ADSL u BiH
- poruka: 2.541
- |
- čitano: 929.615
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo samo da se pohvalim, od 11 mjeseca 2010 godinei imam flat 1024/128, te sam im uspio skinuti preko 1 TB
I jesi li uspio sve to pogledati, odigrati ili pročitati?
Evo samo da se pohvalim, od 11 mjeseca 2010 godinei imam flat 1024/128, te sam im uspio skinuti preko 1 TB
I jesi li uspio sve to pogledati, odigrati ili pročitati?
Točno to što boxer kaže.
Nije mi jasno na što potrošio toliki promet. Imam i ja sad 1024/128 flat i do sada sam potrošio 43GB prometa.
Pretežno je otišao na youtube filmiće, Starcraft 2 Husky cast gledao u 1080 rezi (stari forumaši znaju kako mogu to gledat a da mi nezastajkiva )
Skino još dosta filmova, i EvE instalira... nemam više šta skinut.
Prijatelji moji, blu ray filmovi od 4 do 12Gb, imam ih 110 komada na ext. HDD od 1TB, igre...brzo se to skine....
ako mi vjeruješ da sam sve te blu ray filmove pogledao na tv-u....
Prijatelji moji, blu ray filmovi od 4 do 12Gb, imam ih 110 komada na ext. HDD od 1TB, igre...brzo se to skine....
Nastaviš li tako neće ti doteć diskova. Ja sam skino neke filmove isto tako u visokoj kvaliteti ali samo neke klasike, što svako malo da se pogledat.
Ostale skidam do 1,3GB veličine jer sve su ti prolazni, danas pogledam sutra ga zaboravim... nisu vrijedni kupovine novog ext.diska.
Vidim da se neki od vas hvale kako su potrošili puno prometa na fletu...
Pa rekoh, da se i ja pohvalim kako sam potrošio MALO!
xD
Ma tako slično će ti bit i u mene, nego eto prvi mjesec flat ratea pa se skida što treba i netreba. :)
Aha, ako ti je gušt gledati blu ray onda OK. FLAT je super, jer ne moraš stalno pratiti količinu prometa koju potrošiš, ali ja se sa trenutnim potrebama uklopim sa oko 11 GB mjesečno, mada bi 20 GB bilo optimalno.
Radim, imam dosta obaveza pa nemam vremena da toliko gledam filmove ili igram igre .Prije me je to dosta privlačilo, sada sam ohladio po tom pitanju.
Prošle godine tamo u 10 mjesecu sam bio kod prijatelja koji ima kablovski flat rate, pogledao šta ima na disku i otišao sam kupiti WD Elements od 1TB, nabacio oko 500 GB materijala i donio sebi kući.
Još nisam ni 20% toga pogledao.
Ima li tko problema u zadnje vrijeme sa ADSL-om od HT-a?? Kod mene je do sada sve savrseno radilo skoro 3 godine ako ne i vise, ALI... U zadnjih tjedan dana, mozda tjedan-ipo, veza mi konstantno puca. Na paketu sam od 20GB i 8Mbit/s koji je navedeno vrijeme radio ok (brzina vecinom bila oko 7,5Mbit/s), ali sada (u ovih zadnjih tjedan-ipo) se dogadjaju nevidjena s**nja, brzina ne prelazi 4Mbit/s nikada, a vecinom je oko 2Mbit/s. Sve sam cekao i kontao proci ce ali svakim danom sve gore i gore, brzina opada konstantno, a veza puca sve cesce i cesce, danas recimo nekih 20 puta .
Zanima me jel 'ko primjetio sta slicno u zadnje vrijeme, da znam je li do mene ili je HT-Mostar u k***u totalno...
Ima li tko problema u zadnje vrijeme sa ADSL-om od HT-a?? Kod mene je do sada sve savrseno radilo skoro 3 godine ako ne i vise, ALI... U zadnjih tjedan dana, mozda tjedan-ipo, veza mi konstantno puca. Na paketu sam od 20GB i 8Mbit/s koji je navedeno vrijeme radio ok (brzina vecinom bila oko 7,5Mbit/s), ali sada (u ovih zadnjih tjedan-ipo) se dogadjaju nevidjena s**nja, brzina ne prelazi 4Mbit/s nikada, a vecinom je oko 2Mbit/s. Sve sam cekao i kontao proci ce ali svakim danom sve gore i gore, brzina opada konstantno, a veza puca sve cesce i cesce, danas recimo nekih 20 puta .
Zanima me jel 'ko primjetio sta slicno u zadnje vrijeme, da znam je li do mene ili je HT-Mostar u k***u totalno...
Nisi jedini... Kad veza jednom pukne gotovo je...
HT Mostar 4/256 nema tehničkih problema.
Kod mene nema problema.
a ako imas probleme moja preporuka je da ih zoves da to rijese,
meni je prije pucala veza, onda sam to prijavio od tad je sve u redu.
Hm meni izgleda kao da je mtel povecao brzine. Download sada ide oko 160 kb/s, A nekad je bio 120/130 ....
Govorim o 1 Mbit paketu.
Svima se od 15.4 dizu brzine za 50% otprilike. Na iptvu i vise. Recimo od 1.5. ja cu imati 2,5 a imao sam 1,5 mbps.
joj logic, ljubim te. Cudno kako nema vijesti na njihovim stranicama.
Suzdrzi se, ja sam zenjen coek ;)
Nadao sam se da ce podici na 2mb, ali i 1.5 nije lose s obzirom da mi skida oko 180-90kb/s
Svima se od 15.4 dizu brzine za 50% otprilike. Na iptvu i vise. Recimo od 1.5. ja cu imati 2,5 a imao sam 1,5 mbps.
Meni su već povećali prije nekoliko dana, imao sam 3 mbps a sada 6!
Restartuj modem možda su i tebi povećali, uglavnom postepeno povećavaju brzinu....
Evo, napravio sam jednu tablicu u kojoj su usporedjeni svi ADSL paketi koje nude naši vrli provideri. Cijene su SA uracunatim PDVom. Cijene su za ugovore na neodredjeno vrijeme, dakle onakve kakve jesu. Jedino sam jos dodao ugovorne cijene od HT Mostara (i to 2 godine ugovor!), cisto da se vidi usporedba posto je sa normalnim cijenama HT Mostar ABNORMALNO skup !
Samo da nam omoguce uzimanje Mtel-a na podrucju Posavine zapalio bih ritualno svoj modem i poslao HTnetu. . .
Evo, napravio sam jednu tablicu u kojoj su usporedjeni svi ADSL paketi koje nude naši vrli provideri. Cijene su SA uracunatim PDVom. Cijene su za ugovore na neodredjeno vrijeme, dakle onakve kakve jesu. Jedino sam jos dodao ugovorne cijene od HT Mostara (i to 2 godine ugovor!), cisto da se vidi usporedba posto je sa normalnim cijenama HT Mostar ABNORMALNO skup !
Ovdje se vidi da su Mtel i Bh telecom slični po cjenama,samo kod Mtela neki je jeftiniji neki skuplji paket od Bhtelecomovog.
Ovaj HT ubi bože ,nebi vam bio na mjestu za 45 KM dobivate popišljivi 1Mbit,u BHT za 19KM dobijete 1Mbit.
Da li neko od korisnika HT-a danas ima problema sa netom. Kod mene radi totalno loše, jedva otvara stranice.
I kod mene sve ok.
Da li neko od korisnika HT-a danas ima problema sa netom. Kod mene radi totalno loše, jedva otvara stranice.
Nisi jedini...
Imali su oštećen jedan optički vod pa je jedan dio korisnika imao problema.
Ima li ovdje Mostaraca , da ih nešto upitam?
Trenutna akcija HT mostara ističe 31.5.
Ima li netko možda kakvu informaciju da će biti neka akcija nakon toga?
Trenutna akcija HT mostara ističe 31.5.
Ima li netko možda kakvu informaciju da će biti neka akcija nakon toga?
Koja je trenutna akcija?
Meni ugovor ističe 31.5. - ako sada produžim na još godinu dana da li će mi limit biti 20 GB?
@scenesports Nisam iz Mostara ali sam blizu, pa ako mogu kako pomoći pitaj
Imal kakvih novosti???