Zna li netko da li HT Mostar daje ikakav mjesečni bonus za korisnike od 5GB!?
Druže ništa za ovaj mjesec, nisu nas čak htjeli ni počastiti barem sa 1GB za blagdane...
Druže ništa za ovaj mjesec, nisu nas čak htjeli ni počastiti barem sa 1GB za blagdane...
Meni e cini da je prosle godine nesto bilo, ali ove nista mislim
Ljudi, ne znam kak mi je ovo uspjelo, jučer mi došao račun interneta za prošli mjesec kada sa prekoračio limit za 3 gige, a platio sam normalnu cijenu???
Ljudi, ne znam kak mi je ovo uspjelo, jučer mi došao račun interneta za prošli mjesec kada sa prekoračio limit za 3 gige, a platio sam normalnu cijenu???
Možda su se oni zabunili,sam ako ti nisi još nešto dodatno radio pa ti poslali račun
Jel ti ovo prvi put da prekoračiš? Ako je možda su ti oprostili. E, neće meni ta sreća, u zadnjih godinu dana sam svaki mjesec prekoračio najmanje 20 maraka.
Nije prvi, ovo je 234. put...
Sad sam upravo saznao od oca da nije razlog što su to propustili nego su baš taj mjesec kad sam ja prekoračio povećali limit za 2 gige xDDD
A šta će oni dat...
Spašavaj se tko može od takvih...
10gb 3072 / 384 kbit/s ja već dva dan radim testove i uvjiek ovako nekako ispadne
http://www.speedtest.net/result/678487186.png
Haha... Već sam mislio da je ova tema umrla...
Ovako, prijatelju moj. Kod HT-a NIKAD, ama baš NIKAD nećeš dobiti uslugu koju si platio! Ova brzina od 2.62 Mb/s je najviše što možeš izvući na tom paketu. Razloga za to je više. Jedan dio se krije u uglavnom lošoj TKC infrastrukturi dok drugi dio leži u mojoj sumnji da HT ustvari nikad i ne isporučuje ono što deklarira. Dok sam bio korisnik njihovih "usluga (riječ USLUGA je pod navodnicima zbog toga što se njihove usluge svode na pljačku korisnika na čijem području monopol ima upravo HT) koristio sam onaj famozni paket 5 GB, 2048/256 kbps i nikad nisam imao brzinu veću od 1.76 Mb/s. Razliku od plaćene brzine i dobivene su opravdavali lošom infrastrukturom, lošim kablovima i na kraju, lošim računalom (mojim naravno). Sve to unatoč činjenici što se nalazim u blizini pošte koja je spojena izravno na optički vod iz Mostara i kući u koju su tek prije nekoliko godina instalirane telefonske instalacije (dakle, novogradnja).
Da se vratim na temu. Zbilja postoji mogućnost da HT krade promet. Imao sam slučaj u onih godinu dana koliko sam imao ugovor s njima da su mi jedan mjesec ukrali 900 MB prometa unatoč tome što me nije bilo kod kuće i što su i računalo te modem bili isključeni. Na kraju sam bio primoran reagirati jednim podužim člankom (pošto sam novinar) o nekvaliteti njihovih usluga i cijenama kod konkurencije nakon čije objave mi se javila tehnička služba HT-a zadužena za ADSL i zamolila za ispriku, naravno, uz obrazloženje kako je bila riječ o tehničkim problemima na njihovim serverima. Dakle, kužiš o čemu ti pričam.
Srećom, više nisam korisnik HT ADSL-a. Kod nas se ljetos pojavio alternativni ISP pa je u tijeku masovni prelazak s HT-a kod njih. Samo u pet dana spojili su 35 korisnika. I zaista, ljudi rade dobro. Ne odlično ali ipak dobro. Za 35 konvertibilnih maraka (otprilike 130 kuna) dobivam 18 GB prometa (upload se ne računa, za razliku od HT-a), a vidim da će od 1. veljače povećati promet mog paketa na 25 GB! Da, dobro vidite, 25GB! Točno pet puta više od HT-ovog paketa za iste novce.
Za kraj, ako imaš priliku, a vidim da imaš, bježi od HT-a koliko te noge nose. Takav odnos prema korisnicima ravan je odnosu nekakvog veleposjednika prema kmetovima. Njihov slogan, "Svaki korisnik je važan" samo je puka farsa kojom nastupaju u marketinškom prostoru. Njima je stalo do korisnika kao do neke stvari.
PS
Još ću postati maloprijašnje mjerenje sa Speedtesta. Ono što plaćam to i dobivam.
Cro_blue potpisujem svaku tvoju rečenicu svaka čast ovo je pravo lice kakva je situacija kod nas .
@cro_blue
Zar kod vas ne nude flat pakete? Kod nas u RS mtel ima flat pakete a imamo i alternativni ISP Blic kod koga su samo flat i ja sam kod njih.
@cro_blue
Zar kod vas ne nude flat pakete? Kod nas u RS mtel ima flat pakete a imamo i alternativni ISP Blic kod koga su samo flat i ja sam kod njih.
Kakav je blic? Jel puca cesto veza i koliko kostaju njihovi paketi?
@cro_blue
Ima alternativni pincom ali djeluje samo na ograničenom području i to je far use flat
@cro_blue
Kakav je blic? Jel puca cesto veza i koliko kostaju njihovi paketi?
Extra su. Ispocetka su koristili klasicni wireless na 2,4 GHz i to je radilo solidno al to jednostavno nije tehnologija za ono za sta su je koristili ali odavno su presli na 5 GHz i sad je odlicno. Puca jako rijetko a i to traje par sekundi. Paketaimaju samo jedan i to 768/128 flat ali prije su imali sa 10 GB i flat i kad su uveli samo flat stare korisnike su nagradili sa vecim brzinama pa ja imam 1024/192 a na poslu 1,5 MB/s/392 kb/s.
MTEL ima losije pakete a cijene su tu negdje. Velika razlika je u podrsci. BLIC je privatna firma koju su kupili slovenci i momci se kuze i trude dok je MTEL jos zadrzao duh drzavne firme i nemarni su i bahati a od strucnost nema ni s.
Pa za ovo je malo reci da je pljacka. Pogledaj ponudu mtela:
Znaci ja uskoro mogu da ocekujem 1024/128.
Pa za ovo je malo reci da je pljacka. Pogledaj ponudu mtela:
Pa meni se čini i da nije pljačka, s obzirom na to da je mtel poprilično pouzdan (bar kod mene), nisam imao nekih većih problema sa njima i imam stalno brzinu koju plaćam. Prije njih sam koristio usluge lokalnog wirelles providera i usluga im je bila grozna, a prema komentarima drugih koji je još koriste i dalje je situacija ista.
Evo sada vidim na linku da povećavaju brzine od 1.2.2010. i to je super, pogotovo što ih udvostručavaju, tako da ću ja sada imati 3072/256 Flat umjesto 1,5/128.
Ni ja nikad nisam imao problema sa m:tel-om. Samo u zadnje vrijeme mi se modem cesto restartuje...
Pogrešno sam skontao, mislio sam da se odnosi na mtelovu ponudu :)
Vidim svi imaju dosta bolje ponude, veće brzine, više prometa, flat i manje cijene, a mnogi najavljuju i poboljšanje usluga...
HT Mostar tapka u mjestu a usluga se tehnički još i pogoršava brrrrr
Jesmo baksuzi...
Ni ja nikad nisam imao problema sa m:tel-om. Samo u zadnje vrijeme mi se modem cesto restartuje...
Pripazi se samo ADSL modema. Zna ovaj Huwai iz čista mira da spali LAN kartu i/ili matičnu ploču.
Pošto se tek danas počelo raditi nakon praznika u servis mi je stigla gomila računara sa spaljenim pločama. A stvarno je bilo nevrijeme ovih dana.
Na našu napomenu da im to ne pokriva garancija i da tuže mtel ljudi samo sliježu ramenima u fazonu "ma ko će njih tužiti".
A za ove nove brzine super. Na poslu imam ovaj 6/384 paket i ima da se vucaju torenti.
Pripazi se samo ADSL modema. Zna ovaj Huwai iz čista mira da spali LAN kartu i/ili matičnu ploču.
Pošto se tek danas počelo raditi nakon praznika u servis mi je stigla gomila računara sa spaljenim pločama. A stvarno je bilo nevrijeme ovih dana.
Na našu napomenu da im to ne pokriva garancija i da tuže mtel ljudi samo sliježu ramenima u fazonu "ma ko će njih tužiti".
A za ove nove brzine super. Na poslu imam ovaj 6/384 paket i ima da se vucaju torenti.
Imao sam tog Huwei marku modema na poslu, radio je kad mu se prohtjelo, malo radi pa malo neradi. Uglavnom je sra.. tako ako netko uzima paket od nekog providera nedaj da vam uvali tu vrstu modema, tražite drugi.
Ja sam na Blicu... imam flat 1024 kbps / 256 kbps i nisam imao pucanje veze u poslednjih godinu dana, u početku je bilo dosta problema sa pucanjima, kvalitetom tehničke podrške ali su se dosta popravili u poslednje vrijeme...
Nemam ja Huawei. Ja sam ADSL uzeo krajem 2006. kada su jos dijelili SpeedTouch modeme. Dosad je sve radilo super ali evo zadnje dve sedmice se povremeno restartuje.