ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 930.344
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: ADSL u BiH
SaidSikiraX kaže...

kod mene je net flat 8, ma pici sve, 1080p video preko Boxee Boxa dere

Kakav Net Flat 8?, da li BHTelecomov?

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
17 godina
domaljubuski kaže...

Pozdrav svima!

Eh,ovako.Inace koristim HT MOSTAR-ov ADSL paket FLAT EXTRA.I od mozda proslog mjeseca mi se pojavio problem,a on je da mi konekcija jakoooo cesto puca,i to najvise kada igram neke online igre (Counter Strike,COD,WOW).Naime na serveru nemogu ostat ni 20 minuta da nepukem :/ Inače problem sam guglo i naiso sam na slicne i iste probleme ali nisam na nijedno konkretno rjesenje,iako sam probo sve vratio sam modem na tvornicke postavke i ponovo ga konfiguriro,reinstalliro sam i drivere od mrezene al dzabe...A modem mi je ono smece od modema BILLION BIPAC 520rc.Ja mislim da je do njega :/

Dal da ih zovem? Dal da uzimam novi modem? sta?

Ugl.ako je iko imo slican problem ili ima rjesenje plss help!? :)

Imao sam sličan problem ali sa Zyxel modemom. Sve je bilo u redu i onda odjednom počela pucati veza. Probao sam sve kao i ti čak sam zvao i prijatelja koji radi u njihovoj centrali na DSLAMu i nisam uspio riješiti. Problem kod mene je bio šro je linija za ADSL do modem bila uključena u istu utičnicu kao i telefon i čim zazvoni telefon ili netko od ukućana zove odmah puca. Kada sam premjestio u različite utičnice više ne puca već samo onda kada mijenja IP

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 14:15 (crni83).
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

koliko vidim ja sam jedini kome nisu povečali brzinu neta -.- inače net flat 2 koristim

zvao sam ih i kaže da rade na tome, neko je dobio na početku kao neki ovdje, a neki kao ja će da dobiju na kraju mjeseca

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni su povećali već 31.12, gdje živiš?

15 godina
neaktivan
stone kaže...

koliko vidim ja sam jedini kome nisu povečali brzinu neta -.- inače net flat 2 koristim

zvao sam ih i kaže da rade na tome, neko je dobio na početku kao neki ovdje, a neki kao ja će da dobiju na kraju mjeseca

Nisu ni meni jos -.-'

16 godina
ADSL u BiH

Ni kod mene, ima još dosta ljudi koji su na starim brzinama. Nadajmo se da nećemo čekati još mjesec dana prije prelaska na nove pakete. {#}

Life sucks... And then you die.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Sarajevski Kanton, ali ne idu po gradovima neg kako ti grah padne :D

Sumnjam da koriste random.org, unosu koliko ima korisnika i koga izbaci njemu poprave hah :D

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 0:00 (stone).
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Sad bas provjerio na speed testu i prebacili su sa jednug na drugi net flat :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 9:48 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crni83 kaže...
domaljubuski kaže...

Pozdrav svima!

Eh,ovako.Inace koristim HT MOSTAR-ov ADSL paket FLAT EXTRA.I od mozda proslog mjeseca mi se pojavio problem,a on je da mi konekcija jakoooo cesto puca,i to najvise kada igram neke online igre (Counter Strike,COD,WOW).Naime na serveru nemogu ostat ni 20 minuta da nepukem :/ Inače problem sam guglo i naiso sam na slicne i iste probleme ali nisam na nijedno konkretno rjesenje,iako sam probo sve vratio sam modem na tvornicke postavke i ponovo ga konfiguriro,reinstalliro sam i drivere od mrezene al dzabe...A modem mi je ono smece od modema BILLION BIPAC 520rc.Ja mislim da je do njega :/

Dal da ih zovem? Dal da uzimam novi modem? sta?

Ugl.ako je iko imo slican problem ili ima rjesenje plss help!? :)

Imao sam sličan problem ali sa Zyxel modemom. Sve je bilo u redu i onda odjednom počela pucati veza. Probao sam sve kao i ti čak sam zvao i prijatelja koji radi u njihovoj centrali na DSLAMu i nisam uspio riješiti. Problem kod mene je bio šro je linija za ADSL do modem bila uključena u istu utičnicu kao i telefon i čim zazvoni telefon ili netko od ukućana zove odmah puca. Kada sam premjestio u različite utičnice više ne puca već samo onda kada mijenja IP

evo da se i ja javim s i istim sranjem... radilo normalno 5 mjeseci.. i sad kad god telefoni zazvoni puca veza.. inače i telefon počeo krčit i zujat..

modem ovaj hebeni billion.. a vidim da si i ti iz Ljubuškog... to im je ovdje prešlo u naviku....

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2188124][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2188124.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Jooj kaže...
crni83 kaže...
domaljubuski kaže...

evo da se i ja javim s i istim sranjem... radilo normalno 5 mjeseci.. i sad kad god telefoni zazvoni puca veza.. inače i telefon počeo krčit i zujat..

modem ovaj hebeni billion.. a vidim da si i ti iz Ljubuškog... to im je ovdje prešlo u naviku....

Iz osobnog iskustva, ako je tako (puca veza kad zazvoni telefon) nije vam do modema nego do splitera...

17 godina

Ne virujem da je do splitera jer mi je postavljen na ulazu linije u kuću a sve utičnice su poslije splitera.Od kada sam premjestio u drugu utčnicu više ne puca

Nisam iz Ljubuškog već iz Posušja ali imao sam isti problem.

13 godina
neaktivan
stone kaže...

Sumnjam da koriste random.org, unosu koliko ima korisnika i koga izbaci njemu poprave hah :D

Ma povećati će, kako sam ja do 31. izdržavao 1024 kbps {#}, 2048 kbps mi je sada sa svim dovoljno, a vi će te imati 4096 kbps, zavidim vam.

17 godina
ADSL u BiH

ako telefon krči i zuji,vjerojatno ima negdje na parici spoj zbog vlage,ili su spojevi počeli oksidirati u spojnici,zvati službu za korisnike i prijaviti smetnju.

Mrzim cheatere iz dna duše
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crozoki kaže...

ako telefon krči i zuji,vjerojatno ima negdje na parici spoj zbog vlage,ili su spojevi počeli oksidirati u spojnici,zvati službu za korisnike i prijaviti smetnju.

dolazili "popravili" no opet isto... {#}

@crni83 mislio sam na @domaljubuski

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2188124][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2188124.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
crni83 kaže...

Ne virujem da je do splitera jer mi je postavljen na ulazu linije u kuću a sve utičnice su poslije splitera.Od kada sam premjestio u drugu utčnicu više ne puca

Sa 100%-tnom sigurnoscu ti tvrdim, ako ti linija puca kad dignes slusalicu ili kad ti zazvoni telefon do splitera je. (ne da mi se sada pisati i objasnjavati zasto, ali proizilazi iz ciste logike).
A ako ti puca i kada ne "šupaš" oko telefona onda moze biti "svasta nesto", od kvalitete linije (kabela) preko (modema) pa do nekog smeca na racunalu ili samih windowsa da pa da ti "kidaju" vezu, al to je vec druga prica, za neki drugi put.

15 godina
crni83 kaže...

Cek, spliter ti je postavljen na ulazu linije u kucu ???? Kako ti to radi ?

Jedino sto mogu smisliti je da iz tog splitera ide kabel direktno u modem i isto tako kabel direktno u telefon (ili telefonske instalacije koje nemaju nikakve dodirne tocke sa DSL modemom).

sig
16 godina
stone kaže...
royalhero kaže...

Mostar, koristim netflat2, jos nisu prebacili. ocekujte do kraja mjeseca kazu u sluzbi za korisnike

extreme life
14 godina
neaktivan
Icefox kaže...
stone kaže...
royalhero kaže...

Mostar, koristim netflat2, jos nisu prebacili. ocekujte do kraja mjeseca kazu u sluzbi za korisnike

Isto ovdje, također Mostar.

Mes que un Club! FCBarcelona!
13 godina
neaktivan

Ja sam NetFlat 1, meni se čini da ovi sa NetFlat 2 imaju problema, a još nikog nisam čuo za NF 1, imal tko da mu je još 128 kB?

17 godina
Matty kaže...
crni83 kaže...

Cek, spliter ti je postavljen na ulazu linije u kucu ???? Kako ti to radi ?

Jedino sto mogu smisliti je da iz tog splitera ide kabel direktno u modem i isto tako kabel direktno u telefon (ili telefonske instalacije koje nemaju nikakve dodirne tocke sa DSL modemom).

Nisam bio tu kada su ga postavili ali kabel je 4-žilni pa su vjerojatno 2 linije za adsl a 2 za telefon i poslije splitera taj kabel ide na 4 utičnice. telefon radi na svakoj utičnici dok za ADSL znam da radi na 2 utičnice koje sam ili trenutno koristim

14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Koristim HT adsl start,i svaki dan,nije vazno je li radni ili nedjelja mi puca veza (izmedju 16 i 17 sati),danas mi je pucala i prije ali je kisovito vrijeme,pa sam to uzeo u obzir.

Je li ima netko slicnih problema sa pucanjem,modem mi je Billion. Lokacija Medjugorije.

I tako mi je vec preko godinu dana,sada ne znam je li bas svaki dan,ali kada koristim tako bude,pa cak i nedjeljom,ima li veze sto su mozda opterecenja tada najveca.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prijavi kvari tj pucanje veze.

14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

http://teve.ba/article/6833/ht-pokrece-iptv-uslugu Kasne ali bolje ikad nego nikad :D

0 0 hvala 2
17 godina
ivoni44 kaže...

Koristim HT adsl start,i svaki dan,nije vazno je li radni ili nedjelja mi puca veza (izmedju 16 i 17 sati),danas mi je pucala i prije ali je kisovito vrijeme,pa sam to uzeo u obzir.

Je li ima netko slicnih problema sa pucanjem,modem mi je Billion. Lokacija Medjugorije.

I tako mi je vec preko godinu dana,sada ne znam je li bas svaki dan,ali kada koristim tako bude,pa cak i nedjeljom,ima li veze sto su mozda opterecenja tada najveca.

Identična situacija mi se pojavljuje svaki dan između 16 - 17,30. svako 5-10 min pukne konekcija. ugasim modem na desetak minuta pa upalim i bude bar malo bolje. i u mene je billion, i ht adsl start paket (20 GB). samo što meni nije godinu dana već zadnjih 10ak dana.

jesi li zvao podršku korisnicima?

14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

ja imam adsl internet i zadovoljan sam ima ga not stop nema prekida veza adsl je brzina download je 300 kps
a brina interneta 150mph  i internet je net flat
a poket mi je netflat1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znaci to je do opterecenja,jer pretpostavljam da je do slabog protoka.

I ja isto moram gasiti modem i malo sacekati i uvijek u isto vrijeme od 16-17 sati.

Nisam zvao jer nije nikakav kvar,da mi puca cesto zvao bih,ali ovako svaki dan u isto vrijeme,samo me je zanimalo ima li netko jos slicnih problema,inace mi je sve ok.

14 godina
neaktivan
Informaticar96 kaže...

ja imam adsl internet i zadovoljan sam ima ga not stop nema prekida veza adsl je brzina download je 300 kps
a brina interneta 150mph  i internet je net flat
a poket mi je netflat1

150 miles per hour? Jako brz internet, indeed...

15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ja sam imao onaj paket od 20 GB i 8 mbita, ljetos sam prešao na flat od 4mbita, Brzina je ostala 8 Mbita a imao sam flat

I to je sve extra bilo veza dobra, prije mjesec dva su mi vratili na brzinu od 4 mbita. Od tad veza puca i sve je čisto sranje

Imam isto taj problem sa javljanjem na telefon, to nije do modema ni operatera nego kako su gore iznad rekli.

Ja i otac će mo se jedan dan zaletit i sve spojeve i kablove pregledat ako i tada bude pucala veza imam još i 4 modema. Volio bih da to mogu riješit a ako to sve ne pomogne onda ću čitav dan,svaki dan visit na telefonu i zvat ih da to poprave

Ako nekom u mostaru istječe ugovor onda još malo pričekajte jer će te imat odličnu priliku

ovo iz telemacha poručuju

Telemach najavljuje i pripajanje tvrtke Monet d.o.o. u Mostaru. Ova hercegovačka firma će, pod imenom Telemach, unaprijediti svoje poslovanje i tržištu ponuditi kvalitetne servise digitalne televizije, interneta i telefonije.

A pogledajte im cijene

http://telemach.ba/112/Paketi+i+cijene.shtml/nav_start=0

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Andrei kaže...

http://teve.ba/article/6833/ht-pokrece-iptv-uslugu Kasne ali bolje ikad nego nikad :D

A da je vrijeme bilo, bilo je, samo derat će nas žešće, mogu se okladit, al eto...

14 godina
neaktivan
Black3005 kaže...
ovo iz telemacha poručuju

Telemach najavljuje i pripajanje tvrtke Monet d.o.o. u Mostaru. Ova hercegovačka firma će, pod imenom Telemach, unaprijediti svoje poslovanje i tržištu ponuditi kvalitetne servise digitalne televizije, interneta i telefonije.

Je li ti malo kasnis, ili nešto samnom nije u redu? {#}{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice