Pozdrav drustvo,
imao bih jedno konkretno pitanje za vas. Naime nakon nekoliko godina kod Iskona, razmisljam o prelasku na H1. Razlog je taj sto vise nemogu trpiti ovo konstantno pucanje veze.
Problemi su počeli s Iskonom kada mi je dobri stari Siemens SX763 vrisnuo i onda sam dobio Eltek modem. Od kad imam taj modem samo problemi sa mrezom.
Moji vapaji kod Iskona nisu urodili plodom, na kraju je jedan iz sluzbe za korisnike zakljucio da sam kriv za to jer, sjednite, koristim previse Wifi...
To je bilo Amen za mene.
Sad razmisljam o H1, konkretno o njihovom paketu sa telefonom i netom ( nemam potrebu za TVom ). Njihov agent na telefonu mi je rekao da o dostupnosti brzine sve ovisi o mojoj parici, no da on to nemoze provjeriti jer sam na Iskonu ( navodno moze samo na T-com )
Otisao sam u postavke svog rutera, pa rekoh cisto da vas pitam, dali cu sa tim iscitanim vrijednostima moci imati ok pristup preko H1? Od drugih dostupnih operatera tu su Vipnet i T-com.
I opcenito me zanima dali ste zadovoljni sa uslugom?
Vjerovatno si na iskonovom portu pa H1 nema pristup. Ako je parica u dosta lošem stanju nemoj prelazit na virtualne operatere jer će svaka tvoja prijava smetnje završiti dodatnim rušenjem brzine kao rješenjem. Prebaci se na HT, da se pronaći jeftinijih paketa, evo konkretno ako imaš nekog iznad 60god. da se flat internet i telefon bez uspostave poziva za 160kn s PDV-om i odmah po uključenju neg pogledaju paricu. Brzina se lako da dići za dodatnih 10kn :)