Od kud si?

Kruha i igala...
15 godina
Internet bez telefona

H1 ti ima trenutno solo internet bez ugovorne obveze promotivnu akciju.. Pogledaj s njima. A i s gazdom. Nemoj ništa bez njegovog dopuštenja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 22:43 (MacTheBig).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Internet bez telefona

Iz Rijeke sam . U zoni sam providera ,to nije bed uopce . Mene zanima da li je moguce provesti internet bez da to ima veze s gazdom ? slabo se kuzim u spajanje

EDIT: Vidim da u HT-u nude neki samostalni fiksni internet ,piše da je bez telefona . Znate možda što je to točno ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 21:25 (Fuhrer).

0 0 hvala 0
11 godina
Fuhrer kaže...

EDIT: Vidim da u HT-u nude neki samostalni fiksni internet ,piše da je bez telefona . Znate možda što je to točno ?

I iskon to ima. To je doslovce ko sto i pise. SAMO internet. Nema tv, nema telefona. Koristi se naravno "telefonska zica" kojom je ruter spojen na centralu. Sad ne kuzim dal ti ne treba usluga telefona ili ne zelis internet preko "telefonske zice" jer vec gazda tako ima net. Ne moze ti gazda dat zicu ili wifi od svog neta?

Kupujem HUAWEI stickove za mobilni internet, ponude na PM ;)
13 godina
neaktivan
Imao sam do sada wifi od gazde ali se nesto pokvarilo i to je razlog zasto zelim svoj uzet . Jel moguce da se net spoji na njegov telefon ali da je podijeljeno (svako svoj racun dobiva)? To je ono sto meni treba.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fuhrer kaže...
Imao sam do sada wifi od gazde ali se nesto pokvarilo i to je razlog zasto zelim svoj uzet . Jel moguce da se net spoji na njegov telefon ali da je podijeljeno (svako svoj racun dobiva)? To je ono sto meni treba.

Možeš kod bilo kojeg operatera otić i uzet internet preko postojeće linijetj da se router zakaći na taj broj, al da net glasi na tebe. Samo to moraš sa gazdom odradit. Jer on svojim potpisom daje suglasnost da se taj internet aktivira

Cogito Ergo Sum
9 godina
neaktivan
Dva neta preko jedne parice (telefonskog priključka) ne možeš imati, da jedan bude tvoj, a drugi njegov. Svatko mora imati svoj telefonski priključak. Ako nemaš zaseban telefonski priključak, a želiš svoj net, preostaje ti jedino nešto od 3g/4g opcija, bio to Pokućni od Tele2, VIP-ov Homebox ili nešto treće.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

E hvala puno ! To me zanimalo . :)

9 godina
neaktivan

Da, dobro kolega kaže, preko jedne parice možete imati samo zajednički pristup, kaj ti ne želiš.

Pogledaj ponudu na: http://www.krksistemi.hr/index.html

I raspitaj se o tom provideru tu na forumu, odnosno, mislim da ima negdje već opis iskustava s tim operaterom, samo se ne sjećam u kojoj temi.

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
Internet bez telefona

Znači ovo što je kolega Apocalypso rekao nije moguće ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Fuhrer kaže...

Znači ovo što je kolega Apocalypso rekao nije moguće ?

Naravno da je moguće, ali jel i gazdi treba internet?

Ako treba, opet ste osuđeni dijeliti mrežu, jer koristite istu paricu.

A koliko sam skužio, ti to ne želiš.

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
Internet bez telefona

Da , treba mu . Znači nije nikako moguće da ja uzmem svoj internet preko tog telefonskog priključka ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Fuhrer kaže...

Da , treba mu . Znači nije nikako moguće da ja uzmem svoj internet preko tog telefonskog priključka ?

Koliko je znam ne.

Inače, kaj se tiče ADSL-a, on ionak parice gura do maksimuma.

Da  uvedu mogućnost upotrebe dva različita kanala na istoj parici, SNR bi bio katastrofa, kao i preslušavanje, pa na kraju ni ne bi radila veza uopće.

Jedino kaj nisam upoznat s VDSL-om, kod kojega se vjerovatno koriste neke bolje modulacije, pa bi nekaj takvo možda bilo i moguće, ali nisam upoznat.

Uglavnom, uvođenje druge parice zaboravi, tak da ti preostaje jedino mobilna mreža, ili oni Krk sistemi kaj sam ti linkao, jeftini su, imaju dobru opremu i tvrde da su dostupni svima koji vide Učku.

A ako si im blizu, veza ti bude radila i za vrijeme kiše i snnijega, što kod mobilne mreže i nije baš.

Kruha i igala...
16 godina
odjavljen
Fuhrer kaže...

Ne. Uvijek se vuče dodatna parica ako ide još jedan korisnik. Crosstalk od dva signala bi ubila vezu na oba modema. Radije riješi taj postojeći net, nek zove SZK. Sve ove mobilne opcije su preskupe za ono što nude a wifi još gore, pogotovo u Rijeci. Nije onaj K3 (keter) propao bezveze.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice