Trenutno imam samo 6 Gb-a mjesecno a htio bih prijeci na Flat s tim da nemam prikljucen telefonski kabel na kucu.
Koristim Vip,a ugovorna obveza je istekla pa ako bi mi mogli reci postoji li uopce bezicni flat internet,u koga i kolike su cijene
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne postoji.
Tj. imaju flat, al ti nakon određene količine prometa spuste brzinu na 64kbps i onda ti je isto ko da i nemaš internet.
Mislim da je XXX-Man upravu, ali zanima me otkuda si?
Možeš si kod vipa uzet noćnu opciju pa ti se ne broji promet od 00.00 do 08.00.
Uz to si uzmeš paket po želji
Iz Splita,zapravo pokraj Splita
A koliko bi onda kostalo uvodenje kabela,ugovorna obveza placanja tog kabela i uzimanje flata u nekog?
Svaki internet provider ima svoju web stranicu gdje to piše, a i svi imaju besplatni broj na koji ih se može nazvat pa pitat.
Vipov HomeBox? U slučaju kad nema fizičke linije to je jedini dostupan fixni paket, vjerojatno kao i svi ostali, ima opciju flat.
Nema flat.
Ima 5 GB uključenih, a svaki dodatni je 15,24 kn.
-- bez limita?
-- bez limita?
Bez limita uopće ne uključuje internet promet
Homebox bez limita uključuje neograničene besplatne minute prema korisnicima svih fiksnih mreža i Vip mobilne mreže u Hrvatskoj, dok cijena svakog GB podatkovnog prometa iznosi samo 15,24 kuna.
... katastrofa. Stvarno nemaju nikakav normalan paket.
Ja imam preko sticka 32 GB + Noćna opcija (+LTE) i nema boljeg :)
Od tmobile i(ili) simpe imas dnevnu tarifu flat bez ogranicenja brzine - 10kn
http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/t-mobile-internet-dan/192435.aspx
Pozdrav.
ako sam pogriješio temu, ispravite me ili me uputite gdje mogu postaviti pitanje.
ovako, frendica mi je željela uzeti od vipa internet (FLAT) i televiziju i telefon.
Ali su joj u Vip centru rekli da je njihov FLAT internet nakon potrošenog 1 GB izuzetno spor, ti da se veza usporava.
Pa me zanima kakva su vaša iskustva i da li netko ima vipov flat internet, da mi kaže kako je kod njega dal se veza usporava ?
hvala na razumijevanju.
Ja imam preko sticka 32 GB + Noćna opcija (+LTE) i nema boljeg :)
mozes mi linkat to?