ma nisam baš u toku
Kakvo je sad stanje?
ma nisam baš u toku
Kakvo je sad stanje?
ma nisam baš u toku
Kakvo je sad stanje?
Monet je Telemach vec od 1.9.2011. ;)
i dere sve u 16.
Meni su zakon, 35 KM - 12 mbps - falt.
ma nisam baš u toku
Kakvo je sad stanje?
i dere sve u 16.
Meni su zakon, 35 KM - 12 mbps - falt.
pao sam u nesvjest...
Jucer sam probao verziju MAX TV od HT Mostara. Pocela je testna faza. Probao sam kod jednog zaposlenika HT Mostara. Jako lici na Hrvatski MAX TV ali jos nitko nezna kada stize u prodaju i koja c emu biti cijena. Imali tko kakvih informacija?
ma nisam baš u toku
Kakvo je sad stanje?
i dere sve u 16.
Meni su zakon, 35 KM - 12 mbps - faNemoj zahebevat, ja toliku plaćam za 4mbps
Od jednog kolege sam cuo da dolazi 1. ozujka (ne cini mi se bas izgledno), a negdje sam procitao da dolazi 1. svibnja (ovo se vec cini logicnije). Naravno o cijeni se moze samo nagadjati ali trebala bi biti oko 15-20 KM mjesecno.
Meni je lik rekao koji radi u HT-u ,da će biti kanali kao na Iskonu TV.budemo vidili
U vezi tog ht tv-a,ako bude dobar izbor kanala definitivno uzimam(ebiga,ht drži monopol kod mene)
Ja sam ga probavao kod ovoga prijatelja sto radi u HT-u isti mi je kao MAX TV isti kanali jos malo isti menu sve je isto. Ako bude ok cijena isplati se uzeti ga
Vi koji ste probali iptv od HT-a, zanima me dali ce u prodaji imati HD kanale?
Gdje sam ja probo nije imao HD kanale
http://www.hteronet.ba/upload/natjecaji/cjenik_home_tv_usluge_u_promotivnoj_ponudi_131156.pdf
Nudi se od 01. ožujka. Doduse, nema jos nikakve reklame ili vijesti na njihovima stranicama.
Sto se mene tice, meni to ne treba. TV ionako jako malo gledam a sve ostalo sto nude lako nadjem u bespucima interneta.
Ono sto ja zelim je smanjenje cijena za 8-Mbitni flat i povecanje brzina. :)
a cijene su smiješne u HT-u, npr ja imam flat 4/325 ugovor na god. cijena 35 + 3 km za modem bežični i sad na to sve 17% PDV-a, preskupo, jos su mi šupci kad sam ga tek prikopčao, a obračun tu večer u ponoć bio naplatili puni račun, znači za 12 sati korištenja oni mi puni rn. poslali...
Ma kakav HT derali su me 5 godina dosta više krajem 2. mj mi izlazi ugovr s njima idem na telemach 22 km 6 mbits flat,..a o digitalnoj da ne govorim usporedbi s ovim njihovim cjenama sad,...
Jel dijele uslugu u ŠB (telemach) ?
Jel dijele uslugu u ŠB (telemach) ?
Ne.
Ali bilo je price da bi se mogli siriti prema gore ;)
Da to sam i mislio, a te priče su odavno.. barem koliko ja znam... A ovaj HT bože sačuvaj deru, kad je bila ova akcije sad prije 2-3 mjeseca, ono ugovor na 24 mjeseca i dobiješ hej box za jednu KM. E uglavnom moj ti je frend otišao potpisati taj ugovor i za neko čudo nisu mu dali taj box( bože sačuvaj kako se to desilo ja neznam, a oni tako poštenjaci). I nista ode on kuci jer nije znao za tu akciju, vrati se za par dana jer je saznao za to i pita mogu li uzet taj hej box, ponese ugovor sa sobom, a oni mu rekli to ste trebali kad ste ugovor napravili nažalost sada nemožete uzeti mob... o.O. Pa stvarno.. Šta reći, koju poruku poslati?!?
Da to sam i mislio, a te priče su odavno.. barem koliko ja znam... A ovaj HT bože sačuvaj deru, kad je bila ova akcije sad prije 2-3 mjeseca, ono ugovor na 24 mjeseca i dobiješ hej box za jednu KM. E uglavnom moj ti je frend otišao potpisati taj ugovor i za neko čudo nisu mu dali taj box( bože sačuvaj kako se to desilo ja neznam, a oni tako poštenjaci). I nista ode on kuci jer nije znao za tu akciju, vrati se za par dana jer je saznao za to i pita mogu li uzet taj hej box, ponese ugovor sa sobom, a oni mu rekli to ste trebali kad ste ugovor napravili nažalost sada nemožete uzeti mob... o.O. Pa stvarno.. Šta reći, koju poruku poslati?!?
Ma ciganska kompanija, tu zadnju hej box akciju su u stvari namjerno napravili konfuznom, da bi se ostvarilo pravo na dobivanje mobitela uz potpisivanje ugovora na FLAT morao si potpisati ugovor i za ERONET pretplatu. I ja sam isto trazio mobitel pri potpisivanju ugovora, kad lik me pita koju cu ERONET pretplatu. . . Ja ga onako blijedo gledam kad ga nisam poslao u picku materinu. . .
Kakav je Telemach s pingom i kakva je brzina i veza, pošto mi sad istječe ugovor s Mrežom, vjerovatno prelazim na Telemach 6mb/s?
Kakav je Telemach s pingom i kakva je brzina i veza, pošto mi sad istječe ugovor s Mrežom, vjerovatno prelazim na Telemach 6mb/s?
Ja sam prezadovoljan, placam 35 KM imam brzinu 12 mbps, i vjerum mi 90% vremena torrent ide preko 1 MB download obicno 1.3, znaci zakuca ga i tako ide. Ping meni normalan, sto bi znacilo, sve igre sa steama rade bez problema, CS radi bez problema...
Ja sam zadovljan... Opet zavisi na kojem si mjestu.
Ja sam blizu Kartinga i stvarno nema prekida ni takvih "situacija"
Ja sam prezadovoljan, placam 35 KM imam brzinu 12 mbps, i vjerum mi 90% vremena torrent ide preko 1 MB download obicno 1.3, znaci zakuca ga i tako ide. Ping meni normalan, sto bi znacilo, sve igre sa steama rade bez problema, CS radi bez problema...
Ja sam zadovljan... Opet zavisi na kojem si mjestu.
Ja sam blizu Kartinga i stvarno nema prekida ni takvih "situacija"
Ist , pit u kartingu :D
Ova mreza je kur___a teska jedva cekam kraj treceg da predjem na telem. izludi me ping na mrezi vecinu dana je 100-300 samo na vecer poslij 11 nekako se smiri na 30-40.U uredu sam preso sa HT-a na telm. i prezadovoljan sam sa 6mb/s, evo sad sam mjerio i ping je 22ms, jitter 25ms i packet loss 0% grade A
Izbrisali su link od promotivnih cijena IPTV-a sa stranice, valjalo bi da bude HD kanala ali nevjerujem da ce to ubrzo biti!
Nisu bas povoljni sa obzirom sto nude. Evo recimo sto sam sebi gledo sa ugovorom na 12 mjeseci. A uzeo bih Osnovni paket i najam uređaja. 15+4km. To je 19km a sa PDV izat ce oko 22-23KM A ne nude neki dobar izbor kanala. Mislio sam da ce biti dosta povoljni u odnosnu na Total TV koji je kod nas najzastupljeni. A oni za iste novce dadnu jos manje istih kanala.
Ma kakvo je ovo smece. . ., a nije se moglo ni ocekivati bolje od HTnet-a, +paket ne donosi cak ni HBO a o start paketu da ni ne govorim, jad i bjeda budala je ko odabere ovo uz Total TV.
A nije se ni bilo nadat da ce oni ponudit nesto dobro, ipak je to HT sta reci drugo nego bjezite od njih ako je ikako moguce bagra je to
Meni je jedina prednost ispred Total TV-a sto mozes svakoj sobi gdje god imas LAN kabal imati TV a Total TV mozes imati samo u onoj gdje ti je kabel od antene spojen
HT se još jednom pokazao kao sr*nje žešće.Od ponedjeljka ne radi telefon,a samim time i internet.Zvao sam ovu đubrad da mi ne radi linija,ni kod mene ni kod pola mjesta.Zovem ih od ponedjeljka da prijavim kvar i uvijek dobijem odgovor:"Sve ekipe su na terenu".Danas mi je lik iz ht-a došao s bagerom iza kuće,prokopao rupu do kablova i otišao svojim poslom.Zaustavio sam ga i pitam ga hoće li ovo ostat tako.Čovjek odgovori da on samo treba rupu iskopat,a da će sutra doći staviti kabele. Došlo mi je da mu lopatu,koju sam imo u ruci,razbijem o glavu.Pošto je sutra nedjelja sigurno neće doći.Ponedjeljak,početak tjedna,nema ih ni tad.Za sada se zehabavam sa mobitelom i mobilnim internetom(zanimljivo je da nemaju prave tarife,nego paket od 200 mb[koji se mora potrošit u dva dana]plaćam 2 km).Pun mi ih je k*rac
A znam kako ti je, tako je kod mene u širokom na pecari gore bilo, izrovali rupu i ostavili tjedan dana i nitko ništa... tek kad sam otišao u njihovu poslovnicu i j*** mater svima tek su se tada sjetili i došli...